Şimdi Ara

İnsanlar ile bakışma seremonisi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sinir olduğum şeydir, bir insana özellikle pek bakmam yani yürürken tabi etrafıma bakarken gözüme çarpıyor, bir bakıyorum adamın teki bana bakıyor e tabi bende böyle şeylere inanılmaz kıl olurum acayip sinir olurum, bende bakıyorum hiç kafamı istifimi bozmadan çevirmeden bakıyorum ne var lan? der gibi en sonunda karşımda ki çeviriyor genelde.

Onu bunu geçtim yanımda Annem oluyor kız olan kuzenim oluyor veya bayan arkadaşım oluyor, herif iyice süzüyor gözümün önünde bende inadına bakıyorum ulan ne bakıyorsun ..... yanımda ki bayana yahu bu Annem olur veya başkası tamam insandır bakılır ben açıkçası bu konuda yobazlık yapan biris değilim ben sadece bu konunun "yiyecek" gibi bakılması kısmındayım, tip tip bakılması kısmındayım. Bir gün vallahi gidip yapıştırıcam ağzına bir tane birisinin. Siz neler yapıyorsunuz bu durumlar karşısında? İnsanlar iyice "manyaklaştı"!

• Bendede böyle bir sorun var mesala kalabalık insan topluluklarının olduğu yerde otobüs durakları okulların falan önünden geçerken ordakilerin yüzüne bakmıyorum kafamı eğip geçiyorm sanki hepsi bana bakıp gülüyor gibi me geliyor.yolda kendi kendime aklıma sık sık komik şeyler gelir espiriler komik olaylar falan hep gülüyorm.Elimi ağzıma doğru götürüyom çakmasınlar diyeGerçekten yolda yürürken tanıdık birini görüyom hemen gülüom falan

• valla ya yanımda bayan kuzenim felan olunca emanetsiz hayatta gezmem neyin ne olacağı hiç belli olmaz
  • yok hocam sizin ki benim konuda bahsettiğimden farklı fakat yine aynı şeyleri yaşıyoruz sizinle de farklı değil yani bende yaşıyorum sizinkilerle aynılarını. herkesin size bakıyormuş gibi gelmesi, sonrasında da hiç bir şey yokken bir gülme tutmaz mı, bir gülme gelmez mi hemen kafamı çeviriveriyorum çok komik bir durum cidden :)

ama benim konu asıl bahsetmiş olduğum sanki siz insan değilde başka bir canlımışçasına bakanlar, yani sonuçta insanız herkes bakar bende bakmıyor muyum? bakıyorum elbette fakat baktıktan sonra en fazla taş çatlasa herhalde 4-5 saniye sürer fakat öyle herifler oluyor ki (özellikle herif) hani sanki kafasında sizin yerinize bir kadını düşünüpte muzur şeyler yapıyor düşüncesine kapılmıyorda değilim hani

Orjinalden alıntı: Varsayilan

yok hocam sizin ki benim konuda bahsettiğimden farklı fakat yine aynı şeyleri yaşıyoruz sizinle de farklı değil yani bende yaşıyorum sizinkilerle aynılarını. herkesin size bakıyormuş gibi gelmesi, sonrasında da hiç bir şey yokken bir gülme tutmaz mı, bir gülme gelmez mi hemen kafamı çeviriveriyorum çok komik bir durum cidden :)

ama benim konu asıl bahsetmiş olduğum sanki siz insan değilde başka bir canlımışçasına bakanlar, yani sonuçta insanız herkes bakar bende bakmıyor muyum? bakıyorum elbette fakat baktıktan sonra en fazla taş çatlasa herhalde 4-5 saniye sürer fakat öyle herifler oluyor ki (özellikle herif) hani sanki kafasında sizin yerinize bir kadını düşünüpte muzur şeyler yapıyor düşüncesine kapılmıyorda değilim hani

ewt özellikle yanında ailem olduğu zaman çok kıl oluyorum.gidip söyleyesim gelior ne bakıon koçum

• bigün komşumun kızı yolda giderken baktım arkasından 2 tane 15 16 yaşlarında çakal tipli arkasına takılmış yiyecek gibi bakıp gülüolar felan yaklaştım aralarına girip ellerimi omuzlarına attım arkadaş gibi nasıl la beğendiniz mi kızı dedim he abi ya sorma dedi zaten cümlesi bitti kafayı gömmem bir oldu ağız burun hoşaf kaçıp gittiler

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

bigün komşumun kızı yolda giderken baktım arkasından 2 tane 15 16 yaşlarında çakal tipli arkasına takılmış yiyecek gibi bakıp gülüolar felan yaklaştım aralarına girip ellerimi omuzlarına attım arkadaş gibi nasıl la beğendiniz mi kızı dedim he abi ya sorma dedi zaten cümlesi bitti kafayı gömmem bir oldu ağız burun hoşaf kaçıp gittiler

sende az çakal değilmişsin hani hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varsayilan -- 22 Temmuz 2008; 1:15:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok yani bide ısrarla bakıyorlar gözünün içine kaçırma da olmaz .
    Bende bakıyorum çeker gözlerini felen diye ama sonra bi tırsma başlıyor
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

quote:

bigün komşumun kızı yolda giderken baktım arkasından 2 tane 15 16 yaşlarında çakal tipli arkasına takılmış yiyecek gibi bakıp gülüolar felan yaklaştım aralarına girip ellerimi omuzlarına attım arkadaş gibi nasıl la beğendiniz mi kızı dedim he abi ya sorma dedi zaten cümlesi bitti kafayı gömmem bir oldu ağız burun hoşaf kaçıp gittiler

sende az çakal değilmişsin hani hocam

aslında bizde öleydik 15 16 yaşlarda beni ailem karakollardan topluyodu askerliğin gözünü sevim ya 10 numara düzeldim

• 3 saniyeden fazla bakmamak lazım... hoş olmuyo cidden ...

valla ya yanımda bayan kuzenim felan olunca emanetsiz hayatta gezmem neyin ne olacağı hiç belli olmaz

Siz ve sizin gibiler emanet mi diyosunuz?
    Hala yanında o zımbırtıları taşıyan erkeklerle dolaşan(sevgili olarak) kızlar var mı ya ?

Orjinalden alıntı: Darkchild

3 saniyeden fazla bakmamak lazım... hoş olmuyo cidden ...

Sen bakma zaten

Avatarına bakamıyorum o gözler ..
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Sen bakma zaten

içiçiye benzio

Yok yani bide ısrarla bakıyorlar gözünün içine kaçırma da olmaz .

Ya bende tırsma değilde artık bir süre sonra tiksinti geliyor artık siz düşünün ne kadar bakışıyoruz bir süre sonra kendimi resmen eşcinselmiş gibi hissediyorum ciddi anlamda ya hasta edicek bu herifler beni. Karar verdim artık yanlarına gidip ne o birine mi benzettin diyeceğim..

Ha bu arada şu yolda omuzlarını çekmiyen "hayvanlar" varya hayvanlar.. onlardan konuşalım azcık.. yolda yürümesini bilmiyen düzensiz insanlar.. bakıyorum bizim burada çetecilik oynıyan veledler var benim yaşıtımda veya benden biraz büyükler genelde, altta değişmez sivri burun kösele ayakkabı, işte saçlar aynı bildiğiniz.. elde sigara falan.. bunlar inadına külham beyi gibi yürürler bende onlara omuz atmak inannııııııılmazzzzzz büyük haz, zevk daha ismine ne derseniz hepsini duyuyorum.. birde arkasından bakışmamış yok mudur ahh kamera olsada çekse keşke.. yolda beklerim karşımdan biraz kendini itsin yani bir çaba göstersin saygı da bulunsun yok eğer ben hayvanım diyorsa geçiririm omuzumu sonrada arkasından bakarım.. şimdi yanlız yazıdan da resmen kendimiz bu tip heriflere benzedik ama beni görseniz cidden öyle demezsiniz yani artık bıktım usandım bu tür durumlardan ve inadına yapıyorum bundan sonra.. karşıdan geliyorsun sende azıcık çekileceksin yol vericeksin bende aynı şekilde yok öyle külham beyi gibi ben yol vericem sen geçiceksin, ama daima büyüklere saygı sonsuz onlarda tabii ki de düşünmüyorum bile..

• Kız yada erkek bana çok uzun süre bakılması sorun değil ama bana bakan tipler kro apaçi serseri kılıklı heriflerse rahatsız olmaya başlarım... ben de onlara bakarım ne bakıyosun gibisinden ... sonra çekerler gözleri... ama ben yukarıdaki 3 saniyeyi kızlara bakmak açısından yazdım...

quote:

Yok yani bide ısrarla bakıyorlar gözünün içine kaçırma da olmaz .

Ya bende tırsma değilde artık bir süre sonra tiksinti geliyor artık siz düşünün ne kadar bakışıyoruz bir süre sonra kendimi resmen eşcinselmiş gibi hissediyorum ciddi anlamda ya hasta edicek bu herifler beni. Karar verdim artık yanlarına gidip ne o birine mi benzettin diyeceğim..

Ha bu arada şu yolda omuzlarını çekmiyen "hayvanlar" varya hayvanlar.. onlardan konuşalım azcık.. yolda yürümesini bilmiyen düzensiz insanlar.. bakıyorum bizim burada çetecilik oynıyan veledler var benim yaşıtımda veya benden biraz büyükler genelde, altta değişmez sivri burun kösele ayakkabı, işte saçlar aynı bildiğiniz.. elde sigara falan.. bunlar inadına külham beyi gibi yürürler bende onlara omuz atmak inannııııııılmazzzzzz büyük haz, zevk daha ismine ne derseniz hepsini duyuyorum.. birde arkasından bakışmamış yok mudur ahh kamera olsada çekse keşke.. yolda beklerim karşımdan biraz kendini itsin yani bir çaba göstersin saygı da bulunsun yok eğer ben hayvanım diyorsa geçiririm omuzumu sonrada arkasından bakarım.. şimdi yanlız yazıdan da resmen kendimiz bu tip heriflere benzedik ama beni görseniz cidden öyle demezsiniz yani artık bıktım usandım bu tür durumlardan ve inadına yapıyorum bundan sonra.. karşıdan geliyorsun sende azıcık çekileceksin yol vericeksin bende aynı şekilde yok öyle külham beyi gibi ben yol vericem sen geçiceksin, ama daima büyüklere saygı sonsuz onlarda tabii ki de düşünmüyorum bile..

Ondan tırsıyordum bende zaten
    Mustafa Kemal ATATÜRK

• Hocam bigünde bi kız arabadayım park halinde kız bana bakmaya başladı haliyle bende bakmaya başladım sonra annesi geldi kıza tokatı bi çaktı bide omuzunu çimzirdi götürdü kızı

ondan çok ben utanmıştım

quote:

quote:

Sen bakma zaten

içiçiye benzio

Anket yapıyorum ... Avatarı değiştiriym mi ?

• anlatış tarzın çok komik

Kız yada erkek bana çok uzun süre bakılması sorun değil ama bana bakan tipler kro apaçi serseri kılıklı heriflerse rahatsız olmaya başlarım... ben de onlara bakarım ne bakıyosun gibisinden ... sonra çekerler gözleri... ama ben yukarıdaki 3 saniyeyi kızlara bakmak açısından yazdım...

hoca seninde aklın fikrin orada ama ha konuda hiç bahsetmedim bile kızlar ile bakışmaktan sen taa konuyu kızlar ile bakışmaya kadar götürdün korkulur senden.. tabi canım kızlarla 3 ila 5 saniye arası ilk bakışma esnasında gidip tanışmak en mantıklısı ve doğru olanı zaten kızda bekler o süre içinde gelinmesini, gelmiyorsa farklı hedeflere yönelir ve sinsi bir şekilde vahşi ormanda ki avına usta ve profesyonel bir şekilde eşi benzeri olmayan bir karakter nidasıyla devam ederler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.