Şimdi Ara

İnsanlar kedileri neden severler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
8
Favori
7.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dünyadaki en tatlı hayvan türü kedilerdir bana göre.

Orijinalden alıntı: Barış*

İnsanlar kedileri neden severler?

abi bildiğin bu konu için yaratılmış

• Kediler cidden enteresan hayvanlar

Arkadaşım besliyor sık sık giderim, kediyi kısırlaştırdıkları için psikolojisi bozulmuş, çok dengesiz bir şey, kendini sevdirmiyor, tırmıklıyor falan ama yinede sevimli, oda canlı işte

Orijinalden alıntı: The Anonymous

quote:

Orijinalden alıntı: popeyex

Arkadaş facebooktaki kedi muabbetinden sıkılmış, kedilere sarmış

ailem izin verse evi kedilerle doldururum. sokakta kedi görsem, salam bişey alıp beslerim. kediler kadar güzel yaratıklar varmı?

Hayır o salamı köpeğe versen evine kadar seni korur yoldaşın olur. Bunu yemek için değil dostluk için yapar. Bu kedilerse... Neyse ağzımı bocazam.

doğru bi kaç defa başıma gelmişti rahat bırakmıyordu :D.. ama kediler aşırı tatlı yav.

• Kedi kadar asil hayvan yoktur benim için, nankör filan diyorsunuz da bence 2 ekmeğe kıçınızda dolaşan köpekler biraz karektersizdir benim için.

15 yıldır kedi besliyorum, beslemeye de devam ederim inş.
  • Kediler zeki ancak en meraklı hayvanlardan biridir. Birşeyi nasıl isteyeceğini veya belli edeceğini bilir. Köpekler gibi itaat eden tek tip değildir hepsinin insanlar gibi ayrı ayrı karakterleri ve davranışları vardır. Sana sadıktır ancak bir hatan olduğunda mesela başka bir kediyi sevdiğinde veya onu kızdıracak birşey yaptığında uzun süre mesafe koyar elletmez. Yani köpekler gibi yılışık değil daha asil hayvanlardır. Çok çevik hayvanlardır bu çeviklik sınırsız meraklarıyla birleşince ortaya izlenesi hareketler çıkıyor Köpekler kadar vahşi görünmeseler de gerçekten çok iyi dövüşçülerdir. Bir de onları sevmesi insana gerçekten huzur veriyor.

Şu tatlılığa bak

Kedilerin çevikliği ve korkusuzluğu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 4 Şubat 2013; 0:12:19 >

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Buna benzer bi konuşmayı satanist bir arkadaşımdan duymuştum...

quote:

quote:

Arkadaş facebooktaki kedi muabbetinden sıkılmış, kedilere sarmış

ailem izin verse evi kedilerle doldururum. sokakta kedi görsem, salam bişey alıp beslerim. kediler kadar güzel yaratıklar varmı?

Hayır o salamı köpeğe versen evine kadar seni korur yoldaşın olur. Bunu yemek için değil dostluk için yapar. Bu kedilerse... Neyse ağzımı bocazam.

doğru bi kaç defa başıma gelmişti rahat bırakmıyordu :D.. ama kediler aşırı tatlı yav.

Bir hayvanın sırf dış görünüşü sayesinde doğal seleksiyondan kurtulması kanıma dokunuyor. Biri sana doğru saldırsa köpek canını feda eder, kedi kaçar, sonra da leşini yer.

• _____________________________

• quote:

Orijinalden alıntı: Molzen

• Bi kere kedi samimi hayvandır.Yemek vermezsen iplemez, verdikten sonra yine seni iplemez.Köpekler gibi yılışık ve sadık değildir.İnsanlar gibi ibiş hiç değildir, yavrum kediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Her hayvanı ama her hayvanı, su semenderinden geckosuna kadar anlarım. Ama bu yaratıkları anlayamıyorum. Zeki değil. Faydası yok. Masrafı var. Akıllı değil. Ekstra bir özelliği yok; geckolar suda batmaz, su semenderlerinin kolunu kes geri çıkar vb. Köpek dururken kedi neden sevilir? Evcil hayvandan ziyade, yaşayabilmek için size muhtaç olan, sizinle hiç bir iletişim kurmayan, ismini söyleyince gelmeyen, sosyal olmayan bir hayvan. Ne getirisi olur insana kedi beslemenin kedileri çok seviyorum diye fotoğraf çekinip facebook'a koymak dışında (!) ?

Semender beslemeyi anlıyorsun ve kedi beslemeyi feysbuka fotoğraf yüklemek olarak sınırlandırıyorsun?
    Pardon da tamamen ilgi çekmek/tartışma yaratmak için böyle bir konu açmışsın.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Benim amacım kedi-köpek kıyaslaması yapmak değil, kedilerin de eğlenceli hayvanlar olduğunu göstermek. Ben evimde besleyecek olsam köpek beslerim o ayrı. Ama senin dediğin gibi kediler tepkisiz, zeka özürlü hayvanlar değil. Yeri geldiğinde gayet eğlenceli, sevimli olabiliyorlar.

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• tatlı hocam tatlı, tipleri çok tatlı.
  • Arkadas demiski hic bir halta yaramiyor diyede genelde soyledir durum
    Kopek lutfen yemek ver der
    Kedi sen vermezsen ben kendim bulurum mutfakta der

Kedi eve hirsiz gelse yolu gosterir
    Kopek ortaligi karistirir

Kediler cok titiz hayvanlardir
    Kopekler su icerken bile hertaraf batar

Kedi sevdirmek istemezse sevdirmez sevemezsin patisiyle iter seni
    Kopek her daim karnini kadi devirir vucudu

Kedi once kendisini dusunur
    Kopek sizi dusunur

uzun lafin kisasi
    Kedi bunlar beni besliyor nasilsa on donun bostan yan gel yat osman modundadir
    Kopek bunlar beni besliyor bende bir karsilik vereyim tarzinda

-----dipnot:ikisinide besledim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İMPARATOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Adam kedileri kendi kafasında yarattığı tarzda görüyor halbuki kedilerin bu yazdığıyla pek bir alakası yok

Bir de ''kedi nankör hayvandır. Çünkü gözlerini kapatarak yemek yer'' cehaleti var.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.