Şimdi Ara

Instagram, herkesin konumunu açığa çıkardı! Konum paylaşma nasıl kapatılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
13 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haberdeki ayarları bulamadım. Hareket diye aratınca çıkan ayar var sanırım o. Kapattım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorsak bunu uygulamayı kullananların yüzde kaçı isterdi? Bence %30 bile etmezdi. Kimsenin demokrasi beklentisi yok elbet fakat aklımızla alay etmenin de anlamı yok. Doğru düzgün kullanılmayacak özellikleri uygulamaya eklemek oldukça anlamsız. Amaç başka da olabilir fakat ben o yönden bakmıyorum şu an.

Nasıl bari günün her molasında her işten kaytarma sonrasında veya yemek yerken bile harıl harıl aşağıya kaydırmak? Mola verdiğinizden yemek yediğinizden emin misiniz mesela siz instagram bağımlıları?

2014 den itibaren instagram kullanmaya başladım, pandemide daha aktif olacak şekilde yeni bir hesap açmıştım ve şuan 9 aydır falan kullanmıyorum o kadar mutluyum ve rahatım ki. Resmen baş parmakla yukarı yukarı yapmaya bağımlı olmuşuz. İnsanları görüp ne hayatlar var diye tribe girmeye de gerek kalmıyor, ne vakitlerim harcanıyor nede sosyal medyanın o insanların “büyüsüne” kapılmıyorum.

Aksine sosyal medya kullanmadığım için belirli bi çekicilikte kazandım. Özellikle iş hayatında bunu söylediğimde “çok iyi vaov süper” gibi yönetici tepkileriylede karşılaşıyorsun

O reelslerde keşfette kayboluyorsunuz haberiniz yok. Bide üstüne yorumları okuyorsan eyvah ki eyvah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

Bağımlılık olduğunu kabul ediyorum doğrudur özellikle reels kısmı ancak buraya gelip bu şekilde yorum yapmanız hala aklınızın bir köşesinde olduğunu belirtir.

8-9 ay diyorum.

Hatta instagramı kapattığımda 2 telefon değiştirdim ikisinde de instagramı kurmadım hiç. Bu saatten sonra kullanacağımı sanmıyorum. Gördüğünüz profiller kaygıda yaratır “milletin ne hayatları var be” diyerek. ha birde karı kızı görüp memlekette düzgün kız kalmadı durumuna düşüpte tribe girme cabası.

Hepsinden önemlisi iş hayatında çok büyük saygınlık kazandırıyor net. Bazı işyerleri ve mağazalarda çalışma saatinde telefon yasak çünkü dolaba koymak zorundasınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet birkaç gün önce sürekli mesajlaştığım bir çocukluk arkadaşımda çıkınca şaşırmıştım bu ne la demiştim. Demek buymuş. Hıyar Meta'ya bak hele millete sormadan kafasına göre konumunu paylaşıyor. Neyse ki erişim izinleri kapalı bende.

• Ayarlar ve hareketler kısmına geldikten sonra yukarda arama kısmına konum yaz, enter yap. Hikaye, canlı yayın ve konum kısmı çıkıyor. Üstüne tıkla, konum paylaşımı kısmını seç gerisi zaten editörün anlattığı gibi.

Evet 5. madde yanlış ama ayarlar ve hareketlere gelince arama kısmına konum yazıp enter de; hikaye, canlı yayın ve konum kısmına tıkla sonra konum paylaşımı kısmına tıkla gerisi editörün dediği gibi.

• Ben bir oyuncunun fanıyım. storylerime ekliyorum onu etiketliyorum ama st lerimi görmüyor. Araya başka beni etiketleyen arkadaşlarımın st lerini koyuyorum acaba o yüzden mi bakmıyor? Eskiden bakıyordu

• afatsumnara A kullanıcısına yanıt

Adamlar bir özellik eklemiş. Ayarlardan konum kapatabilirsin. Kimse zorla seni izlemiyor. Konum açıyorsan da izlenmeye hazırsın.

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • yakışmadı mümtaz reis @Romulo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

biz demirden değil emir almaktan korkarız. konumumuz belli varsa adamınız su tabancalarıyla gelin  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.