Şimdi Ara

İnsanlar kedileri neden severler? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
8
Favori
7.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Belkide dunyanin en titiz hayvanidir kediler,basini oksarsin elini yalayip basina surer o derece,ben rahmetli tarcinimla beraber uyurdum hatta ayni tabaktan yemek bile yerdim ben onun boynunu isirirdim o da benim cenemi,kedi cok farkli biseydir beslemeyen bilmez inan:)) ayrica koltukta oturman yeterli o illaki bi kagit parcasi bulur onunla oynar sen sadece izleyip neselenirsin:))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana uzun uzun cevap yazarak vakit kaybetmeyeceğim,çünkü belli ki sen yine kendi kafandaki gibi bileceksin kedileri.iamburak'ın dediği gibi kendi kafanda kurmuşsun bir kedi profili.Sadece bunu söyleyeceğim,çok yanlış düşünüyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Anonymous

Her hayvanı ama her hayvanı, su semenderinden geckosuna kadar anlarım. Ama bu yaratıkları anlayamıyorum. Zeki değil. Faydası yok. Masrafı var. Akıllı değil. Ekstra bir özelliği yok; geckolar suda batmaz, su semenderlerinin kolunu kes geri çıkar vb. Köpek dururken kedi neden sevilir? Evcil hayvandan ziyade, yaşayabilmek için size muhtaç olan, sizinle hiç bir iletişim kurmayan, ismini söyleyince gelmeyen, sosyal olmayan bir hayvan. Ne getirisi olur insana kedi beslemenin kedileri çok seviyorum diye fotoğraf çekinip facebook'a koymak dışında (!) ?

Kedim var, benimle iletişim kurabiliyor,her gün muhabbet ediyoruz.İsmini söyleyince geliyor ve buyur abi diyor.Ayrıca çok sosyal her gün arkadaşlarıyla partiden partiye geziyor.Geceleri kapıyı açıyorum alemlere akıyor.İnanmıyorsan benim gibi olan bir çok arkadaş çıkacaktır sorabilirsin foruma.

• Sevimliler, serefsizlikleri ve yaptıgı oyunlar keyif veriyor. Evde bir kedi dolaşsın, arada bir uğraşayım isterim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eti güzel namnamnamnam....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ailem izin verse direk bir kedi alırım.Köpekleri de severim ancak evde beslenecek hayvan değiller.Bu arada kedileri çok yanlış düşünüyorsun.
  • kedileri çok severim öyle ki apartmanda beslemeyecek kadar çok.
    köpekleride hiç sevmem.
  • Ben kedisiz bir hayatı çok sıkıcı buluyorum. şu tatlılığa bakarmısın, Allah ne kadar güzel yaratmış

kedim 8 gündür dışarda. hiç bu kadar uzun takılmazdısabahları yüzümü yalamasını özledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moritanyalı -- 4 Şubat 2013; 1:02:56 >

• [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=F2H4mOBlZbI&list=FLQ3LO4nGLfljjzHoqFcHZYg ]

• yaptığı oyunlar yetiyo hocam benimde minnoş diye bi iran kedim varda dedem vefat edince babam fırsattan istifade gidip petshopa alsın diye para vermiş ulan madem atıcan niye bedava veriyon hayvanın değeride en az 500-600 tl idi sitemizde bi abi vermişti cins iran kedisiymiş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köpeklerin çoğu tatlı değildir ama kediler inanılmaz tatlı hayvanlar. her yaptığı hareket komik.
  • quote:

Her hayvanı ama her hayvanı, su semenderinden geckosuna kadar anlarım. Ama bu yaratıkları anlayamıyorum. Zeki değil. Faydası yok. Masrafı var. Akıllı değil. Ekstra bir özelliği yok; geckolar suda batmaz, su semenderlerinin kolunu kes geri çıkar vb. Köpek dururken kedi neden sevilir? Evcil hayvandan ziyade, yaşayabilmek için size muhtaç olan, sizinle hiç bir iletişim kurmayan, ismini söyleyince gelmeyen, sosyal olmayan bir hayvan. Ne getirisi olur insana kedi beslemenin kedileri çok seviyorum diye fotoğraf çekinip facebook'a koymak dışında (!) ?

akıllı değilden sonrasını okumayacaktım ama dayanamadım okudum sana şunu sormak istiyorum hayatında hiç kedi besledin mi? akıllı ve sosyal değiller demişsin benim şero dışarı çıkmak için geliyo bana yalvarıyo 2-3 saat gezdikten sonra 3.kattaki dairemize gelip kapı tokmağını çalıyo(bildiğin kapı tokmağına atlıyıp kapıyı çalıyor) bende ona kapıyı açıyorum böylede zeki bi yaratık. ne olmasını bekliyodun seninle oturup naber hacı diye sohbet etmesinimi bekliyosun? ismini çağırınca gelmez demişsin al bi hata daha ben şero diye bağırırsam evin hangi köşesindeyse koşarak gelir suratıma bakıp ne var der gibi miyavlar.bu arada kedi ile köpeği hiçbir zaman karşılaştırma sen bi kediye istemediği hiçbirşeyi yaptıramazsın çünkü onun kendine özgü kişiliği vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KötüKedii -- 4 Şubat 2013; 1:46:37 >

• seni mi sevsinler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Semender beslemeyi anlıyorsun ve kedi beslemeyi feysbuka fotoğraf yüklemek olarak sınırlandırıyorsun?
    Pardon da tamamen ilgi çekmek/tartışma yaratmak için böyle bir konu açmışsın.

aynen bide okadar uzun cevap yazdım böyle bi tipe tamamen ilgi çekmek amaçlı reklamın iyisi kötü olmaz hesabı açmış konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Şu tatlılığa bak

Laaağğynn

• quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Köpekleri çok severim arabayla yolda kedi görürsemde üstüne kırarım direksiyonu. 11 leşim var.

Sana cehennemde mutluluklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKedii

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Semender beslemeyi anlıyorsun ve kedi beslemeyi feysbuka fotoğraf yüklemek olarak sınırlandırıyorsun?
    Pardon da tamamen ilgi çekmek/tartışma yaratmak için böyle bir konu açmışsın.

aynen bide okadar uzun cevap yazdım böyle bi tipe tamamen ilgi çekmek amaçlı reklamın iyisi kötü olmaz hesabı açmış konuyu

Zorla mı yazdırdık size karbüratörler? Üç kuruşluk kim olduğum belli olmayan hesapla neye ilgi çekiyorum? Yürüyün gidin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.