Neredeyse herkesin kullandığı ve hayatımızın parçası haline gelmiş bi şey ama bana aşırı salakça geliyo.Fotonu çekip altına internetten bulduğun bi özlü sözü yazmak,50-60 tane takip eden adamın beğenmesi vs bunun mantığını anlayamıyorum. Tamamiyle sahte bi hayat var,tatile gidiyosun 10 tane foto çekip atıyosun,param var demek için.Konsere gidiyosun bi 10 foto daha atıyosun şöyle eğleniyorum,şöyle mutluyum.Kitap okuyosun fotoğrafını atıyosun,elbise alıyosun fotosunu atıyosun,sevgili buluyosun fotosunu atıyosun..... |
İnstagram çok saçma değil mi?

-
-
foto isi sacma ama bazi guzel sayfalar var ben onun icin kullaniyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
video ne kadar güzel bir alet değil mi? -
İnsan sosyal bir varliktir
Bazı şeyleri paylaşma ihtiyacı olabilir. Bunun nesi bu kadar garip geliyor ki size? Güzel bir yer gezmişsem atarim arkadaşlarımla eglendiysem guzel ciktiysak atarim onemli bir yere gittiysem katildiysam atarim yurt disina gitmisimdir atarim bunda garip olan ne ki
Son foto atmamin üzerinden 2.5 sene geçti ama kimseyi yargilamiyorum gezdigim zamanlar atıyordum ben de çünkü.
Sürekli duyduğum saçma bir şey var yok kahve fotosu atiyon da noluyor yok bilmem ne fotosu atiyon ne oluyor
Arkadaşlar bu biraz da sizin çevrenizle alakalı. Kaç senedir 1 kişiden bile öyle kahve fotosu filan gormedim mesela.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yooo değil çok koca memeli karılar var orada
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD
İnsan sosyal bir varliktir
Bazı şeyleri paylaşma ihtiyacı olabilir. Bunun nesi bu kadar garip geliyor ki size? Güzel bir yer gezmişsem atarim arkadaşlarımla eglendiysem guzel ciktiysak atarim onemli bir yere gittiysem katildiysam atarim yurt disina gitmisimdir atarim bunda garip olan ne ki
Son foto atmamin üzerinden 2.5 sene geçti ama kimseyi yargilamiyorum gezdigim zamanlar atıyordum ben de çünkü.
Sürekli duyduğum saçma bir şey var yok kahve fotosu atiyon da noluyor yok bilmem ne fotosu atiyon ne oluyor
Arkadaşlar bu biraz da sizin çevrenizle alakalı. Kaç senedir 1 kişiden bile öyle kahve fotosu filan gormedim mesela.Kahve fotosu atınca ne oluyor ki? Mesela ben, ayda yılda bir, beğendiğim bir kitabı okurken kahve eşliğinde fotosunu atıyorum bazen. İnsanların basit bir dürtüyle paylaştığı şeyi, bu kadar irdelemek saçma sanki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akbey617 -- 10 Aralık 2020; 22:45:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gayet haklısınız düşündüm de hiçbir şey olmuyor istedigimi çeker atarım kime ne ki. Dediğiniz gibi bu kadar irdenelecek bir sey değil çünküquote:
Orijinalden alıntı: akbey617Kahve fotosu atınca ne oluyor ki? Mesela ben, ayda yılda bir, beğendiğim bir kitabı okurken kahve eşliğinde fotosunu atıyorum bazen. İnsanların basit bir dürtüyle paylaştığı şeyi, bu kadar irdelemek saçma sanki.
Alıntıları Göster
Buradaki asosyallarin faşizanligina boyun egmisim haberim yok :D acilen birakmak lazim bu forumu ya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet saçma ama günümüzde kullanmadığın zaman asosyal ve yalnız biri oluyorsun benim gibi
-
Ne yaparsak yapalim instadan kopamazlar 2500 yilinada gelse devam eder bu.
Çok şükür kullanmıyorum. Gerek de duymuyorum. Falan filan şey yapmış da fotoğraf yüklemiş. BANA NE?
Ticaret icin kullaniyorum cogunlukla -
günde 10 dk bakın çıkın benim gibi
-
Beğenilme istediği hiçbir zaman bitmez :)
-
Bildigim kadariyla devlet instagram kullanmayanlara interaktif vergi dairesinden vergi borcu cikarmiyor. Sacmaysa sacma size gore bosverin yani ne olacak ki? Dunya da cok daha sacma seyler yapan insanlar var bizene.
Bu kadar kafaya takip olay cikarmak niye aga? Birak atan atsin resmini teknoloji iste o zaman niye evlerde eski resim albumlerimiz var ne oluyor resim cekince? Ayni seyin teknolojik evrimlesmis hali.
Hayati bu kadar zorlastirmayin kendinize bu kadar nefret dolu olmayin kanser olursunuz 30unuzda.
En Beğenilen Yanıtlar

Bu inst fln ÖZGÜVENSİZ ergenlere göre iş. Ben sizin yaşınızdayken (2002 - 2004 dönemi) dışarıdan eve gelmiyorduk. Hep bir yerlerde eğlence mekanlarında, Disko vb. ve arkadaş evlerinde takılıp sabahlıyorduk.
Şimdiki nesil çok şanssız döneme denk geldi. Acıyorum. Sosyal medya boş iş. Ben ne face ne twit ne inst kullanırım. Bunlara ihtiyacım yok olmadı da. Gerçek hayat dışarıda, çevrede, insan arasında yaşanır. Sanal alem bir hayal ürünüdür ve size hiç bir önemli anı katmaz, kazandırmaz. Tecrübe önemlidir anı yaşamak lazım o da gençken olur. Gençlik, o heyecan 1 kez yaşanır. Yaş ilerleyince pek heves kalmıyor ve pek çok şey anlamsızlaşıyor çünkü hayatın gerçeklerini derinden ögrenmiş oluyorsunuz ama tercübe ettiğiniz sürece. |
yooo değil çok koca memeli karılar var orada |
Gençliğinizi yaşayın (tabi buna müsaitseniz). Sonra yaşlanınca (35 - 36 yaşlarında) benim gibi asosyal olsaniz bile umurunuzda olmayacak çünkü bir şeyler yaşamış olacaksınız ve asosyallik sizi pek etkilemeyecek.
SEX yapmadan yaşlanmayın sakın. Sonra vakti zamanında niye yapmadım diye çok pişman olacaksınız. Her şey vakti zamanında olur, geçikince bir anlamı kalmıyor (sözüm 20 - 25 yaş gençlere). |
Benzer içerikler
- hangi askerlik şubesine bağlıyım
- esenler otogardan beşiktaşa nasıl gidilir
- mecidiyeköyden beşiktaşa nasıl gidilir
- osmolak şurup ne işe yarar
- neyine iddiaya girilir
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
- prompt mühendisliği nedir
- büyük indirim günleri ne zaman
- elektrikli bebek arabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X