Şimdi Ara

İntegra ? Ya da yerine ne alınır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 250-300 bin lira civarı bütçem var. Bu aralar integralara bakıyorum, parça sıkıntısı olduğunu biliyorum ama bu paralara gözüme en güzel gözüken arabalardan birisi. Bu civar bütçeye , bu tarz bir şey ne alınır, aklımda Opel Omega 3.0 V6 manuel var, Honda İntegra 1.8 manuel var, bazı Astra 2.0 gsi lar bu paralara geliyor, volvo 850 de var, yıkık dökük de olsa. Ne almalıyım, bunlar arasından ne seçmeliyim ? Az-çok dertlerini biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Opel omega 3.0 V6 için yorumum parçası zor bulunur derdi de bitmez denilmez ama tr dekilerin derdi bitmez denilebilir eğerki çok temizini bulursan alınır çokta keyiflidir ama omegayı vergidir vs dir en sona koy bence tabi sana kalmış. Honda integra 1.8 manuel açıkçası gayet mantıklı bir araba bu bütçelerde değeri bilinmeyen çok güzel bir araba eğerki kanın hızlı kaynıyorsa biraz sıkıntı olabilir kaza açısından pek sağlam kalacak araba değildir. Keyif ve uğraşacaksan araba ile tam yapılmalık bir araç tavsitem integra alacaksan oynanmamış al uyguna al daha sonra sen oyna eğerki uğraşamam diyorsan hazır al o fiyatlara çok güzel hazırda bulunabiliyor. Opel astra gsi 2.0 güzel arabadır baş ağrısı yapabilir ama aman aman bir sorunu yoktur mümkünse lpg siz bulmaya çalış fakat bi tık daha pahalı opel hondaya göre ve bi tık daha sorunlu sana şöyle bir liste yapmanı öneririm.
    1. Honda İntegra
    2. Opel Astra
    3. Opel Omega
    Eğerki işine yararsa çok sevinirim

• Csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ülkede usta yok son yurtdışı alışveriş kanunundan sonra yurtdışından parçada getiremiyorsun şahsi olarak , parçalar bu kanun ile çok pahalanacak zaten

Dün 330 bine 300bin km de Linea alan arkadaşın aracını sürdüm bune dedim yıkılmış ölmüş her gittiği tamircide şundan olabilir diyip duruyor

Orijinalden alıntı: KararanBitki

Hangi kısmı hocam ? Elimizdeki parayla alabildiğimiz en iyi aracı almaya çalışıyoruz işte, evin 2. aracı olacak.

Neyse benim mesajım burada dursun da, vazgeçtim yazdığında bir dahaki csb konusuna onu pasteleriz.

300 bine UNO şahin doğan Broadway alınır,gerisiyle sadece sanayiye gider gelirsin.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.