< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 11 Aralık 2020; 11:5:21 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İnstagram çok saçma değil mi? (2. sayfa)

-
-
Uln ne biçim forum bu. Çok önemli bir mesajı iki kez ardarda yazdım gönderilmiyor. Sayfa açılıyor mesaj yok. Ulan dh yapacan işe ...... BERBAT bir düzen yeminle. Uzun mesajları kopyala yapıştir yapın.
BERBAT
-
ne facebook ne instagram yaşasın forum kardeşliği :)
-
hocam be çok haklsıın ha kötü döneme denk geldik
-
Asosyalken ben de böyle düşünüyordum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Asosyalsen bu düşüncelerin normal, sosyalleri anlayamazsın
-
sosyallikle alakası yok durmadan fotoğraf hikaye atan insanın ıq su düşüktür net -
Gençliğinizi yaşayın (tabi buna müsaitseniz). Sonra yaşlanınca (35 - 36 yaşlarında) benim gibi asosyal olsaniz bile umurunuzda olmayacak çünkü bir şeyler yaşamış olacaksınız ve asosyallik sizi pek etkilemeyecek.
SEX yapmadan yaşlanmayın sakın. Sonra vakti zamanında niye yapmadım diye çok pişman olacaksınız. Her şey vakti zamanında olur, geçikince bir anlamı kalmıyor (sözüm 20 - 25 yaş gençlere).
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Limit -- 11 Aralık 2020; 14:0:21 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD
İnsan sosyal bir varliktir
Bazı şeyleri paylaşma ihtiyacı olabilir. Bunun nesi bu kadar garip geliyor ki size? Güzel bir yer gezmişsem atarim arkadaşlarımla eglendiysem guzel ciktiysak atarim onemli bir yere gittiysem katildiysam atarim yurt disina gitmisimdir atarim bunda garip olan ne ki
Son foto atmamin üzerinden 2.5 sene geçti ama kimseyi yargilamiyorum gezdigim zamanlar atıyordum ben de çünkü.
Sürekli duyduğum saçma bir şey var yok kahve fotosu atiyon da noluyor yok bilmem ne fotosu atiyon ne oluyor
Arkadaşlar bu biraz da sizin çevrenizle alakalı. Kaç senedir 1 kişiden bile öyle kahve fotosu filan gormedim mesela.1 yıldır corona var çünkü
İnstagram kötüdür diyeni Allah taş eder kızın hikayelerine baktım az önce sevgilime ekmek vermekten vazgeçtim
www.instagram.com/ayy1see
-
Ego
mesajımı en üste çıkarmışsınız çok teşekkür ederim, çok çektim gerçekten artık suratıma telefon kapatılır oldu. Bazen hiç açılmaz oldu, başka adamların adı ağzımıza sakız oldu. Doğru kız hayatınızı kurtarır, ama yanlış kıza vakit harcamak var ya, insanı kahrediyor.
Forumu terk ediyorum hoşçakalın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-67FBC076D
Bu mesaj silindi.hasta mısın niye kızı engelliyosun ig kullanma diye
-
Facebook zamanında gene iyiydi (şimdi orasının da içine ettiler), genelde anı olacak fotoğraflar falan atılırdı ama instagram işi iyice şova döktü olay tamamen meme g*t göstermeye, gittiğin yerleri millete gösterip hava atmaya döndü. Meme g*t atmayanlar da her saniye yaşadığı hayatlarını atmaya başladılar, adam tuvalate gitse ishal oldum diye story atıyor. Çevremde ve mahallemde sosyal medya hesabı açan ilk kişilerden biri benim ama artık fena tiksinmeye başladım.
İnsanları da anlamıyorum, cidden her allahın günü ve her saat ama her saat story atan paylaşım yapan tanıdıklarım var neyin kafası diyorum. Bir neyin kafası bu dediğim de attığı fotoğrafının altına ne alakaysa özlü söz yazanlar tipler. Sosyal medya insanların gerçek zeka seviyesini ortaya çıkarıyor bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 13 Aralık 2020; 20:47:59 > -
yalnizca klinik diş hekimligi fizik tedavi egzersiz (yabanci) sayfalarini takip ediyorum.
bu durumda inanilmaz faydalı bir uygulama olmuş oluyor.
Sahte ve saçma bi şey olduğunu düşünüyorum onun için konu açtım,dert edip olay çıkarmış olmuyorum bence :)
Ayrıca niye nefret ediyim,ben de açmıştım bi ara bikaç tane mizah sayfasını takip ediyorum.Yazdıklarına bakarsak bu konuyu açtığımı sen dert etmişsin
-
Doğru tamamen yalan hayatların olduğu bir yer fakat alışmışız kullanıyoruz işede yarıyor hatun muhabbeti için.
Yazılanları okuyunca yaşlandığıma kanaat getirdim
Ben Instagramı enişte gibi kullanıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X