Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elinizde link var mı hocam?
  • Merhabalar, bende bu hafta baslayacagim. Para verip almak istemeyen arkadaslara torrent olarak uplarim pm atin yeterli
  • Yolladım
  • 1. ay bitti diyetsiz olmuyor. 2 ayı yapasım yok sıktı. P90x geçmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Yasin.

1. ay bitti diyetsiz olmuyor. 2 ayı yapasım yok sıktı. P90x geçmeyi düşünüyorum.

Değişim ne kadar oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

Dostum ben öyle çok çok önemli olduğunu düşünmüyorum.2 antrenman yapmak fazla.Hele ki insanity gibi bir hitt cardio antrenmanını yapmak çok çok fazla.2 antrenman içerisinden sana daha zor gelenini seç ve onu yap bence.

Tamamdır hocam.Teşekkür ettim öneri için sağ olun

• PhotoJava kullanıcısına yanıt
    Bir bilemedin iki kilo gibi o da zaten su atımıdır heralde. Diyetsiz olmaz demek istediğim.
  • quote:

Bir bilemedin iki kilo gibi o da zaten su atımıdır heralde. Diyetsiz olmaz demek istediğim.

Nasıl beslendiğinden bahseder misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevieRae

quote:

Nasıl beslendiğinden bahseder misin?

Normal. Önceden ne yiyiorsam onları yedim. Ha ilk 2 hafta diyet yapmaya çalıştım. Zaten iki-3 kilo gibi verdim. Ama diyeti bırakınca aldım kiloları. Colayı içmiyordum içmeye başladım mesela. Ekmeği 1-2 dilim gibi yemeye çalışıyordum artık normal gömüyorum. Gibi gibi devam eder bu.
  • Antreman sırasında yorucu ama duş aldıktan sonra feci rahatlıyor insan 2.günüm de bitti. Bu arada bu Shaun T'nin dediği formula ne oluyor tam olarak açıklar mısınız? Antremandan sonra sade soda içmeyi düşünüyorum da.
  • 5. Günümü video sırasına göre Cardio ABS yapıp dinlenmem gereken günde gerçekleştirdim. Sıkıntı olmaz umarım
  • This is İNSANİTY !

SPORA TAMAMEN GERİ DÖNÜŞ 7 EKİM 2013 PAZARTESİ

Evet geri döndüm bugün İnsanity'e.Çok zorlu bir antrenman oldu.Haftaya "Cardio Power&Resistance" ile başlamak gerçekten zordu.2 haftadır hastaydım önceki günlerde belirttiğim gibi.2 haftadır insanity'den uzaktım bu nedenle.Kondisyonum yerle bir olmuş.Ancak yılmadım.Yine de yaptım antrenmanımı.Bugünümden bahsedeyim biraz.Sabah küçük bir kahvaltı yaptım.Ardından okul.Öğle yemeği(12.00) okul yemekhanesinden.Her şeyden yarım tabak.600-700 kaloriyi mümkün değil geçmemiştir.16.30 1 adet yeşil elma.18.00 Antrenman.Antrenman öncesi karbonhidrat almayışımın da etkisi var tabiki antrenmanın zor geçmesinde.Ama şunu farkettim kondisyonum baya düşmüş.1 haftada toparlarım diye umuyorum.Yine buralardayım.Spora devam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

This is İNSANİTY !

SPORA TAMAMEN GERİ DÖNÜŞ 7 EKİM 2013 PAZARTESİ

Evet geri döndüm bugün İnsanity'e.Çok zorlu bir antrenman oldu.Haftaya "Cardio Power&Resistance" ile başlamak gerçekten zordu.2 haftadır hastaydım önceki günlerde belirttiğim gibi.2 haftadır insanity'den uzaktım bu nedenle.Kondisyonum yerle bir olmuş.Ancak yılmadım.Yine de yaptım antrenmanımı.Bugünümden bahsedeyim biraz.Sabah küçük bir kahvaltı yaptım.Ardından okul.Öğle yemeği(12.00) okul yemekhanesinden.Her şeyden yarım tabak.600-700 kaloriyi mümkün değil geçmemiştir.16.30 1 adet yeşil elma.18.00 Antrenman.Antrenman öncesi karbonhidrat almayışımın da etkisi var tabiki antrenmanın zor geçmesinde.Ama şunu farkettim kondisyonum baya düşmüş.1 haftada toparlarım diye umuyorum.Yine buralardayım.Spora devam.

Spora devam

• Fit test ile başladım bugün bu 20 dakikalık test bile iflahımı ******* yetti :D, 2 tane egzersizi de yapamadım şınavlı olanlar. Her neyse bende gün ve gün burda anlatırım. İlk gün ki program yordu ama öyle ağrım olacak kadar değil yani şu an bi 30 dakika geçti gayet iyiyim duşumu aldım.

Not: 4.aydan 8. aya kadar spora gittim ordan toplam 7-8 kilo verdim ama maddi durum yüzünden ayrıldım.

Edit: 1 dk'lık antremanların en fazla 30-45 sn yapabildiğimi de söylemem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi breakingcat -- 7 Ekim 2013; 19:24:07 >
  • Bugün dinlenme günüm.Dün 41.günümdü ve çok verimli bir antrenman geçirdim.Haftasonu hafta içine nazaran daha iyi performans gösterdiğimi farkettim.Artık yorulmuyorum ve nefesim kesilmiyor.Ama dün beni en çok zorlayan level 3 drills'di.Benim sormak istediğim ise videolarda ortalama olarak kaç kalori yaktığımız.
  • StevieRae kullanıcısına yanıt
    Öncelikle her insan ayrı kalori yakıyor diye okumuştum bi yerde ama yanlışda olabilir. Sorunuza binayen

http://insanityturkiye.blogspot.com/2013/07/insanity-workout-kalori-cetveli.html
  • quote:

Öncelikle her insan ayrı kalori yakıyor diye okumuştum bi yerde ama yanlışda olabilir. Sorunuza binayen

http://insanityturkiye.blogspot.com/2013/07/insanity-workout-kalori-cetveli.html

Tahminlerimden daha fazla kalori harcanıyormuş.Aşağı yukarı bizlerde buna yakın kalori yakıyoruzdur.Link için teşekkür ederim, beslenme planımda ufak değişiklikler yapmalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevieRae

quote:

Tahminlerimden daha fazla kalori harcanıyormuş.Aşağı yukarı bizlerde buna yakın kalori yakıyoruzdur.Link için teşekkür ederim, beslenme planımda ufak değişiklikler yapmalıyım.

1000 kalori yakıyorsun dostum en az. Hakkını vererek yaparsan.tam performansla 15 dakikada 200 kalori yakılıyor en az. yarım yamalak yapsan dahi 600 800 kalori yakarsın.

• Bugün 43.gün bitti.Bugünkü video hafif kaldığı için üstüne cardio abs yi de ekledim.Bayram tatilinde her videonun arkasına cardio abs eklemeyi düşünüyorum.Ne dersiniz eklemelimiyim?
  • Bugün 8 EKİM 2013 SALI

Sabah kahvaltısı:4 yumurta beyazı,yarım dilim ekmek,yarım salatalık,1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
    Öğle:Okul yemekhanesinden.Yemeklerin suyundan yemiyorum.Yaklaşık 600-700 kalori.

Şuan karnım feci şekilde aç.Okuldan yeni geldim.15 dakika sonra "Pure Cardio" yapacağım.5 saat bir açlık gerçekten çok fazla farkındayım.Ancak şuan yemek yersem antrenmanım en az 2 saat gecikecek.Bu daha da zor olacak benim için.Bu nedenle yapmak zorundayım antrenmanımı aç karnına.

Antrenman sonrası edit:Aç karnına gerçekten yorucu oluyor.Ama ilk başladığım günlerden eser yok.Hiç tamamlayamayacağımı düşünmüştüm ilk gün fit test sırasında."PureCardio" gerçekten hakkını veriyor.

Bu arada belirttim mi bilmiyorum.Ben antrenman sonrası strech egzersizlerini yapmıyorum.Biliyorum aslında diğer günler kasları açmak için çok gerekli.Ama aşırı yorgun olduğum için bırakıyorum.Çok büyük bir eksiklik değil.

Akşam yemeğimi de 800-900 kalori olacak şekilde tamamlayacağım.Ekmek yok.Basit karbo yok.Yemeklerin suyu yok.Bol limonlu salata var.

Kısa bir bakkal hesabıyla bugün : 1800-1900 kalori almış bulunuyorum.

Spora devam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunsaclıkeladam -- 8 Ekim 2013; 19:03:35 >

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.