Şimdi Ara

Insignia verilip Captiva alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Ocak ayında insignia mızı teslim aldık.1.4T yeni still paket(18 jant+afl) navigasyon vs.62bin e aldık aracı.Henüz 1000km civarında 2. araç olduğundan fazla kullanmadık.Açıkçası araç biraz büyük geldi ve şehiriçi kullanımda dar sokaklarda beni biraz zorladı.Ayrıca aklımda captivada kaldı.

Şimdi düşünüyorum acaba insigniayı verip captiva ya geçmek ne kadar mantıklı olur.Araziyle vs işimiz olmuyor zaten olursa 2. aracımızla gideriz.Sizce takasa girsem aynı bayi yani aracı aldığımız bayi (opel ve chevrolet satıyor) 62 bin e 2 ay önce aldığımız aracı kaç sayar?

Bu doğrultuda 25-30bin arası bir fark ödemek gerekicek ve az araç kullandığımız da bir gerçek.2.0 motorun ekstra vergisi de giricek.Bütçeyi ayarlayabilirim büyük bir sorun değil ancak alırken zaten bütün faktörleri değerlendirmiştim.Az kullanım vergi vs.

Yakıt açısından 2 si de aynı tüketimi sergiliyor.Insignia 8 civarı şehiriçi benzin captiva ise 10-11 yakıyor.Captivanın avantajları yüksek konumu,otomatik vitesi,sunroof,deri koltuk bunun karşılığında ise afl far sistemi gidicek.İnsignianın tasarımını da çok sportif bulduğumu söylemem gerekiyor.

Uzun lafın kısası evet ayrı kulvardaki araçlar bu birazda duygusal bir tercih ama siz olsanız insignia yı verip üstüne yaklaşık 25-30bin verip captiva alırmıydınız?

• almam. astra veya cruze olsa şuanki aracım alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

captiva sürdün mü bilmiyorum ama insignia nın üzerine pek bir aydınlanma yaratmaz bir de insignia büyük diye captiva almak ne kadar akıllıca orası tartışılır..

ölçüleri kıyaslarsanız insignia daha büyük.Birde geniş aynalar sayesinde kullanım kolaylığı sağlıyor bence.
  • İnsigniadan sonra captiva bilemiyorum yani çok aratır bir de aradaki fiyat farkı var kesinlikle değmez. Ayrıca opel aracınızı öldürür takasa alırken çok komik fiyatlar veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mk4Ever.

Suv sınıfı araca ihtiyacın yoksa Aklından bile geçirme.
  • zcaptıva suvdur guzel arac fakat aracınız daha 0 gıbı bayı dusuk para verır ınsıgna verılıpte captıva alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci araç, sık kullanmıyorsunuz ve Insignia'dan Captiva'ya geçmeyi
    düşünüyorsunuz. Yazıktır günahtır, yersiz vergi ödemesinden başka bir şey değil yaptığınız..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scirocco alınır mı?
    2 yıl önce açıldı
    Cruze alınır mı
    2 yıl önce açıldı
    İnsignia alınır mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yerinizde olsam insignia yı bırakıp captivaya geçmezdim hele ki aracınızı bu kadar yeni almış ve az kullanmışken bence daha tadını çıkarmanız gereken çok şey var insignia da ayrıca büyük demişsiniz insignia için ama captivada pek farkli değil hatta daha zor gelebilir şehir içinde

• Pek bir yersiz hareket gibi gözüküyor ama yinede siz bilirsiniz..

Keşke hiç Insignia almasaydınız, direk Captiva sahibi olsaydınız.. Insignia daki tasarım ve teknoloji sınıfının en iyilerinden ama siz bu değerleri terk edip daha kaba, sert ve konforsuz bir otomobile geçmeyi düşünüyorsunuz.. Hayata bakış açınızla ilgili bir karışıklık yaşamış gibisiniz keşke hiç bu hatayı yapmasaydınız..
  • 2 aracıda kullanmış biri olarak Captivayı seçmezdim açıkçası.Pek hoşuma gitmedi benim.Gereksiz yere fark vermek de pek mantıklı gelmedi..
  • Insignia'nın boyutlarından şikayetçisiniz fakat Captiva'da küçük bir araç değil maşallahı var.

Mokka bakabilirsiniz gerçi Insignia'dan sonra Mokka ne kadar mantıklı olur orası tartışılır.

Biraz garip olacak fakat madem boyutlarından şikayetçisiniz ve 2. aracınız, Bmw 1 serisi önerebilirim fazla farkta vermezsiniz hem üstüne.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 6 Nisan 2013; 0:48:40 >
  • İnsignia ile karşılaştıramam ama şu ön ızgaraya bayılıyorum

Insignia verilip Captiva alınır mı?
  • Ver gec.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkdenizLee

Ver gec.

Herşeyi geçtim elinizdeki aracı takasa verdiğinizde bile ciddi zarar edersiniz

• kesinlikle bulaşma captiva düşündüğün kadar kullanışlı bir araç olmaz bildiğim kadarıyla captiva da 4*4 yok 4*2 üretiliyor
  • Öncelikle İnsignia büyük geldi demişsiniz fakat Captiva'nın da büyüklük açısından ondan aşağı kalır yanı yok..
    Araziyle işiniz yoksa SUV bir araca da gerek yok kanımca..
    Fakat iş konfor olunca SUV araçların hem diz mesafesi hem yüksek tavanı ve yerden yüksekliği tabiki İnsignia'yla karşılaştırılamaz özellikler..
    Fakat yine de fazladan vergi ödemeye ve daha fazladan yakıt tüketimi yapmaya gerek yok..
    Ama ben olsam İnsignia'nın o sportif hatlarından vazgeçmezdim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saveyourself -- 6 Nisan 2013; 1:25:49 >
  • Çok mantıksız bir hareket olur.
    Captiva fazla yakacak kuruş olarak bile.
    Vergisi daha fazla .
    Değer kaybı daha fazla.
    Bakımları daha pahalı.

Bunlara karşılık yüksek oturma pozisyonu dışınd ahiç bir şey sunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overgrowth

almam. astra veya cruze olsa şuanki aracım alırdım.

+1
  • Bence İnsignia kalsın. Hem bayiler çok düşük fiyata alıyor. 62.000 TL saydığınız aracı 52.000 Tl yada 53.000 TL sayarlar. İnsignia alınıp binilesi bir araç. 2. elde zarar ettirir. Değmez bence.
  • Bence o kadar fiyat farkını vermeye değmez.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.