hacı bulun bir temiz ve adam gibi bir pvp deniyelim en iyisi
Sexyko girin bire bir usko tarzında , bir şeyler deneyecek olduğumda oraya giriyorum . Kok'ta bir ara charecter guide kısmını sexykodan alıyordu ve uskoyla %100 uyuşuyordu .
quote:
Orijinalden alıntı: cgh0gy-
quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
Sexyko girin bire bir usko tarzında , bir şeyler deneyecek olduğumda oraya giriyorum . Kok'ta bir ara charecter guide kısmını sexykodan alıyordu ve uskoyla %100 uyuşuyordu .
USKO ile uyuşmuyor reyiz hiçbir türlü atack tutmuyor benim asasın aynısını diziyorum 200 atack eksik çıkıyor orda herşeyinide kontrol ettim yanılıyor yani %100 değil kok
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cgh0gy-
quote:
USKO ile uyuşmuyor reyiz hiçbir türlü atack tutmuyor benim asasın aynısını diziyorum 200 atack eksik çıkıyor orda herşeyinide kontrol ettim yanılıyor yani %100 değil kok
Valla koktan ben priest yapılandırıp oyunda ona göre diziyordum 1 atak bile oynamıyordu , belki değiştirmişlerdir belkide assassı tutturamıyordur .
ne biliyim moruk +10 itemleri hesaplayamıyor demekki gerizekalı site
int = kilitleme ve yavaşlatmayı arttırır. ( light ve glacier magenin int olması gerekir )
mp = atağı etkiler ( Eğer LR mage olup mp verirsen daha yüksek vurursun fakat adamı kilitleyemezsin böylece adam seni öldürür ya da kaçar )
Staff'ın üzerindeki Lightning damage / Glacier Damage / Flame Damage ise atağı etkiler. Adı üstünde zaten damage
Karşındaki adamın da resistance'ları önemlidir. LR resistance'si yüksek olan adamı kilitlemek zordur.
arkadaşlar bende ınt dedim ama cahillik ne olsun bide komutcuyum diye dolaşıyor :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme