Şimdi Ara

Full int mi Full str mi tartışmasında son nokta!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumu güzel bir amaç için kirleteceğim hepinizden şimdiden affola...

Arkadaşlar aylardır full int mi full str mi diye tartışa durun,daha biz kucakta bebekken devletimiz bu işe çoktan el atmış ve sorumluluğu üstlenmişti...Ama hepimiz burnumuzun ucunu göremeyecek kadar kibirli ve küstahtık....Ama buraya kadarmış arkadaşlar...Tartışmaya son nokta çoktan konulmuş...Araştırmalarıma göre zaten devlet kendi bünyesi içinde bir görsel medya klanı oluşturmuş ve bunun ismine de "trt-int" demişti...Devletimiz bile int olmuşken hala str'ye geçmeyi düşünenlere burdan selam olsun...Hepiniz bir gün vatanınız adına kasacaksınız...Haydi hep beraber elele,çok geç olmadan....

• süper bir espiri :DD
    arkadaşım katııyorum sana TRT-İNT

• baba ben de ciddiye aldım başlığı direk girdim sen bu kelimeleri yazarken çok mu çaba gösterdin
  • bizde TR-STR de takılıyoz o kanal olarak lanse edilmis bizde oyuncu kitlesi olarak
  • FULL İNT+SWORD+ARMOR FAWORİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: byby

baba ben de ciddiye aldım başlığı direk girdim sen bu kelimeleri yazarken çok mu çaba gösterdin

Yazının başında yazdığım cümleyi görmediniz heralde,hadi buna neyse diyorum,geçtik...

Aklıma çok güzel bir espri gelmiş paylaşayım dedim,bu espriyi dünyada sizlerden başka kimse anlamayacağına göre burada biryerde yapmam gerekiyordu espriyi...Ya arada bir konuda yapacaktım,kaynayacaktı,ya da zaten binlerce şikayete rağmen durduramadığımız forum kirliliğine ironik bir yaklaşım da getiriyim dedim ucundan....Zaten amacım da önce ciddi zannetmeniz birazda tabiki yani anlamışsınızdır heralde o kadarını da...Burası da tamam,geçiyorum....

Pekiiii,böylesi hazırlanmış ve özellikle sizin için özenle hazırlamış olduğum espriye katılmamak bir kenara dursun,bir de küfür yemediğim kalmış sizden...Bu benim hayatımda güldüğüm en komik şey oldu,allah sizden razı olsun "byby" nickli arkadaşım,o kadar çok güldüm bu tepkinize yemin ediyorum altıma edecektim,gerçekten inanılmaz derecede komik oldu böylesi,tepkiniz hakkındaki kararı da kamuoyuna bırakıyorum,allah akıl fikir ihsan eylesin....

• pure int int sword ama sos garmet set 3.ve4. deerece hepsi +2 (bitek pantolon eksik,ama sos kadar iyi bitane war üzeinde)
    sos sword tabiiki daha +lar basılamdı sacede +1int we str shiled sos+3...
    arı gibi uçar sinek gbi sokarım lvl32 char bu haliyle taoisti tek nuke de öldürüo... str char ise bakıyao, okçuda dahil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namelessone -- 6 Mayıs 2006; 5:12:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • obaaaa papaz gene başladı :D full str pecheon sp farm lı deli bişey deneyin ben kore serverinde böle birinin herkesi devirdiğini gördüm
  • Süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: KneeDeep

Forumu güzel bir amaç için kirleteceğim hepinizden şimdiden affola...

Arkadaşlar aylardır full int mi full str mi diye tartışa durun,daha biz kucakta bebekken devletimiz bu işe çoktan el atmış ve sorumluluğu üstlenmişti...Ama hepimiz burnumuzun ucunu göremeyecek kadar kibirli ve küstahtık....Ama buraya kadarmış arkadaşlar...Tartışmaya son nokta çoktan konulmuş...Araştırmalarıma göre zaten devlet kendi bünyesi içinde bir görsel medya klanı oluşturmuş ve bunun ismine de "trt-int" demişti...Devletimiz bile int olmuşken hala str'ye geçmeyi düşünenlere burdan selam olsun...Hepiniz bir gün vatanınız adına kasacaksınız...Haydi hep beraber elele,çok geç olmadan....

Bende duydum bu guildi trt-intte pazar sabahları musiki guildi oluşturuolar onu izleyin çok süper kapışıolar

• abi bazende tigerla demon horse nin kapışmasını gösteriyolar.
    tiger yiyo demon horseyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Alfa_

abi bazende tigerla demon horse nin kapışmasını gösteriyolar.
    tiger yiyo demon horseyi

belgesel saatinde
    EVet tiger demon horsun arkasından yaklaşıor aman horse dikkat et kaplan kapacak seni abooow kaptı hüseyiiin gencecik at gettiii

• okçuda full int
    sword ve glave bence full str iidir
    okçu ve sword garment giysin
    glave armor
    producter giymeyin :D
  • ya nuvanda..

ben senin şu imzana takıldım....

job lvl lerini gösteren bi SS koyabilirmisin acaba ??

eğer lvl 3 theif ve lvl 2 hunter san... oynadığın serverdaki 5 lvl li ilk trader sen olmalısın demektir... gibime gelio...

valla bak şimdi farkettim haa. ben gidip yatiim en iyisi biraz. gözüm acaip yerlere takılıo..

dostum knee... süper espiri yaa =) helal
  • ben bugun daha yeni guild actim beklerim
    FULL_STR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.