Şimdi Ara

İnsanlar kedileri neden severler? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
8
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evin onune alman coban kopegi gelmisti. biraz paspal haldeydi. cok susamis gibi hali vardi dondurma kabina su koyup verdim icti, kopek ben eve girene kdr yanimdan ayrilmadi nereye gitsem arkamdan geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

/>

•  İnsanlar kedileri neden severler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 4 Şubat 2013; 13:24:55 >
  • su semenderinin nasıl bir yararını gördün? kedinin sevdirip sevdirmesi karakterine de bağlıdır. kardeşimin siyam kedisine 5 yıl kendisinden başka kimse sevmemiştir pis bir huyu vardı,ama köyde dedemlerin kedisi miyavzi svedirmek için elinden gelen maymunluğu yapardı,evi kemirgenlerden kormasıda artısı.
    yalnız kedileri pek sevmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Her hayvanı ama her hayvanı, su semenderinden geckosuna kadar anlarım. Ama bu yaratıkları anlayamıyorum. Zeki değil. Faydası yok. Masrafı var. Akıllı değil. Ekstra bir özelliği yok; geckolar suda batmaz, su semenderlerinin kolunu kes geri çıkar vb. Köpek dururken kedi neden sevilir? Evcil hayvandan ziyade, yaşayabilmek için size muhtaç olan, sizinle hiç bir iletişim kurmayan, ismini söyleyince gelmeyen, sosyal olmayan bir hayvan. Ne getirisi olur insana kedi beslemenin kedileri çok seviyorum diye fotoğraf çekinip facebook'a koymak dışında (!) ?

kedi beslemek beni mutlu ediyor.çok garip hareketleri olan eğlenceli bir hayvan.arada bir kucağıma gelip oturup kendini sevdirmesi falan güzel şeyler.

Rahatsız olmuyor musunuz peki hocam? Arkadaş canı isteyince sevdiriyor canı istemeyince sevdirmiyor, bu nasıl bir canlı diye düşünüp kızmıyor musunuz içinizden?

ben de insandaki köpek sevgisininde köle sahibi olma arzusunun katkısı olduğunu düşünüyorum. bu mesajında açığa çıkmış. avrupalı insanların daha çok köpek sevgisi olmasında da bunun etkisi olduğunu düşünüyorum; insanlar menfaate bağlı ilişkiler kurup karı-koca bile birbirine güvenemeyince aradıkları sadakati köpekte buluyorlar.

kedi daha kafasına buyruktur köpek ise bağlıdır. kediyi sadece sevgiyle kendine bağlayabilirsin ama köpek bakımını yapmakla da bağlanabilir.

ayrıca nankör denir kediye ama besleyip başkasına verdiğim kediler uzun zaman geçmesine rağmen yine bana koşarak geliyordu. hem duygusal hayvandır; dayımın kedisine oğlu hergün işkence yapmasına rağmen kedi hiç umursamazken dayım sadece sözle kızınca 2 gün eve gelmiyordu.

son olarak,
    eğitilmiş herhangi bir köpek sevimli gelebilir ama ırk olarak sevdiğim tek cins sibirya kurdu.
    kedi türü ise nefes alsın yeter:)

• Laptobun üstüne yatmayı çok seviyordu kerata  İnsanlar kedileri neden severler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSpy

quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Her kedi aynı mı sanıyorsun, benim de kedim var akşam eve gelmemi sabırsızlıkla bekliyor kapı arkasından daha sesimizi duyduğu gibi hazır olda bekleyip
    içeri girince sevgi gösterisi sırnaşmalar falan. Hatta mamasını veriyoruz yemeyip gelip yavşamaya devam ediyor sevdirdikten sonra gidip yiyor anca
    Senin mantığınla sokakta herkese saldıran vahşi köpekler üzerinden yorum yapıp her köpek vahşi ve canidir demem lazım, ama öyle olmadığını biliyorum.
    İşin özeti kedi besleyip uzun süre vakit geçirmediysen boş yorum yapıp karalamayacaksın, 6. senemiz ve kedimi halen çok seviyorum. Öldüğü zaman yine aynı cinsten alırım.

Kedilerin üstüne araba kırayım diyen arkadaş umarım trollüyordur, yoksa şerefsiz mahlukatın önde gidenidir. Tez zamanda kendisi de arabasıyla tır altında kalıp parçalanıp ezilmiş
    leşini, kafasını kolunu otoyoldan polisler toplar umarım !

Hocam ölmesin öyle kolayca bence sürünsün o daha zevkli

Umarım ıssız biyerde ölür kalırsında cesedini yer kediler. Beğenmediğin hayvandan dahada ... neyse..

• "Yaratılanı hoş gördük Yaratandan ötürü"

senin gibi düşünen bir insana çok bile aslında bu söz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In Nox -- 4 Şubat 2013; 14:06:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

Arkadaş facebooktaki kedi muabbetinden sıkılmış, kedilere sarmış

ailem izin verse evi kedilerle doldururum. sokakta kedi görsem, salam bişey alıp beslerim. kediler kadar güzel yaratıklar varmı?

Hayır o salamı köpeğe versen evine kadar seni korur yoldaşın olur. Bunu yemek için değil dostluk için yapar. Bu kedilerse... Neyse ağzımı bocazam.

doğru bi kaç defa başıma gelmişti rahat bırakmıyordu :D.. ama kediler aşırı tatlı yav.

Bir hayvanın sırf dış görünüşü sayesinde doğal seleksiyondan kurtulması kanıma dokunuyor. Biri sana doğru saldırsa köpek canını feda eder, kedi kaçar, sonra da leşini yer.

bu mesajını görmeden köpeklerle ilgili yorum yazmıştım hepten beni haklı çıkarıyorsun.
    köpeğin fıtratında yürüyen herşeye diklenmek vardır kedi ise kendi cinsiyle kavga eder sadece, onun haricinde avlanmak için dövüşür. köpekle aranda sevgi bağı varsa onu saymıyorum ama yemek verdiğin için kölelik yapan bir köpek senin için değil kendisi için saldırır.

konu kedi-köpek meselesi değil; hayatta karşılıklı menfaatten daha fazla huzur veren şeyler var. büyük balığın küçük balığı yediği veya öyle zannedildiği bir dünya insana sadece huzursuzluk kaynağı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: orfe

/>

bu nasıl bir korkudur, anında topuk
  • Gifler ve resimler kapak niteliğinde evet teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Köpekleri çok severim arabayla yolda kedi görürsemde üstüne kırarım direksiyonu. 11 leşim var.

Bunların karşılığını inşallah görürsün hem bu dünyada, hem öbür dünyada..
  • Ben tavşan yada hamster istiyorum.

kedi benimdi. malesef rahmetli oldu.

Fotraf eski olduğu için kalite pek iyi değil. Kedi normal insan gibi alaturka wc de işini görüyordu. çıkışta patilerini yıkamamız için lavabonun üstüne çıkıp bekliyordu.

Şimdi bu hayvan sevilmez mi
  • İnan bana ben de hiç sevmezdim kedileri ama kardeşim bir gün eve bir tane getirene kadar. Farklı canlı olduklarını söyleyebilirim sevgilerini diğer hayvanlar gibi gösteremiyorlar.
  • bizim de kedimiz var tekir cinsi gir alacalı çok sevimli ve akıllı bir hayvan ama çok meraklı ve merak kediyi öldürür dedikleri kadar var. Mesela Çamaşır makinası sıkmaya geçince bayağı gürültü yapıyor hayvan korkuyor ama sonra bir bakıyorsun sinsi sinsi minik adımlarla sesin geldiği yere gidiyor halbuki tehlikeli bir şey olabilir ama yok illa gidicek görecek ne olduğunu :D

ama çok karakter sahibi hayvanlar özellikle temizlik konusunda 10 numara.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.