Şimdi Ara

Instagram görüntü yuklenemedi tekrar deneyin hatası post yukleyemiyorum yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir Instagram sayfam var siteme ait.Normalde post paylaşımı yapıyordum ama az önce yukleyemedigimi farkettim.Goruntu yuklenemedi ,tekrar deneyin diye hata geliyor ve önceki postlarimdan bazılarının sayfaları falan kayboldu.Baska telefondan falan denedim onlarda da öyle.Bir takipçi satın alma işlemim oldu ama onla alakalı degildir heralde.Yardimci olursanız çok sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Instagram "Görüntü Yüklenemedi. Tekrar Denemek İçin Dokunun" Hatası

Instagram'da resim yüklerken "Görüntü Yüklenemedi. Tekrar Denemek İçin Dokunun" hatasıyla karşılaşıyorsan, sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

• İnternet Bağlantını Kontrol Et: İnternet bağlantının stabil olduğundan emin ol. Mobil veri kullanıyorsan, Wi-Fi'a geçmeyi dene.
    • Instagram Uygulamasını Güncelle: Instagram uygulamasının en son sürümüne sahip olup olmadığını kontrol et. Uygulama mağazanı ziyaret ederek güncellemeleri kontrol et.
    • Mobil Cihazını Yeniden Başlat: Mobil cihazını kapatıp yeniden başlatmak, geçici hataları giderebilir.
    • Instagram Önbelleğini Temizle: Instagram uygulamasının önbelleğini temizlemek, yükleme sorunlarına neden olabilecek bozuk verileri temizleyebilir.
    • Uygulamayı Kaldırıp Yeniden Yükle: Instagram uygulamasını cihazından kaldırıp yeniden yüklemek, sorunu çözmeye yardımcı olabilir.
    • Instagram Sunucularını Kontrol Et: Instagram sunucularında bir sorun olabilir. DownDetector gibi web sitelerini ziyaret ederek sunucu durumunu kontrol et.
    • Resim Formatını Değiştir: Resmini JPEG, PNG veya GIF gibi farklı bir formata dönüştürmeyi dene.
    • Resim Boyutunu Küçült: Resmin boyutunu küçültmek, yükleme sorunlarını çözebilir.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra hala "Görüntü Yüklenemedi" hatasıyla karşılaşıyorsan, Instagram Destek ekibiyle iletişime geçmeyi dene.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Whatsapp’tan gönderilen fotoğraflarda da açılmama sorunu var şu an. Facebook servislerine bir şeyler oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whatsapp instagram facebook şu sıralar çöküşlerde heyecan yapma

• Benle alakalı degil yani başka böyle olan kişiler de var İyi bari korkmustum baya :)

• facebook instagram bende de berbat durumda
  • Evet hocam ortak bir şey heralde geçer umarım en kısa sürede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.