Şimdi Ara

ınt mi kitler mp mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir arkadaşla pvp oynarken 112 intle l.e taktım dedi ki gel deneyelim kim daha fazla vurucak staffla vs attık ilk vuruşta kitledi ve dediki ya mp olunca daha iyi kitlersin sizce hangisi doğru

• Lr olunca paper olmak zaten mantıksız bence.Senin kitlemenle int dogru orantılıdır
  • Kilitlemek için int vermen gerekir. Yani LR mage olacaksan int mage olman gerekir ki adamı rahatça kilitleyebilesin. MP olursa daha çok vurursun ama adamı kilitleyemezsin rahatça. Adam da kaçar tabi
  • Full mp flame olur . Lr ve gr int destekli olmalıdır. Hiçbir iyi oyuncu paper lr veya gr oynamaz.
  • hocam pvpye göre değişir mesela bi ardream server oynuyordum geçen full mp adamlar ama light herifler daha fazla vurup daha iyi kitliyorlardı. ama aslında int kitler yani dediğim gibi pvpye göre değişiyor
  • Pvp ayrı usko-euko ayrı arkadaşın dediği gibi. Benim oynadığım pvpde str mage kavramı vardı. 255 str yapınca tekde kitliyordu 72 staffıyla 700-800 vuruyordu
  • Mage oynuyorum. Usko açısından konuşayım. Mp abanmış bir char atak bir chardır. Bu charın defansı fazla yüksek olmaz. Int abanmış bir char defans bir chardır. Bknz. priestler, defansif oynar.

Senin soruna kısa yoldan cevap vereyim. Mp'ye abanmalısın. Lr resistler önemli bu konuda. Lr resisti 200 olan birini kitlemen zor olur. Ancak Lr resisti 50 olan birini tekte veya iki seferde kitlersin.

Ha ben hem mp hem int olayım sakın deme. Mage öyle bir şey değildir. Atack mage yani mp dayalı bir char'ın antidefleri çok sağlam olmalıdır. Şahsen flame mageyim, Iron set, dual flame ring, dual lkp var.

Int mage de adam kesmeyi beklemesin kolay kolay. O daha çok TP mage dediğimiz partydekileri kurtarma amaçlı mage oynar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +7 raptor mu +8 glave mi
    19 yıl önce açıldı
    +7 İİ Mİ+7 HB Mİ??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Full mp flame olur . Lr ve gr int destekli olmalıdır. Hiçbir iyi oyuncu paper lr veya gr oynamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Artı SIFIR

Mage oynuyorum. Usko açısından konuşayım. Mp abanmış bir char atak bir chardır. Bu charın defansı fazla yüksek olmaz. Int abanmış bir char defans bir chardır. Bknz. priestler, defansif oynar.

Senin soruna kısa yoldan cevap vereyim. Mp'ye abanmalısın. Lr resistler önemli bu konuda. Lr resisti 200 olan birini kitlemen zor olur. Ancak Lr resisti 50 olan birini tekte veya iki seferde kitlersin.

Ha ben hem mp hem int olayım sakın deme. Mage öyle bir şey değildir. Atack mage yani mp dayalı bir char'ın antidefleri çok sağlam olmalıdır. Şahsen flame mageyim, Iron set, dual flame ring, dual lkp var.

Int mage de adam kesmeyi beklemesin kolay kolay. O daha çok TP mage dediğimiz partydekileri kurtarma amaçlı mage oynar.

Glacier mage de baya işe yarıyor. Yavaşlayan adamları kesmek kadar zevklisi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Artı SIFIR

Mage oynuyorum. Usko açısından konuşayım. Mp abanmış bir char atak bir chardır. Bu charın defansı fazla yüksek olmaz. Int abanmış bir char defans bir chardır. Bknz. priestler, defansif oynar.

Yanlış anlaşılma olmasın int kilitleme oranını arttırır tabiki karsıdakinin lightning resistance i önemli ama mp değil int kilitlemede etkin rol oynar mp ise damage de etkilidir

• Usko için int ama arkadaşların dedigi gibi pvp'de serverına göre değişiyor .
  • NE kadar İnt o kadar kitleme ve slow (ice için) MP sadece flame magelere yarar damage yükselir
  • pvp lerde oynuyolar ya bazılarında novalar 2.5k vururken bazılarında 1k 1.5k vuruyo mesela
  • 2 side kitlemez.Silahın üstündeki lr damage ve yüzüklerindeki lr damage bonusu kitlemede rol oynar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

2 side kitlemez.Silahın üstündeki lr damage ve yüzüklerindeki lr damage bonusu kitlemede rol oynar.

Dual imir ring takmıyan adam kitleme olasılıgını artıramıyormu ?
  • quote:

2 side kitlemez.Silahın üstündeki lr damage ve yüzüklerindeki lr damage bonusu kitlemede rol oynar.

Bunu yazmak için girmiştim.
  • quote:

Lighting damage / şimşek hasarı vurduğun damage yükselir sadece kitlemeyle lr damage nasıl bağdaştırdın reyiz .

83 +9 chaoticli lr mageler +3 ce takıyorlar neden?

lighting resistance ta kitlemeyi önlemez yediğiniz damageyi düşürür sadece

Kitlemeyi engelleyen resistance magic resistancetır.

inanın 83 priestimde denedim hepsini olympia'daki mage arkadaşımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkhes -- 4 Ağustos 2012; 17:09:59 >
  • Sayfalarca yazar anlatırım ama denemeyenler yine gelip şu olmaz böyle olur diyor gerek yok .
  • hacı bulun bir temiz ve adam gibi bir pvp deniyelim en iyisi
  • Int kilitleme ve yavaşlatmaya etki ederrrrrrr
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.