Şimdi Ara

İntel Core 2Duo Hakkında Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIMA İŞLEMCİ ALACAGIM BİLGİSAYARIM BAYA ESKİ OLDUGU İÇİN CORE 2 DUO YA KADAR DESTEKLİYOR YENİ PC TOPLA DİYEBİLİRSİNİZ AMA MADDİ DURUMUM YOK BU YÜZDEN CORE 2 DUO ALACAGIM..BİRKAÇ BİLGİSAYARCIYA SORDUM 1 İ BANA CORE 2 DUO 3.20 GHZ İŞLEMCİ HIZI VAR DEDİ BN ŞAŞIRDIM ACABA YANLIŞMI BİLİYORUM.CORE 2 DUOLARDA 3.20 GHZ İŞLEMCİ HIZI YOK BU BAKIMDAN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..

CORE 2 DUONUN 3.20 GHZ İŞLEMCİ HIZLI OLANI VARMI ANAKART LİSTESİNE BAKIYORUM YOK DİYOR PEKİ BU ADAM BANA NEDEN BOYLE DEDİ YARDIMLAR

BUDA İŞLEMCİ DESTEK LİSTESİ BURADA YOK O YUZDEN SRUYORUM ÇOK ACİL YARDIM..

http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2889

• YARDIM BEYLER ACİL HEMDE..
  • Sen bana yardım ettin bende sana yardım edeyim.

Dostum sen herşeyden önce anakartın dsteklediği mhz değerlerine göre bir işlemci alman lazım. Anakartın ne destekliyorsa onu al. Aksi halde mavi ekranlar görebilirsin.
    3.20 ghz hızı senin anakartın destekleyecek mi acaba birde o var tabi. ram lerin mhz dğerlerini de yazman ve hesaba katman lazım.

eğer bilgin yoksa bir bilgisayarcıya gidip buna hangi işlemciler gider diye bir sorman lazım. sen adama en fazla ne kadar hızlı olan var diye sormuşsundur muhtemelen.
  • İntel Core 2 Duo E7400 @2.80Ghz var bende gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamza Tzortzis

Sen bana yardım ettin bende sana yardım edeyim.

Dostum sen herşeyden önce anakartın dsteklediği mhz değerlerine göre bir işlemci alman lazım. Anakartın ne destekliyorsa onu al. Aksi halde mavi ekranlar görebilirsin.
    3.20 ghz hızı senin anakartın destekleyecek mi acaba birde o var tabi. ram lerin mhz dğerlerini de yazman ve hesaba katman lazım.

eğer bilgin yoksa bir bilgisayarcıya gidip buna hangi işlemciler gider diye bir sorman lazım. sen adama en fazla ne kadar hızlı olan var diye sormuşsundur muhtemelen.

YOK HOCAM ONLARI BİLİYORUM SADECE AKLIMA TAKILAN BENİM BİLGİĞİM CORE 2 DUONUN 3.20 GHZ İŞLEMCİSİ YOK O VAR DEDİĞİ İÇİN ŞAŞIRDIM..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kepsut Teknik

İntel Core 2 Duo E7400 @2.80Ghz var bende gayet iyi.

BNCEDE İYİ İŞLEMCİDE BULUNDUGUM YERDE HER DÜKKANA SORDUM KİMSEDE YOK NE YAPACAGIM BİLMİYORUM.NETTEN ALMAK BİRAZ BENİ KORKUTUYOR ACIKCASI 0 YAZIP 2. EL YOLLAYANLAR MI DERSİN BAZEN BOYLE MİLLETİ DOLANDIRIYORLAR YA O BAKIMDAN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymustafa59

quote:

BNCEDE İYİ İŞLEMCİDE BULUNDUGUM YERDE HER DÜKKANA SORDUM KİMSEDE YOK NE YAPACAGIM BİLMİYORUM.NETTEN ALMAK BİRAZ BENİ KORKUTUYOR ACIKCASI 0 YAZIP 2. EL YOLLAYANLAR MI DERSİN BAZEN BOYLE MİLLETİ DOLANDIRIYORLAR YA O BAKIMDAN.

Yaza kadar lazım değilse yazın satayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İntel Core i5 9500f hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bymustafa59

quote:

Yaza kadar lazım değilse yazın satayım

YAZA KADAR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM..
  • core 2 duo e8700 - 3.5 ghz - 3.2 yi hiç duymadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.