Şimdi Ara

İnsanlığımızdan Utandıran Resimler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zonguldak’ta oturan 65 yaşındaki Hamide Elmas, yolun karşısına geçerken beton mikserinin altında kalarak yaşamını yitirdi. Polis, mikserin altındaki cesedin üzerini gazeteyle kapatırken, çevrede toplanan bazı kişilerin aşağıya doğru eğilip cep telefonlarıyla cesedi görüntülemeye çalışması dikkat çekti.

Antalya’nın Konyaaltı Plajı’nda 19 Haziran'da da kıyıdan yaklaşık 100 metre açıkta bir erkeğin cesedi bulunmuş, cenaze aracının gelmesi beklenirken tatilcilerin kıyıda duran cesede aldırmadan denize girmesi dikkat çekmişti.

Kişisel Not: Dünyanın çivisi çıkmış arkadaş, insanlığıa dair biraz umudum var onu da bu resimlere baktıkça yitiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 10 Temmuz 2012; 22:38:14 >

• Bugün öyle bi video izledim ki; şayet sen izlesen kesin

Dip Not: Video; Suriye'deki şiddet olaylarında kafası motorlu testere ve bıçakla kesilerek öldürülen 2 erkeğe ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ®£@LHUNT£®

Bugün öyle bi video izledim ki; şayet sen izlesen kesin

Dip Not: Video; Suriye'deki şiddet olaylarında kafası motorlu testere ve bıçakla kesilerek öldürülen 2 erkeğe ait.

Sen konuyu yanlış anladın genç.
    Benim derdim iğrenmek/iğrenmemek meselesi değil, insanlığımızı yitirmiş olmamız. Eline iphone alıp yerde yatan bir ölüyü kayda alcak kadar şerefsiz olabilmek.
    Empati kur, (Allah korusun) bir yakınını trafik kazasında kaybetsen ve olay yerine gittiğinde elinde telefonla onu çekip akşama face yükleme derdinde olan ergenler ile karşılaşsan tepkin ne olurdu..?
    Okuduğunuzu doğru anlayın.

not: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sterilsenfoni -- 10 Temmuz 2012; 23:00:18 >

• Türk milleti. Fazla söze gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burasi Turkiye Burda hersey olur

• Tatilcilerin o görüntüsune aglasam mi gulsem mi kararsız kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Türk milleti. Fazla söze gerek yok.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dediğin videodaki erkeklerden biri kel ve hafif iri yapılımıydı ?

Eğer öyleyse orasının Meksika olduğu söyleniyor çete kavgası deniliyor ama ne kadar doğru bilemem.
  • quote:

+0,5
    "Yozlazmış Türk milleti. Fazla söze gerek yok." olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

quote:

+0,5
    "Yozlazmış Türk milleti. Fazla söze gerek yok." olmalı.

Ekleme için teşekkürler

•  İnsanlığımızdan Utandıran Resimler...

• Alıcan o telefonları g*tlerine sokucan şerefsizlerin,ne salak bi milletimiz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaioken -- 10 Temmuz 2012; 23:18:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

• quote:

Orijinalden alıntı: dumankolikk

quote:

Dediğin videodaki erkeklerden biri kel ve hafif iri yapılımıydı ?

Eğer öyleyse orasının Meksika olduğu söyleniyor çete kavgası deniliyor ama ne kadar doğru bilemem.

Öldürülen adamların arkalarında yıkık durumda bi kerpiç duvar vardı ve güneş arkalarında kalıyodu.

• quote:

o haber yalan çıktı, 2 uyuşturucu karteli arasındaki çekişmeye ait bir video, suriye ile yakından uzaktan alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

quote:

o haber yalan çıktı, 2 uyuşturucu karteli arasındaki çekişmeye ait bir video, suriye ile yakından uzaktan alakası yok.

Suriye'de olmasa da olay tam bi utanç kaynağı; insanlığımdan utandım resmen videoyu izlerken; çünkü midem bulandı

• quote:

+1
  • Bizim milletimizin %70-80i çok duyarsız.Ya arkadaş neyin fotoğrafını çekiyorsun çekip ne yapıcaksın amacın ne hatıra olarak arkadaşlarınamı göstericen?? Mallık diz boyu ya Sanki o adam denizde normal bir şekilde yüzüyormuş gibi denize girmiyorlar mı bideUlan bekle 2dk deniz kaçmıyor ya
  • Kartal sahiline bir ceset vurdu. Dalgıçlar cesedi çıkartırken kameralara enteresan birşey çarptı. Kadınlar toplanmış, kayalıklara oturmuş çekirdek çitleyip cesedin çıkarılmasını izliyor.
  • o foto çekenlerin allah belasını versin.. ulan o ölen kadıncağız sizin anneniz de olabilirdi.. bu kadar şerefsiz vicdansız ruhsuz olunur mu ya?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.