Şimdi Ara

İnsanlar ne hale gelmiş ya...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün minibüsteyim.En arka sol köşede oturuyorum.Yanımda da 3 kız oturuyor.İneceğim yere gelince ayağa kalktım ve ''Gençler müsade eder misiniz'' diye kibarca çekilmelerini rica ettim.

İnerken içlerinden bir kız arkamdan ''Iyyhhh artiste bak yaaa'' dedi Dönüp cevap verme gereği duymadım...

İnsanlardan kibarca kenara kaymalarını istiyoruz , bi de laf yiyoruz

Böylesine kenara çekilmesini rica falan etmicen , paldır küldür dalıp geçicen

Küresel ısınmadanmıdır nedir... insanlarne hale gelmiş..

• quote:

• hiçbişey demeden dank diye çıksaydın.. aaa ne kadar gizemli adam aa ne kadar ilginç çocuk aa bilmemne derlerdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Bugün minibüsteyim.En arka sol köşede oturuyorum.Yanımda da 3 kız oturuyor.İneceğim yere gelince ayağa kalktım ve ''Gençler müsade eder misiniz'' diye kibarca çekilmelerini rica ettim.

İnerken içlerinden bir kız arkamdan ''Iyyhhh artiste bak yaaa'' dedi Dönüp cevap verme gereği duymadım...

Lafı pek uymamış.Hiç demeseniz daha iyiymiş.Sizin yaşınızı bilmiyoruz ama gençler dediğinize göre 20li yaşlarda değilsiniz.20 li yaşlarda olup ta dediyseniz pis ezmişsiniz kızları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 25 Nisan 2008; 22:46:08 >

• çak 2 tane bida artizleniomu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

quote:

Bugün minibüsteyim.En arka sol köşede oturuyorum.Yanımda da 3 kız oturuyor.İneceğim yere gelince ayağa kalktım ve ''Gençler müsade eder misiniz'' diye kibarca çekilmelerini rica ettim.

Lafı pek uymamış.Hiç demeseniz daha iyiymiş.Sizin yaşınızı bilmiyoruz ama gençler dediğinize göre 20li yaşlarda değilsiniz.20 li yaşlarda olup ta dediyseniz pis ezmişsiniz kızları

• Kapıdan çıktığın anda gün boyunca karşına çeşit çeşit insan çıkıyor...Alıştık artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Forum nasıl bu hale geldi?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gençler demişin eğer seni genç gördüyseler :D öle demek gereği duymilardır ve ben senin yerinde olsam minibüsten aşağı atardım
  • Eğer gençler yerine ''Yavrumm kenara kayar mısın'' deseydim sanırım daha normal olurdu..
  • Kaşarlar sıcakta erimişlerdir.
  • hanımlar çekilin deseydin keşke.
    belki de botoksluydular genç değillerdi
  • quote:

Eğer gençler yerine ''Yavrumm kenara kayar mısın'' deseydim sanırım daha normal olurdu..

müsadenizle deyip geçebilirdin kısaca
  • yavru ceylanlar müsaade edinde geçelim deseydin
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

yavru ceylanlar müsaade edinde geçelim deseydin

• Bende geçen otobüse orta kapıdan bindim arkadan akbili uzatıyorum 'alırmısın abicim' dedim arkadan iki kız 'abicim mi hahahahah' diye gülmüşlerdi geri zekalılar.
  • aslında hepiniz o kızlardan daha tuhafsınız...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sen@y

aslında hepiniz o kızlardan daha tuhafsınız...

arkadas sözü bitirmiş
  • geçen gün halk otobüsündeyim. tam orta kapının önündeyin inmeme 1 durak var.yanımda sağ tarafımda bi adam var bu adam dediki ilerlede millet otobüse binsin dedi oysaki olayın benle alakası yok ilk önce bana laf söylüyen adamın ilerlemesi lazım.dedimki ben şidmi inicem geriye gidersem inemem bu kalabalıkta dedim.adam aynen şöyle dedi hadi ya valla mı ya değişik değişik hareketler bu toplu taşıma araçlarında ilginç insanlarla karşılaşılıyor
  • bende 15 tatilde ankaradaydım neyse metroya bindim kuzenimle ineceğimiz yere geldik neyse kapının ora doluydu sonra kuzenim önce geçti o geçerken millet çekildi kenara sonra tam ben çıkıcam karının biri geldi kapının önüne dikildi ben geçebilirmiyim dedim oda kocaman yerden geçemiyonmu dedi bende hiç cevap vermedim orda kadına sürtüncektim oda onu istiyodu zaten de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Flywer

quote:

Orjinalden alıntı: Sen@y

aslında hepiniz o kızlardan daha tuhafsınız...

arkadas sözü bitirmiş

Yardırmış arkadaş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.