Bildirim
LENOVO IDEACENTRE 3 INTEL CORE İ5
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İlk önce sesin kaynağını bulsanız daha iyi olur. Belki güç kaynağı fanından geliyor olabilir.
Ayrıca böyle kurumsala yönelik hazır pcler herşeyiyle (anakart, güç kaynağı, kasa) özel üretim oluyor. Kasa içi görselleri de nette bulunmuyor. İşlemci fanının olduğu yeri en boy yükseklik olarak ölçüp uygun soğutucu bakacaksınız.
Mesela bunlar olabilir kasa şeklen 120mm kule tipi soğutucuya uygun görünmüyor.
https://www.gaming.gen.tr/urun/561277/thermalright-tr-si-100-tl-e12-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
En mantıklı yol servisi ile iletişime geçmek olacaktır çünkü uygun bir fan bulmak zor olacaktır ve zamanla bakımda şart...
-
Vatan bilgisayardan almıştım olmazsa servise götürürüm...İçi çok tozlanmış olabilir
-
Orjinal bir cpu fan buldum.Aşağıdaki adresi incelermsininiz.???
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X