|
|

|
|
|
|
Acele etme bir süre daha kullanmaya devam et. 8/9 I5K tıkanıyor diyen farklı bir dünyada yaşıyor olabilir. Ben 5ghz gündelikte kullanıyorum, evet BF 5'de %100'e vuruyor ama FPS devamlı +140 ve stutter söz konusu değil.
Ryzen alsan %50 kullanımla zarzor 90 FPS alsan daha mı iyi |
|
i5 8500'ü o anda tahmini olarak düşünmeden örnek verdim, benim anlatmak istediğim işinize gelmiyor da ondan, 8 threat olduğundan i7 9700K için bile alınmaz diyen sizlersiniz, i9 9900K ile oyun performansı nerdeyse aynıdır, onu bile çöp işlemci yaptınız kimin anlamadığı belli oluyor, asıl çöp olan ilk ve ikinci nesil ryzen'lardır, forumda ikinci elde 1700 TL'ye 2700X satılıyor, 1750-2000TL arası hemde delidli i7 8700K var ve ikinci nesil ryzen'ların hepsini 1080p'de devirir, 7 temmuzu merakla bekliyorum.
|
|
intel i5 lere hyperthreading getirmediği sürece dönmez bence koskoca i5 9600k tıkanıyor diyenler var. bende i5 8400 var bfv 100 işlemci kullanımı var.
ben sistemi geçen sene aldım ilk oynadığım oyun witcher 3 oldu o zaman çok iyi gidiyordu ne microstutter denen şey vardı ne de başka bir şey şimdi 1.5 sene geçti bu microstutter denen şeyler çıktı. windows ile alakalı olabilir mi ? |
|
4790k 8400e eşdeğer bir işlemci hatta ac odysseyde daha iyi frametime çıkarıyor. niye bu örneği veriyorum çünkü herkes "oyun bozuk yeaa" demeyi seviyor ama işin gerçeği sıkıntı 6 threadde. her ne kadar 8400ün 6/6sı 4790knın 4/8ine eşit olsa da yükün dağılacağı 8 thread olması oyunun daha rahat çalışmasını sağlıyor. 4790kda çok daha az stutter olması neden 8400 9600k 8600k gibi işlemcilerin oyunlar için artık seçilmemesi gerektiğini kanıtlıyor
2015'de çıkmış hatta 2015'i geçtim, 2011'de çıkmış 4/8 bir i7 bile daha stabil frametime çıkarabiliyorsa bırakın suçlu oyun değil de 6 tane threadciği olan i5ler olsun --- @dikenlikaktüs, novigradda düşmesi çok normal, işlemcinin nefesi oraya yetmiyor maalesef ben de aynı işlemcideyim, biliyorsun. :D |
|
Masraf cikartmadan bu isi cozmenin tek yolu 8700k almaktir. Yoksa elindekini satacaksin da sistem alacaksin da ohoo.
|
|
intel savunan arkadaşları dikkate almayın artık 6/6 yeterli degil bunu kör bile anladı artık
artık 10.nesil ile birlikte min i3 6/6 olmalı i5 8/8 ve i7 8/16 i9 10/20 olmalı bu degişiklik ve yeni nesil anakartlarla en az 3 seri gitmesi aynı anakarta amd gibi 3 seri intel işlemcisi çıkması lazım açıklar kapatılmalı daha stabil olması gerek yoksa gene 14 nm ile bu iş yürümez aynı 2.nesilden 7.nesile kadar aynı işlemci mhz yükseltip sattı şimdide daha beter aynı nm aynı 1151 çipset mhz yükseltip sattılar ki gidip z170 ankarta 8700k 9900k takanları unutmamak gerekiyor |
|
|
Xbox One GT:xXxRaZoRxXx1 İphone SE 2020 64GB Xbox Series S 2 TB 2 MSI B450-A PRO MAX RYZEN 5 5600 MAX 4.65 ghz 16GB DDR4 2400MHZ RAM WD BLUE 250GB SSD 1TB M2 SSD PATRİOT JAMES DONKEY 120GB SSD 500GB HDD RTX 4070 12G WİN 11 64 AOC 75 HZ 1 MS
KONULARIM F/P ANAKART ANA KONU RYZEN İŞLEMCİ OC YARDIMLAŞMA- 10.NESİL İNTEL İŞLEMCİ FİYATLARI- SİSTEM TOPLANIRKEN YAPILAN HATALAR- MARKALAR B550 DE BOMBAYI BIRAKTI- PC UPGRADE |
|
|
|
|
Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
|
|
|
Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lana-Del-Rey -- 30 Haziran 2019; 16:28:30 > |
|
|
Xbox One GT:xXxRaZoRxXx1 İphone SE 2020 64GB Xbox Series S 2 TB 2 MSI B450-A PRO MAX RYZEN 5 5600 MAX 4.65 ghz 16GB DDR4 2400MHZ RAM WD BLUE 250GB SSD 1TB M2 SSD PATRİOT JAMES DONKEY 120GB SSD 500GB HDD RTX 4070 12G WİN 11 64 AOC 75 HZ 1 MS
KONULARIM F/P ANAKART ANA KONU RYZEN İŞLEMCİ OC YARDIMLAŞMA- 10.NESİL İNTEL İŞLEMCİ FİYATLARI- SİSTEM TOPLANIRKEN YAPILAN HATALAR- MARKALAR B550 DE BOMBAYI BIRAKTI- PC UPGRADE |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Haziran 2019; 19:12:18 > |
|
|
|