Şimdi Ara

İnsanlar kedileri neden severler? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
8
Favori
7.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Umutcan

Her kedi aynı mı sanıyorsun, benim de kedim var akşam eve gelmemi sabırsızlıkla bekliyor kapı arkasından daha sesimizi duyduğu gibi hazır olda bekleyip
    içeri girince sevgi gösterisi sırnaşmalar falan. Hatta mamasını veriyoruz yemeyip gelip yavşamaya devam ediyor sevdirdikten sonra gidip yiyor anca
    Senin mantığınla sokakta herkese saldıran vahşi köpekler üzerinden yorum yapıp her köpek vahşi ve canidir demem lazım, ama öyle olmadığını biliyorum.
    İşin özeti kedi besleyip uzun süre vakit geçirmediysen boş yorum yapıp karalamayacaksın, 6. senemiz ve kedimi halen çok seviyorum. Öldüğü zaman yine aynı cinsten alırım.

Kedilerin üstüne araba kırayım diyen arkadaş umarım trollüyordur, yoksa şerefsiz mahlukatın önde gidenidir. Tez zamanda kendisi de arabasıyla tır altında kalıp parçalanıp ezilmiş
    leşini, kafasını kolunu otoyoldan polisler toplar umarım !

noktana virgulune katiliyorum. bebekken almistim ben, konu da acmistim belki rast gelmissinizdir. daha 1 aylikken yatagima da sicti, halima da isedi. neler neler. bu aralar yeni bebek sahibi olmus aileler gibi her gece 3-4 kere uyaniyorum, bazen saclarimi yaliyor, bazen suratimi, bazen ayaklarima daliyor.. ama bunlarin hicbiri gozume batmiyor, onu daha da cok seviyorum nedense.

İnsanlar kedileri neden severler?

• Sadece giflere baktım bu saçma muhabbete ortak olamam çok güzeller...
  • Kedi sevilir sevilir dünyalara değilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayvanları sevdiğimden kedileri severim çöpün yanına koyarım artıkları çöp atarken, küçükken kedi beslemiştim 1 2 kez sonra vazgeçti en iyi beslenecek hayvan sen hayvan değilsen köpektir .
  • Kedi candır.
    Dünyanın en akıllı hayvanlarındandır. Kedi kendi istemediğinde bir şey yaptıramazsın o ayrı ama. eğer kedin ile iyi bir bağın iletişimin varsa seni gerçekten çok iyi anlar ve rahatlatır. Sinirli stresli olduğunda kucağına gelip kendisini sevdirdiğinde o mırlaması sevdirmesi tüm stresini sinirini alır sakinleşirsin. Kendi kendine oynamaları yaptığı şebekliklere gülersin, yaptığı salak hareketlere gülersin. Benimde bir kedim var dişi, 4 yaşında çok garip bir iletişim var aramızda gelip mır mır bişiler söyler bende onu anlar gibi "he kızım" "tamam kızım" vss öyle şeyler söylerim. acıktığında zaten direk gelip ya bacağıma falan sürtünür yada gelip patisiyle dürter. odanın kapısı kapalıysa sıçrar kapı koluna açabilirse açar işinin görür geri odaya girer yatar. çok temiz ve titiz hayvandır.
    Daha önde köpekte besleyen biri olarak ben Kedi diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mosconur

quote:

Her kedi aynı mı sanıyorsun, benim de kedim var akşam eve gelmemi sabırsızlıkla bekliyor kapı arkasından daha sesimizi duyduğu gibi hazır olda bekleyip
    içeri girince sevgi gösterisi sırnaşmalar falan. Hatta mamasını veriyoruz yemeyip gelip yavşamaya devam ediyor sevdirdikten sonra gidip yiyor anca
    Senin mantığınla sokakta herkese saldıran vahşi köpekler üzerinden yorum yapıp her köpek vahşi ve canidir demem lazım, ama öyle olmadığını biliyorum.
    İşin özeti kedi besleyip uzun süre vakit geçirmediysen boş yorum yapıp karalamayacaksın, 6. senemiz ve kedimi halen çok seviyorum. Öldüğü zaman yine aynı cinsten alırım.

Kedilerin üstüne araba kırayım diyen arkadaş umarım trollüyordur, yoksa şerefsiz mahlukatın önde gidenidir. Tez zamanda kendisi de arabasıyla tır altında kalıp parçalanıp ezilmiş

noktana virgulune katiliyorum. bebekken almistim ben, konu da acmistim belki rast gelmissinizdir. daha 1 aylikken yatagima da sicti, halima da isedi. neler neler. bu aralar yeni bebek sahibi olmus aileler gibi her gece 3-4 kere uyaniyorum, bazen saclarimi yaliyor, bazen suratimi, bazen ayaklarima daliyor.. ama bunlarin hicbiri gozume batmiyor, onu daha da cok seviyorum nedense.

Cinsi de benim kediyle aynı galiba chinchilla mı o ?
    Bu da benimki

• quote:

quote:

quote:

Cinsi de benim kediyle aynı galiba chinchilla mı o ?
    Bu da benimki

evet pers-chinchilla. ama daha 6 aylik. seninki masallah buyuk. iyi ki yazdiniz. birsey soracaktim. royal canin in 12 ay alti pers mamasini veriyorum, arada da sheba nin kerevit, tuna bazen de tavuklu mamasindan. internetten arasitirdim biraz. proplan in daha kokusuz, daha lezzetli oldugunu okudum. aslinda royal canin den de memnunum, tuyleri canli ve neredeyse hic dokulmuyor(tararken taraga biraz geliyor o kadar). ne dersin proplan a geceyim mi?

• O değilde hayvan sever geçinip, sadece kedi ile köpeği hayvandan sayıp diğerlerinden iğrenen insanları sevmiyorum.
  • Bencede haklısın kedi ne ya. Hele su kaplumbağasını hiç söylemiyorum kedilerden daha gereksiz
  • quote:

evet pers-chinchilla. ama daha 6 aylik. seninki masallah buyuk. iyi ki yazdiniz. birsey soracaktim. royal canin in 12 ay alti pers mamasini veriyorum, arada da sheba nin kerevit, tuna bazen de tavuklu mamasindan. internetten arasitirdim biraz. proplan in daha kokusuz, daha lezzetli oldugunu okudum. aslinda royal canin den de memnunum, tuyleri canli ve neredeyse hic dokulmuyor(tararken taraga biraz geliyor o kadar). ne dersin proplan a geceyim mi?

Valla o konuda birşey diyemeyeceğim önceden hill's kullanıyordum şimdi tanıdık bir petshop vasıtasıyla royal canin fit32 kullanıyoruz ama dediğin gibi kokusu hill's e göre kötü.
    Rc'nin persian 30 diye bir çeşidi vardı sanırım o daha uygun olur bu tip kedilere.
  • quote:

quote:

Valla o konuda birşey diyemeyeceğim önceden hill's kullanıyordum şimdi tanıdık bir petshop vasıtasıyla royal canin fit32 kullanıyoruz ama dediğin gibi kokusu hill's e göre kötü.
    Rc'nin persian 30 diye bir çeşidi vardı sanırım o daha uygun olur bu tip kedilere.

bakalim deneyecegim bir kereligine olsa da. tuy falan dokmeye baslarsa gecerim tekrar RC`e. tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

Kediler kadar güzel bir canlı varmıdır ya ? Yemeği veririm oyunu oynatırım gelir kucagımda yatar sevinir üzülür bizle oynamak ister sen kedileri galiba full yatan yaraktıklar olarak görüyorsun

lazerle oynatmak ayrı birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavukjack

quote:

Kediler kadar güzel bir canlı varmıdır ya ? Yemeği veririm oyunu oynatırım gelir kucagımda yatar sevinir üzülür bizle oynamak ister sen kedileri galiba full yatan yaraktıklar olarak görüyorsun

vah godumun tavugu gel oyuna
  • köpekten korkmam kediden korkarım nedense her an bir şey yapıcak gibi geliyor
  • Kedilerin zeki olmadığı kanısına nereden vardın. Evde kullanmadığımız fazladan bir tuvalet var kedimi buraya alıştırdım artık sadece kedi kullanıyor tuvaleti çişini kakasını oraya yapıyor ve yaptıktan sonra tuvaletin önünde miyavlayarak sifonu çekmemizi istiyor bu kadar zeki hayvanları nasıl bu kadar aşağılarsın anlayamıyorum.
  • quote:

quote:

aman dikkat et. parke, fayans gibi kaygan yerlerde oynatma.
    oynatırken benimki kayıp kafayı kapıya vurdu , dili boğazına kaçtı. annem kurtardı az kalsın ölüyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

quote:

quote:

aman dikkat et. parke, fayans gibi kaygan yerlerde oynatma.
    oynatırken benimki kayıp kafayı kapıya vurdu , dili boğazına kaçtı. annem kurtardı az kalsın ölüyodu

geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavukjack -- 4 Şubat 2013; 12:23:10 >

• Çok ciddi hayvanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

Her hayvanı ama her hayvanı, su semenderinden geckosuna kadar anlarım. Ama bu yaratıkları anlayamıyorum. Zeki değil. Faydası yok. Masrafı var. Akıllı değil. Ekstra bir özelliği yok; geckolar suda batmaz, su semenderlerinin kolunu kes geri çıkar vb. Köpek dururken kedi neden sevilir? Evcil hayvandan ziyade, yaşayabilmek için size muhtaç olan, sizinle hiç bir iletişim kurmayan, ismini söyleyince gelmeyen, sosyal olmayan bir hayvan. Ne getirisi olur insana kedi beslemenin kedileri çok seviyorum diye fotoğraf çekinip facebook'a koymak dışında (!) ?

Kediler fazlasıyla zekidir, aynı zamanda sosyal hayvanlardır. Ha çoğu zaman kendi çıkarını düğşünür, sahipleriyle arasında çok kuvvetli bir bağ yoktur.
    Ek olarak köpek bakabilme imkanım var ise, kedilerin yüzüne bakmam.

• Tüm hayvanları çok severim.Ev bir ara hayvanlarla doluydu.Zamanla hepsi öldü tabi.
    Evde muhabbet kuşu var.Ben anahtarı kapıya takar takmaz başlıyor ötmeye.Sonra küfür ediyor o ayrı konu.
    Saldığımda yanıma gelir kafasını boynumun orasına koyup bir süre öyle duruyor.Çapkın diye seslendiğimde anında yanımda.

Hayvan beslemek iyi bir şey.Tüm yorgunluğunu,sinirini,stresini alır.İmkanım olsa kedi de alacağım ama malum kuş var.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.