Şimdi Ara

İntegral almaktan zevk alan mazoşisttir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakkaten mazoşittir. değilim diyen beri gelsin.

• değilim. nereye geliyorum şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Coder85

değilim. nereye geliyorum şimdi

HAHAHAAHAHAHAHAHAH tabiki beri geliyorsun
  • Değilim tabii ki arkadaşım matematiğin en güzel konusudur türev integral çünkü trigonometrik kısımlarını gördüğün takdirde yapılabilecek tiptedirler.Yani bir geometri gibi görme olayı yoktur.Ayrıca bence yeni öss sistemine gelmesi çok güzel oldu ve girecek arkadaşların kesinlikle kaçırmamaları çerez olarak bakmaları gereken soru tipleridir türev integral soruları...
  • puaha siz hala össdemisiniz?

gelin bakam ünide görün ntegralı onun bunun seri kuralını difleri...ozmn hakkaten alan eşşektir dersiniz.
    Bende össdeyken en sevdiklerim arasndaydı artık koca bi sıfır
  • O ne lem.
  • Niye ki improperı,disk metodu,shell metodu,çift katlısı,üç katlısı,serilisi,düzgün yakınsağı,noktasal yakınsağı,w-m testleri gayet güzel üniv. de ama cidden çok iyi temel gerektiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Davidoffmath

Niye ki improperı,disk metodu,shell metodu,çift katlısı,üç katlısı,serilisi,düzgün yakınsağı,noktasal yakınsağı,w-m testleri gayet güzel üniv. de ama cidden çok iyi temel gerektiriyor.

bizim sınıfta temel yok o yuzden 1-2 kişi matematikten geçti.

®
  • quote:

Orjinalden alıntı: samsunlusemih

quote:

Niye ki improperı,disk metodu,shell metodu,çift katlısı,üç katlısı,serilisi,düzgün yakınsağı,noktasal yakınsağı,w-m testleri gayet güzel üniv. de ama cidden çok iyi temel gerektiriyor.

bizim sınıfta temel yok o yuzden 1-2 kişi matematikten geçti.

®

temel nereydur da ? okildenmi tüymüş?

• quote:

Orjinalden alıntı: dOmi

puaha siz hala össdemisiniz?

gelin bakam ünide görün ntegralı onun bunun seri kuralını difleri...ozmn hakkaten alan eşşektir dersiniz.

puaha sen hala lisanstamısn gel bakalım yüksek lisansa
    Bende lisansdayken en sevdiklerim arasndaydı artık koca bi sıfır
  • üniversite henüz okumuyorum

fakat lise 3 deyken en çok sevdiğim konu oluvermişti.

1.İntegralin her konusu
    2.Türev

2 konuyu seviyorum,aşığım ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: throlll

quote:

Ooo siz hala okuyomusunuz? Okumaktan bi b*k olmayacağını anladım ben, bıraktım okulu.. Okul artık benim için kocaman bir sıfır..

• integral türev olmasaydı ne yapardık.Canımız sıkılırdı vallahi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

quote:

Ooo siz hala okuyomusunuz? Okumaktan bi b*k olmayacağını anladım ben, bıraktım okulu.. Okul artık benim için kocaman bir sıfır..

Bu ne ya

• quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

quote:

quote:

Bu ne ya

Farklı bir bakış açısı. Bende az da olsa katılıyorum Okula gelip kız avlayan serserilik yapan bi işe yaramayan heriflerin okuldan alınması doğru karardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaqiC_61 -- 17 Mart 2008; 11:23:56 >

• Trigonometri işe yarıyor da integral çok saçma bir olay. Hocaya ne işe yarar diye soruyorsun. O da cevap veremiyor. Ben prof olmayacağım ki integralle işim olsun.
  • quote:

Burdaki benim cidden cok iyi temel gerektiriyor lafı dersi sevmeyenlerde yapamayanlarda temel yoktur demek için falan değil bende iyi bir temel yok demek istemiştim gece gece düzgün ifade edememişim.Yani bende integralde pek iyi sayılmam ama soyut cebir lineer cebir gibi teorik derslerin yanında sayılarla uğraşmak gerçekten daha zevkli oluyor değerini anlıyorsunuz...
    Ayrıca integral alan,hacim,yay uzunluğu hesaplarında işe yarıyor arkadaşım...
  • Artık maematik sayısal ders olmatan çıktı. ezber ezber ezber sözeş dersten farkı kalmadı integral sayesinde. kafa yürüterek de çözilmiyorki elin mahkum ezberleyecen her integralin nasıl çözüleceğini. bir acayip bir iş bu integral ama işe yaramıyor diyende de beri gelsin önce bir ne olduğunu öğrensin.
  • Anlaşılan diferansiyel denklemler isimli güzide dersimizle daha tanışmamışsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Saltuk

Anlaşılan diferansiyel denklemler isimli güzide dersimizle daha tanışmamışsınız.

Yeni başladık hocam daha yeni yetmeyim :)
    exact,seperable,homogeneous falan filan :)
    seneyede kompleks sayılarda dif var galiba :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.