Şimdi Ara

Intel Core i5-2450M ? Intel Core i5-3210M ? Hangisi daha iyi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
53.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • işlem gücü bakımından aralarında neredeyse fark yok gunluk kullanımda bunu gormen ımkansız tabı 3. nesılde hd 4000 var bu avantaj lenovo z580 alman daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: damardangiren

quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

quote:

3210m i5 işlemcili Lenovo Z580 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

MErhaba Z580 in dışı alüminyum kaplama mı acaba ?

Evet hocam ısınma problemi yok. Kasa oldukça şık görünüyor.

Cevap için saol damardangiren.Bende G580 aldım 2 hafta önce Z580 alacaktım fakat aradaki fark aştı bütçeyi G580 plastik kasa ama bu da oldukça şık :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

3210m i5 işlemcili Lenovo Z580 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

MErhaba Z580 in dışı alüminyum kaplama mı acaba ?

Evet hocam ısınma problemi yok. Kasa oldukça şık görünüyor.

Cevap için saol damardangiren.Bende G580 aldım 2 hafta önce Z580 alacaktım fakat aradaki fark aştı bütçeyi G580 plastik kasa ama bu da oldukça şık :D

Evet g580 ide biliyorum oda güzel :) Hayırlı olsun

• merhaba millet bir sorum olacak i5 3230m ile 3210m den hangisi daha iyi 3230m daha iyi gibi hızdan dolayı v.s ama 3210m in tek artısı Intel® Yönlendirilen G/Ç İçin Sanallaştırma Teknolojisi (VT-d) bulunması bu özellik ne işe yarar sizce hangi işlemci modeli daha iyi lütfen bilgileriesirgemeyin
  • Ne maksatla kullanacaksınız ki aralarında gözle görülür fark yok 100mhz'lik basit bir farkıda fark etmezsiniz bile aklınıza yatan modeli alın.VT-D ikisinde de yok VT-X var,bu teknolojinin özelliği fiziksek bir işlevi birden fazla belleğe bölerek daha verimli şekilde çalışmasınız sağlamak.İkisinin arasındaki fark VTX dahili sistemde sanallaştırma yapabilirken VTD harici giriş-çıkış g/ç birimlerinden de yapabilir (fash bellek harici hdd v.s).
  • oyun ve nette takılma için. intelin sitesindeki karşılaştırmada vtd 3210 da var yazıyor sadece 3230 da yok (vtd nin olması makinaya taktığım şey deki işleri daha hızlı yapabilecek anlamına geliyor yani öylemi ) peki işlemcinin 4 çekirdek performansında çalışması bluetoot un 3.0 olması bu açığı kapatamaz mı?

ark.intel.com
    Intel ürün teknik özellikleri
    http://ark.intel.com/tr/compare/72056,65708

• Hayır onunla alakası yok.Hangisini alırsanız alın kaybı olmaz intel de ne yazacağını şaşırmış burda yok yazıyor
    ark.intel.com
    Intel® Core™ i5-3210M İşlemci (3M Önbellek, 3,10 GHz'e kadar işlemci hızı), rPGA Ürün Teknik Özellikleri
    http://ark.intel.com/tr/products/67355/Intel-Core-i5-3210M-Processor-3M-Cache-up-to-3_10-GHz-rPGA
    diğeri içinde aynısı geçerli

• verdiğin linke bi baktım da Intel® Core™ i5-3200 Mobile Processor Series de sen 3210 rpga ya bakmışsın onda vtd yok ben bga ya baktım onda var asus marka bi bilgisayar linki yazıyorum bu hangi 3210 m bunda vtd varmı ya bide bu vtd ne kadar önemli bi özellik

http://www.electroworld.com.tr/p/asus-nb-k55vj-sx047h-notebook-intel-core-i5-3210m-8gb-750gb-2gb-nvidia-gt635m-windows8/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ka_rakartal06 -- 21 Mayıs 2013; 15:51:09 >
  • Notebook'a sağ veya sol çarprazdan bakmadığınız sürece Z580'in ekranında hiçbir problem göremezsiniz.Kullanıyorum ve çok memnunum.Isınma problemi diye bir şey kesinlikle yok ( Ekranın arkası ve klavye kısmı metal ( sanırım alüminyum) olduğundan ısı problemiyle karşılaşmadım.Ve Dolby programını kurduktan sonra hiçbir ses sistemine gerek kalmadan çok berrak bir ses alabilirsiniz...

Ayrıca Notebook altında tek vidayı alarak fanın bulunduğu bölüme erişebiliyorsunuz, toz giderme modu da cabası...
  • Kullanmayacağın bir özellik sorup duruyorsun,önemli olan işini görüp görmeyeceği her ikisi de aynı işi yaparlar.Asus'ta kullnılan ekran kartı gt630'la aynı özelliklerde çok ağır oyunları yüksek ayarlarda oynama gibi bir niyetiniz yoksa alınabilir.Bu fiyata z500 gibi makinelerde bakılabilir.
  • kullanmanın dışında bilgi sahibi olmak için sormuştum ama senin bu kadar kaprisli olduğunu bilseydim zaten hiç muhattap olmazdım
  • i5 3210m tek geçer benden söylemesi.
  • Merhaba, bende Photoshop kullanmak iç€in uygun fiyatlı bir laptop arıyorum. Lenova G780 i5 3210M 1300 lira. 17" ekranı olması hoşuma gitti. Bu cihaz hakkındaki düşünceniz nedir Photoshop kullanımı için?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.