Şimdi Ara

insanlardan soyutlanmak istiyorum bir türlü başaramadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • komple soyutlanmak kimseyle konusmadan hayatıma devam etmek istiyorum ama elbet birisi cıkıp naptın,yemeğe geliyor musun,gel mac yapalım vs yanıma gelip konusuyor.

kendimi nasıl izole edebilirim

• Tatile git tek başına

• benim yerime geçmen lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxCrazyBoyxx01 -- 10 Mayıs 2022; 18:21:9 >
  • Dünyadaki çoğu kötülük yalnız bir adamın odasında tek başına sürekli düşünmesiyle başlar

Dünyadaki çoğu iyilikler ise bir grup adamın fikir alışverişinde bulunarak hareket etmesiyle başlar

bence böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 10 Mayıs 2022; 18:23:58 >
  • Dostum insan sosyal bir varlıktır, neden böyle bir şey istiyorsun çok merak ettim? Evden çalışıyorum sıkılınca esnafa sohbete gidiyorum, eğer bu kadar çok yalnızlık istiyorsan dağın başına gidip ev kuracaksın, yiyeceğini de orada yetiştireceksin, bunu yaparsan kendini soyutlarsın. Yoksa şu zamanda kendini insanlardan soyutlaman imkansız ve soyutlamaya çalışman mantıksız zaten.

Ayrıca soyutlamak istiyorum diyorsun buraya gelip yazmışsın, dijital ortam çok mu farklı acaba? İnsan psikolojisini anlatmak çok zor ve karmaşık.

• Kesinlikle katılıyorum. Sizi çok iyi anlıyorum bende yaşadım benzer şeyleri. Uzun vade de akıl sağlığı tehlikeye giriyor ve çok karmaşık düşünceler ortaya çıkıyor. Ben bir dönem, şizofreni mi oluyorum acaba ? Dedim. Bir noktadan sonra şizofreniye bağlayanlar bile var ama gerçekten. Çünkü bilişsel kapasite düşüyor ve hayalle gerçek algısı bile farklılaşıyor zamanla.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir türlü mutlu olamıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.