Şimdi Ara

insignia 2.0 cdi 160 ps

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazilariniz hatırlar.. Cc konusu açmıştım.. Dsg ve yakıt nedeniyle kesin olarak vazgeçtim.. Araştırırken bu araca denk geldim.. Performansı gayet iyiymis.. Yakıt da çok uzmez diyorlar genelde uzun sayılabilecek yolda kullanacağım.. Tipi de özellikle opc kit mi ne var o olunca çok hoşumagitti.. 70-80 bine bu aaraç nasıl olur sizce ? Herkese sevgiler saygılar simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel araç yakit 9.0-9.5 ten asagi inmez 3 yasindan yasli almayin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: zulfikar

Güzel araç yakit 9.0-9.5 ten asagi inmez 3 yasindan yasli almayin derim

Neden hocam.. Muhtemelen 2011 falan olur

• Performansı makul yakıtı da cok ekonomik değildir biturbosuna bakabilirsnz temiz bulursanız

• 130luğu multijet olanı 8.5 felan yakıyordu ama güzel yürümüyordu, bu da tahmini o kadar yaksa, en azından performansı daha iyi, 70bine bile alınabiliyor cosmolar, mtv sıkıntı değilse alınır, uzun süre binilir, çok güzel araç
  • Bu araçların 2 litre 130Hp motorlarının genel ortalaması 7.5 - 8.5 litre arasıydı, 160Hp olan ise çok daha canlı ve daha ekonomik bir makinadır. Insignia nın uzun dönem testlerinde ve yabancı testlerinde en ideal dizel seçeneklerinden biri olarak bu motor gösterilmiştir.
  • Söz konusu aracın cosmo modelini sıfır alıp 3,5 yıl bindim.

Yakıt konusu tamamen kullanıma bağlı, performanslı kullanımda max. 11 lt civarında tüketimi vardı.
    Normal kullanımda ise 7 lt civarında.
    Koltukları çok kötü, uzun yolda beni çok rahatsız etti.
    Yoldaki su birikintileri araçta fazlaca savrulma yapıyor. Genel olarak yol tutuşu Passat tan iyi Mondeo dan kötü.
    Aracımda afl far sistemi vardı. Bu sistem şimdiye kadar gördüğüm en mükemmel sistem.
    Dış ve iç tasarım olarak bana göre halen en iyisi.

Asıl mesele ise, araç 110.000 km üstünde şanzıman arızası veriyor. Ben 5.000 tl harcamama rağmen yaptıramadım.
    2. eli çok zayıf, değer kaybı çok oluyor.
    Genel olarak baktığımızda bence bu araçtan uzak durun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arac guzel ama ses yalitimi cok kotu
    Motor sesi full icerde

• quote:

Orijinalden alıntı: EnDiViT

Söz konusu aracın cosmo modelini sıfır alıp 3,5 yıl bindim.

Yakıt konusu tamamen kullanıma bağlı, performanslı kullanımda max. 11 lt civarında tüketimi vardı.
    Yoldaki su birikintileri araçta fazlaca savrulma yapıyor. Genel olarak yol tutuşu Passat tan iyi Mondeo dan kötü.
    Aracımda afl far sistemi vardı. Bu sistem şimdiye kadar gördüğüm en mükemmel sistem.

Asıl mesele ise, araç 110.000 km üstünde şanzıman arızası veriyor. Ben 5.000 tl harcamama rağmen yaptıramadım.

Sağol hocam.. Ama her arabaya birileri kotu diyor kafam allak bullak oldu.. O kadar tutulan VW kere bile ödenmeyen laf kalmıyor. Sizce hangi araba alınır bu fiyatlara.

• AkifKarabulut A kullanıcısına yanıt
    C segmenti otomobil alacak olsaydınız ;
    Toyota
    Vw
    Opel
    Skoda
    Gibi birçok markayı tercih edebilirdiniz.

Ancak siz D segmenti almayı planlıyorsunuz.
    Bu segment satış adetlerine baktığımızda Passat tartışmasız liderdir.
    Bu da alacağınız diğer araçlardan çok zarar edeceğiniz anlamına gelir.

Mondeo nun bende her zaman ayrı bir yeri vardır.
    Ancak bugün tercih edecek olsam Passat alırdım.
  • quote:

C segmenti otomobil alacak olsaydınız ;
    Toyota
    Vw
    Opel
    Skoda
    Gibi birçok markayı tercih edebilirdiniz.

Ancak siz D segmenti almayı planlıyorsunuz.
    Bu segment satış adetlerine baktığımızda Passat tartışmasız liderdir.
    Bu da alacağınız diğer araçlardan çok zarar edeceğiniz anlamına gelir.

Mondeo nun bende her zaman ayrı bir yeri vardır.
    Ancak bugün tercih edecek olsam Passat alırdım.

1.4 TSİ cc hayalim.. Ama dsg yüzünden sogudum aractan bir konu açtım 20 binde sorun yaşayan 50 binde sorun yaşayani vazgeçtim.. A4 1.8 tsi nasıl sizce o da beğendiğimbir araç fiyatı da butceme gore tabi yakıt yüksek olur.. Mondeonun eski kasa hoşuma gitmiyor aslında o da mantıklı bir araç ..

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Opel aktarmasıyla 2.0 130hp, 1.6DCI veya 1.6 mutlijet ile aynı performansı verir. O kadar vergiyi ödemekte enayilik olur.

Aktarmayla alakası yok. Adı üzerinde 130 beygir zaten motor. Bahsettiğiniz motorların da biri 130 biri 120 beygir ve ikisi de c sınıfı. Daha iyi gitmeleri normal. Eğer paraya kıyıp da aynı motorun 195 liğini alırsanız o zaman görürsünüz gücü.

• 2.0 cdti motorun performansı veya yakıtı hakkında kullanmadığım için yorum yapamıcam bizde 1.6 turbo 180 hp olanı vardı o zamanlar acemilik zamanım olduğu için fazla kullanamadım ancak tek kelime ile muhteşem bir araç çok tok bir araç ses izolasyonu gayet güzel performansı hayran bırakıcak kadar güzeldi yol tutuşu aynı şekilde beni mest etmişti yani arabadan beklentin varsa sürüş keyfine yönelik sizi memnun ediceğine eminim bildiğim birkaç eksisini yazayım iç hacmi (diz ve baş mesafesi dar sportif görünüm kazandırmak için tavan alçak olarak yapılmış) aynı şekilde bagaj hacmi sınıfına göre biraz küçük son olarak görüş açısı inanilmaz kötü bayagı bir ufak ön cam ilk etapta biraz zorlanabilirsiniz belki de

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar_ibrahim eymen.

2.0 cdti motorun performansı veya yakıtı hakkında kullanmadığım için yorum yapamıcam bizde 1.6 turbo 180 hp olanı vardı o zamanlar acemilik zamanım olduğu için fazla kullanamadım ancak tek kelime ile muhteşem bir araç çok tok bir araç ses izolasyonu gayet güzel performansı hayran bırakıcak kadar güzeldi yol tutuşu aynı şekilde beni mest etmişti yani arabadan beklentin varsa sürüş keyfine yönelik sizi memnun ediceğine eminim bildiğim birkaç eksisini yazayım iç hacmi (diz ve baş mesafesi dar sportif görünüm kazandırmak için tavan alçak olarak yapılmış) aynı şekilde bagaj hacmi sınıfına göre biraz küçük son olarak görüş açısı inanilmaz kötü bayagı bir ufak ön cam ilk etapta biraz zorlanabilirsiniz belki de

Hocam o aracin performansi muazzamdir ama çok yakar muhtemelen.. Ben yari uzun sayılacak yolda kullanacağım.. 35 kuruşun ustu yakıt olmasın istiyorum..su anki aracım civic hb dizel 22 kuruş yakıyor.. Gidip 40-50 kuruş yakan araç alsam aylık yakıtim 300 yerine 600 tl olur.. Bunları da düşünmek zorundayım..

• AkifKarabulut A kullanıcısına yanıt
    1.6 olanı alın demedim tavsiyede etmem zaten yakıtı felaket bir araç ama 2.0 cdti olanda 30 kuruş yakacağını pek sanmam ben az yakıyor denilen (focus dizel) araba da bile istanbulda 30 kuruş yakıyorum

• quote:

Söz konusu aracın cosmo modelini sıfır alıp 3,5 yıl bindim.

Şanzıman 6 ileri otomatikmiydi ve tam olarak ne sorun vardı acaba

• `bELa ` kullanıcısına yanıt
    Evet 6 ileri otomatikti. Araç giderken ekranda şanzıman uyarı veriyor ondan sonra vites değişimleri düzensizleşiyordu.
    Beyin değişti yine düzelmedi. Bu arıza sanırım kronikmiş.
  • EnDiViT kullanıcısına yanıt
    Şanzıman makyajlı kasada geliştirildi, daha sessiz sarsıntısız ve %60 hızlı değişimler yapar hale getirildi, muhtemelen dediğiniz sorun da düzeltilmiştir.

Bu arada nedense otm. sistem arızalarını servis değil de bu konuda uzmanlaşmış bilinir şanzıman ustaları daha iyi ve ucuza çözerlermiş gibi gelir bana hep.
  • 70-80 bine bu aliniyorsa 80-90 bin civarina da e90 184 hp 320d alinabilir. Olmadi audi a4 de alinabilir. Gitmeyen, gitmezken bi o kadar da yakit harcayan, vasat sanzimanli, gereksiz agir ve aktarma ozurlu opel'e verilen paraya yaziktir diyip cekip gidiyorum.

• Makyajlı versiyon bence de çok şık ve alınası bir otomobil olmuş. Yeni kasa ne zaman çıkacak acaba? Corsa gibi 8 sene değişmeden kalsa keşke.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.