Şimdi Ara

İnsanlar akın akın avmlere gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tatil günunde avmyr gitmek nedir yahu? Avm de çalışmasam senede 2 kere anca giderim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yahu niye gitmeyelim ? Nerede gezelim bağcılar da mı ? Turistik geziye çıksan para dayanmaz ücret vermeden gezebileceğin almıyacak olsan bile eğlencesine kıyafet denemeye girebileceğin mağazalar var 1 kahve içip saatlerce oturabileceğin kafeler var 2 adet sinema bileti alıp keyiflice film izleyebileceğin salonlar var kısacası AVM adı altında girip bir sürü ihtiyacına cevap bulabiliyorsun neden gitmeyelim ?

Ne yapalım ne tiner mi çekelim bali mi koklayalım hap var cigara var mı diyelim abe 1 lira versene mi diyelim anlamadım ne istiyorsunuz salın insanları ne istersek yaparız arkadaş.
  • işten kaytarıp mesai saatinde mi gidelim?
  • Internetten alisveris yapmaya basladigimdan beri avmlerin önünden bile gecmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

işten kaytarıp mesai saatinde mi gidelim?
    Hiç gitmeyin arkadaşım ne işiniz var avm de?

• Birde cOoL bir berkecan olmadigim icin starbucksa falan gitmeye gerek yok

• Yahu niye gitmeyelim ? Nerede gezelim bağcılar da mı ? Turistik geziye çıksan para dayanmaz ücret vermeden gezebileceğin almıyacak olsan bile eğlencesine kıyafet denemeye girebileceğin mağazalar var 1 kahve içip saatlerce oturabileceğin kafeler var 2 adet sinema bileti alıp keyiflice film izleyebileceğin salonlar var kısacası AVM adı altında girip bir sürü ihtiyacına cevap bulabiliyorsun neden gitmeyelim ?

Ne yapalım ne tiner mi çekelim bali mi koklayalım hap var cigara var mı diyelim abe 1 lira versene mi diyelim anlamadım ne istiyorsunuz salın insanları ne istersek yaparız arkadaş.
  • demin avm otoparkında yer bulamadım eve döndüm
    dikkatimi çekti girişe yakın sote park yerlerine takım elbiseli tipler yerleştirilmiş
    biri park etmek istediğinde kovuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyKalDa -- 15 Eylül 2019; 16:59:1 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Hiç gitmeyin arkadaşım ne işiniz var avm de?

Alıntıları Göster
    E o zaman işsiz kalırsın?

• Sadece hafta sonu degil hafta ici de fulll mesai sattelerinde bile bazi avm ler cok yogun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hala avm mi kaldı
  • Ben birazcık eski kafalıyım galiba ama kıyafet ayakkabı vs alışverişlerimi hala mağazalardan yapıyorum ben. İnternetten alınca üstümde duruşunu beğenmezsem iade etmek şu bu üşendirici geliyor bana. Bir de her firmanın kalıpları farklı oluyor. Vs vs sebeplerden bir avm'ye gidip mağaza mağaza gezinip alışverişimi yapmayı tercih ediyorum. Benim gitme sebebim bu.
  • Yil 2019 hala avmye gitmeyenler var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnsanların yapacak daha iyi işleri yok da o yüzden avm gidiyorlar.

• Insanlarimiz da farkli hobi anlayisi olmadigi ve eğlenmesini bilmedigi icin geriye avm kaliyor

• nereye gidicekler başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

E o zaman işsiz kalırsın?

Alıntıları Göster
    Kalayım ama insanlar avmlerin sosyalleşme alanı olmadığını bilmeli bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.