Şimdi Ara

İntahar Etmeyi Düşünüyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorumlujocuq -- 13 Mart 2012; 21:15:36 >

• Ders için intihar etmeyi düşünen ulvi...
    millet nelerle uğraşıyor da başkalarına bakıp şükrediyor,sen kalkmış 1 sene tekrar edecem diye intihar diyorsun
  • Her şeyde bir hayır vardır takma kafana.
  • 2 zayıfla ortalama tutmasa bile geçilebiliyor , geçen sene öyleydi benim.
  • Kardeşim takma boşver , bende birçok dersten kaldım ama inan sağlık herşeyden önemli be bunu anladım , sağlığın iyiyse takma hiçbirşeye
  • 2 zayıfın varsa ortalaman tutmuyorsa sorumlu geçiliyor diye biliyorum.
  • önceki senelerden dersin varsa kalırsın yoksa geçersin

Dil anlatım değilse (o baraj dersi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intoxicated -- 19 Eylül 2010; 17:37:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık Yeter İntihar Edicem !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorumlujocuq -- 13 Mart 2012; 21:18:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinarbasilimert

Her kafadan bir ses çıkıyor okulu aramayı düşünüyorum ama okul pazar olduğu için kimse yok.

Keşke sınavlardan sonra okula sorsaydın neyse yarın öğrenirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intoxicated

önceki senelerden dersin varsa kalırsın yoksa geçersin

asad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorumlujocuq -- 13 Mart 2012; 21:16:28 >
  • lise biteli seneler oldu ama şunu söyliyim.lise 1'de inan hatırlamıyorum şu anda kaç dersimiz vardı.2 veya 3 dersten geçmiştim ve sınıfta kalmıştım.beni düşün birde yani.ama inan herşeyde bir hayır var çünkü istemediğim bir yerde istemediğim bir okulda okuyordum ve ertesi sene istediğim okula aldırtabildim kaydımı.Teşekkürle geçtim sınıfı.Vardır bir hayır geçemediysen bile sınıfı çok takma kafana.Hayatta lisedeki derslerden daha önemli şeyler var emin ol..
  • Allah'a şükür 7 zayıftan son 1 ay 2 taneye ındırdımde geçebildim.Hocalarda sagolsun 42yı bıle 45 yapmadı ıcın 2 tane kaldı nnese sagluk olsun.Sınıfta kalmak hayatının sonu degıl senın dıger arkadaslarından 1 yıl avantajında olcak
  • Dil anlatım değil ya.Onun dışında 2 dersten zayıfım var ama ortalamam altlarda çok.Ama dediğiniz doğruysa çok mutlu olacam.Değilse de sizin dediklerinizi düşüneceğim çok teşekkür ediyorum beni umursayıp cevap verdiğiniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

Allah'a şükür 7 zayıftan son 1 ay 2 taneye ındırdımde geçebildim.Hocalarda sagolsun 42yı bıle 45 yapmadı ıcın 2 tane kaldı nnese sagluk olsun.Sınıfta kalmak hayatının sonu degıl senın dıger arkadaslarından 1 yıl avantajında olcak

Benim de 2 taneydi ? Senin ortalaman kaçtı ?
  • dersini almışsındır,bundan sonra ineklersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: divan

dostum ortalama hikaye isterse hepsi 2 2 tanede 1 olsun gecersin
    bknz benn

Abi ciddi misin ya herkes aynı şeyi söylüyor doğru sanırım lan acayip moralim yerine geldi umarım kötü bir sürpiz olmaz dediğiniz gibidir.
  • 1 seneni kaybedeceksin diye bütün hayatını mı kaybetmek istiyorsun ?
  • İntihar etmeyi düşünüyorum diyen, başkasına böyle anlatan yazan kişi asla intihar etmez. İntihar etmeyi düşünen kişi direkt gider intihar eder. Öylesinden korkacaksın.
  • sen rahatsız mısın arkadaşım ? sınıfta kaldı diye intihar ediceksin ha ? seni çocuk seni çocuk hiç durma intihar et arkandan bi yerlerimle gülerim. arkandan insanlarda sınıfta kaldı öldü diye bi yerleriyle güler gazeteye çıkarsın ben 6 zayıfla geçmiştim gidip müdür yardımcısıyla konuştum ki 2 zayıfla kalınılmıyor alttan derslerin yoksa.. hadi kalınma var.. bi serseriliğin yoksa kuruldan geçiriyorlar direk sen aptalmısında okulu aramadın hiç sormadın.. Allah akıl dağıtırken sen nerdeydin acaba.. gerçi sende sorun yok seni yetiştiren ailenin böyle garip baskısı vs sonucu böyle olmuştursun..

• bizim ufaklıkta aynı durumda geçti
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.