Şimdi Ara

Insignia verilip Captiva alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
3.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Değerli yorumlarınız için teşekkürler.Alırken bütçeyi 60 a endekslediğimiz için bakmadım bile captivaya

Dediğim gibi mantıklı bir karar değil zaten ancak nedense suv lara karşı bir ilgi duymaya başladım.4x2 olması büyük bir dezavantaj zaten.Insignia ile yola devam etmek en iyi karar sanırım
  • İnsignia ile yola devam etmek kesınlıkle dogru karar. Siz üstüne üstlük full modelini almıssınız far sistemi cart curt bu tür ayrıntılarla zaten guzel olan arac muthıs bır makıneye donusuyor bence. Ebatlardan yana sıkıntınız var ise yukardakı arkadasın yazmıs oldugu gıbı bu aracınızın ustune biraz daha koyup bmw 1 serisi alırsınız. hem donanımlı hem 0 hem de premium bir araca sahip olmus olursunuz
  • Yeni captivayı öneririm. Görünüş olarak da performans olarak da gayet tatmin edici. Hele şehir içinde gaz pedalına dokunduğunuz zaman o kadar pürüzsüz ve seri olarak hızlanıp vites değiştiriyor ki.. Bence almaya değer ve fiyat/performans olarak en iyi araç diyebilirim. En basitinden qasqai'nin 60-80 arası fiyatını ve vasatın altındaki kalitesini (vw poloya karşılık gelir mi bilmiyorum) gördükten sonra..

İnsinia da çok güzel bir araç. Öldü parasına verip captiva alınır mı derseniz bence alınmaz. Ama derseniz ki birkaç bin tl zararla bir yere satarım.. İşte o zaman captivayı öneririm..
  • Ben de değiştirmezdim sizin yerinizde olsam. Mevcut arabanız gayet güzel. Fark vermeye değmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

İkinci araç, sık kullanmıyorsunuz ve Insignia'dan Captiva'ya geçmeyi
    düşünüyorsunuz. Yazıktır günahtır, yersiz vergi ödemesinden başka bir şey değil yaptığınız..

+

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.