Şimdi Ara

İnsanlar kedileri neden severler? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
8
Favori
7.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

:(
  • Alınma ama sorunlu biri olduğunu düşünüyorum
  • Sen kendi kurduğun hayal dünyanda yaşamaya devam et arkadaşım.

İnsanlar kedileri neden severler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oushuehue -- 4 Şubat 2013; 4:47:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Köpekleri çok severim arabayla yolda kedi görürsemde üstüne kırarım direksiyonu. 11 leşim var.

Umarım o kedilerden daha beter şekilde can verirsin.
  • ulan ne gereksiz insan var şurda kediye laf atanmı ararsın kediye laf attığı için köpeğe laf atanmı yok bide köpek sadıktır yılışıktır diyo sadıklıkla yılışıklık arasında ne kadar fark var yok kedi işe yaramazmış ulan gece gece sinir oldum yeminle ulan isteyen istediğini sever size ne arkadaş öyle düşünüyo diyede köpeğe atıp tutmuşunuz düzgün yorumlar var fakat az onlarda bu arada bahçeli evim olsa köpek beslerdim daha sadık daha akıllı daha itaatkar hayvanlar ama bahçeli evim olmadığı için kedi daha iyi ev için fakat onuda annem istemiyo şuanlık papağanla yetiniyorum
  • Kediler harbi çok titiz. Yüzünü azıcık seveyim başlıyor hemen yüzünü yalayıp temizlemeye :D
  • quote:

Köpekleri çok severim arabayla yolda kedi görürsemde üstüne kırarım direksiyonu. 11 leşim var.

Aferin sana. Plaketini burda mı versinler cehennemde mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi gibi göz önünde bir hayvanı nasıl olur da kendi hayal dünyanda karalamaya çalışırsın be adam. Kedi akıllı değildir demişsin. Kedi beslemediğin nerden belli. Benim beslediğim kedilerim eve tuvalet yapmamak için ortalığı ayağa kaldırır camı ya da kapıyı açardım bahcede işini halledip gelirlerdi. bu en basit örneğiydi. ve ayrıca kedi çok iyi bir avcıdır, sabırlıdır.

• Kediyi kafasından tutup yerde sürükleyen bi gif vardı bulamadım
  •  İnsanlar kedileri neden severler?

kediden tatlı hayvan mı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatasız Cool -- 4 Şubat 2013; 7:43:21 >

• quote:

Umarım en kısa zamanda sakat kalırsın
  • quote:

Bende arabayla giderken senin gibi parazitlerin uzerine kiriyorum direksiyonu.

• Her kedi aynı mı sanıyorsun, benim de kedim var akşam eve gelmemi sabırsızlıkla bekliyor kapı arkasından daha sesimizi duyduğu gibi hazır olda bekleyip
    içeri girince sevgi gösterisi sırnaşmalar falan. Hatta mamasını veriyoruz yemeyip gelip yavşamaya devam ediyor sevdirdikten sonra gidip yiyor anca
    Senin mantığınla sokakta herkese saldıran vahşi köpekler üzerinden yorum yapıp her köpek vahşi ve canidir demem lazım, ama öyle olmadığını biliyorum.
    İşin özeti kedi besleyip uzun süre vakit geçirmediysen boş yorum yapıp karalamayacaksın, 6. senemiz ve kedimi halen çok seviyorum. Öldüğü zaman yine aynı cinsten alırım.

Kedilerin üstüne araba kırayım diyen arkadaş umarım trollüyordur, yoksa şerefsiz mahlukatın önde gidenidir. Tez zamanda kendisi de arabasıyla tır altında kalıp parçalanıp ezilmiş
    leşini, kafasını kolunu otoyoldan polisler toplar umarım !

• quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Her kedi aynı mı sanıyorsun, benim de kedim var akşam eve gelmemi sabırsızlıkla bekliyor kapı arkasından daha sesimizi duyduğu gibi hazır olda bekleyip
    içeri girince sevgi gösterisi sırnaşmalar falan. Hatta mamasını veriyoruz yemeyip gelip yavşamaya devam ediyor sevdirdikten sonra gidip yiyor anca
    Senin mantığınla sokakta herkese saldıran vahşi köpekler üzerinden yorum yapıp her köpek vahşi ve canidir demem lazım, ama öyle olmadığını biliyorum.
    İşin özeti kedi besleyip uzun süre vakit geçirmediysen boş yorum yapıp karalamayacaksın, 6. senemiz ve kedimi halen çok seviyorum. Öldüğü zaman yine aynı cinsten alırım.

Kedilerin üstüne araba kırayım diyen arkadaş umarım trollüyordur, yoksa şerefsiz mahlukatın önde gidenidir. Tez zamanda kendisi de arabasıyla tır altında kalıp parçalanıp ezilmiş
    leşini, kafasını kolunu otoyoldan polisler toplar umarım !

Hocam ölmesin öyle kolayca bence sürünsün o daha zevkli

• quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

Rahatsız olmuyor musunuz peki hocam? Arkadaş canı isteyince sevdiriyor canı istemeyince sevdirmiyor, bu nasıl bir canlı diye düşünüp kızmıyor musunuz içinizden?

Seni her dakka sevseler hoşuna gider mi?
  • Kediler kadar sevimli hayvan var mı?
    Hele soba kenarında uyurken halleri müthiş bu keyif kimsede yok valla
  • Kediler çok uyanık hayvanlar. Bi kere masrafları yok. Evin içine kakasını yapmıyor. Köpekler ortaya yapıyor bırakıyor geliyor. Ama kedi kakasını gömüyor yalanıyor. Sonrada uyuyor. Sonra karnı acıkıyor gelip bacaklarınıza sürtünüyor gözlerinize bakıp miyaaavvv diyor sonra ben miyavv diyorum oda miyavv diyor geçinip gidiyoz işte :D
  • Çok tatlılarmış Kedileri bile kıskandırtıyordu lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-878DAD7F8 -- 4 Şubat 2013; 9:41:03 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KötüKedii

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Her hayvanı ama her hayvanı, su semenderinden geckosuna kadar anlarım. Ama bu yaratıkları anlayamıyorum. Zeki değil. Faydası yok. Masrafı var. Akıllı değil. Ekstra bir özelliği yok; geckolar suda batmaz, su semenderlerinin kolunu kes geri çıkar vb. Köpek dururken kedi neden sevilir? Evcil hayvandan ziyade, yaşayabilmek için size muhtaç olan, sizinle hiç bir iletişim kurmayan, ismini söyleyince gelmeyen, sosyal olmayan bir hayvan. Ne getirisi olur insana kedi beslemenin kedileri çok seviyorum diye fotoğraf çekinip facebook'a koymak dışında (!) ?

Semender beslemeyi anlıyorsun ve kedi beslemeyi feysbuka fotoğraf yüklemek olarak sınırlandırıyorsun?
    Pardon da tamamen ilgi çekmek/tartışma yaratmak için böyle bir konu açmışsın.

aynen bide okadar uzun cevap yazdım böyle bi tipe tamamen ilgi çekmek amaçlı reklamın iyisi kötü olmaz hesabı açmış konuyu

Zorla mı yazdırdık size karbüratörler? Üç kuruşluk kim olduğum belli olmayan hesapla neye ilgi çekiyorum? Yürüyün gidin.

Karbüratör nedir la sığ çocuk?
    Aynen 3 kuruşluk olduğunu kendin yazman daha iyi oldu.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.