Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aman yarabbi yürüyemiyorum.bacaklarımda ağrımayan nokta yok şu an her tarafım hamlamış.nasıl bi program bu böyle :D
  • Bugün bir aksilik oldu.Uyuyamadım.Bütün gün ayakta kalmak zorunda kaldım.Bu nedenle bugünkü "plyometric cardio" programını yarın yapacağım.Bu akşam evdeki ekipmanlarımla çalışacağım.Yarın itibari ile de ilk haftayı tamamlamış olacağım.
  • Bu hafta yeniden, yarıda bırakmamak üzere insanity e başladım. Bacakları falan hissetmiyorum ama pes etmek yok, bugün 5. gün ve pure cardio ya başlayacağım birazdan.
  • 8 Gb olanı indiriyorum bakalım bende deneyeceğim. Kilom çok var şu an kaldırabilir miyim bilmiyorum ancak spor geçmişim var.
  • Aramızda bu programı uygulayan bir doktor varsa sorum sadece ona

Bu programı bir diyabet hastası uygulayabilir mi? Riskleri var mı? Tip 2 diyabet var bende. Boy 180, kg 91 şu an için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e6750 -- 27 Eylül 2013; 11:40:56 >
  • e6750 kullanıcısına yanıt
    Doktor var mı bilmiyorum.Ancak biraz daha açıklarsan yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır sanıyorum.Buradaki arkadaşların önerdikleri şeyleri dikkate al tabiki ancak sonuç olarak yine de bir uzmana gözükmeni tavsiye ederim.Çünkü bu antrenman programı normal tempolu bir antrenman programı değil.Yoğun bir hitt cardio mantığına dayalı ilerliyor.Bu da kan şekerinde ani değişimlere sebep olabiliyor.Ben insanity'den önce yoğun hitt antrenmanlar içeren tae-bo ile uğraştım çok kısa bir süre.Kan şekerimin düşüp çok kez gözlerimin karardığını bilirim.Sağlık her şeyden önce gelir,bunu unutmamak lazım.
  • Arkadaşlar merhaba,

Spor geçmişim var, ancak 3 yıldır spor yapmıyorum ve cok ciddi şekilde şişmanladım.

Bu programı kullanarak hızlı şekilde kilo vermek istiyorum. Mümkün müdür?

Arkadaşımdan Insanity Deluxe programını aldım.

Bu programın günlere bağlı olarak ne şekilde yapılacağına dair bir takvime nasıl ulaşabilirim?

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otchill -- 27 Eylül 2013; 15:54:53 >
  • otchill O kullanıcısına yanıt
    İnsanity tam size göre diyebilirim.Ancak ilk ölçütünüz hızlı bir şekilde kilo vermek değil,sağlıklı bir şekilde kilo verip incelmek olmalı.Çabuk giden çabuk geri gelir bunu unutmayın.Sağlıklı bir diyet ve istikrarlı bir çalışmayla çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.Konunun önceki sayfalarında birkaç tane resim verildi diye hatırlıyorum.Oradan bulabilirsiniz
  • Bugün 1.haftayı bitirmiş bulunuyorum.Hasta olmama,çorba dışında başka bir şey yiyememe rağmen yine de ilk günlerdeki kadar zorlanmadığımı söyleyebilirim.4 dakikalık 1 set daha olsa zorlansam da yapabilirdim.İlk 3 gün beni yürütmeyen bacaklarımda ağrıdan eser kalmadı.Adaptasyon sürecini tamamlamış bulunuyorum sanırım.Bu iş olacak ! Yarın güzel bir dinlenme günü olacak.Her mesajımda olduğu gibi başlayacak arkadaşlara tavsiyeler ;

-Başlayın.
    -Her gün "evet bugün sondu,bırakıyorum" desenizde antrenman sonrası aynanın karşısına geçtiğiniz gördüğünüz şey bırakmanıza engel oluyor.
    -Gerekli motivasyonu sağladıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor.Yediklerinize dikkat etmeye başlıyorsunuz,kendinizi tutmayı öğreniyorsunuz.

Bir de antrenman sırasında nefes alışverişi çok önemli arkadaşlar.Kendinizi sıkmayın.Nefesinizi dışarıya verin.Gerekirse bağırın(çok iyi motive eder).Kendi evinizdesiniz.Çekinecek kimseniz yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

İnsanity tam size göre diyebilirim.Ancak ilk ölçütünüz hızlı bir şekilde kilo vermek değil,sağlıklı bir şekilde kilo verip incelmek olmalı.Çabuk giden çabuk geri gelir bunu unutmayın.Sağlıklı bir diyet ve istikrarlı bir çalışmayla çok iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.Konunun önceki sayfalarında birkaç tane resim verildi diye hatırlıyorum.Oradan bulabilirsiniz

kısa sürede geridonus için teşekkür ederim.

Şu an insanity deluxe programının tamamına ulaştım.

Boy:191cm

ağırlık: 101 kg

ulaşmak istediğim ağırlık 90 kg...

forumdaki önce ve sonra resimlerini gordum, çok etkileyici....

Bende aynı sonuca ulaşabilir miyim ??
  • otchill O kullanıcısına yanıt
    Çok daha iyilerini bile elde edebilirsiniz.Yeter ki yeteri kadar disiplinli yapın bu işi.
  • Cardio recovery hafif olduğu için 1 video daha yapsak sıkıntı olur mu?
    Bugün yapmam gerekeni yapamadım da o şekilde birleştirebilirim belki.
  • Bugün dinlenme günüm.2 gündür hastayım.Vücudum aşırı şekilde su kaybediyor.Bu nedenle bugünkü beslenme düzenimi biraz değiştirdim.Sabah kahvaltının yanında 2 büyük bardakta sıkılmış meyve suyu içtim.Öğlen ve akşam da bu şekilde yapmayı planlıyorum.Bol bol su içiyorum.Bir an önce şu hastalığı atlatıp eski düzenime geri dönmem gerek.

Edit:Hasta olduğum için aşırı şekilde sağlıksız kilo vermeye başladım.Sürekli tuvalete çıkıyorum.Yemek yiyemediğim için kilo veriyorum.Bu yüzden öğlen yemeğimde zorlaya zorlaya 2 tabak makarna yedim.Bu akşama doğru biraz iyi olursam hafif bir antrenman yapmayı planlıyorum evdeki ekipmanlarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunsaclıkeladam -- 28 Eylül 2013; 15:31:10 >
  • Çok sağlıksız bir şekilde kilo verdiğimi söylemiştim.Şuanlık daha ilk hafta bitmesine rağmen 80 kilodan 75 kiloya düşmüşüm.Bunun büyük bir çoğunluğu sudan kayıp.İyileşmek için birkaç gündür fazla yemek yiyorum.Vitamin almaya çok özen gösteriyorum.Fazla sıvı tüketiyorum.Bugün 2.haftaya başlamam gerekiyor.Ancak çok hastayım.Bu şekilde tamamlamam bayağı bir zor olacak.O yüzden toparlanana kadar 2.haftaya başlamayacağım.Toparlandıktan sonra tekrardan buradayım.
  • Bugün recovery haftasını bitirdim.34 günü ardımda bıraktım ve yarın dinlenme günüm.Salı günü fit test+max ınterval circuit var.Kısaca kendi günlüğümü anlatıcam.3 ay boyunca süren tatilin ardından ham vücudum ilk hafta çok yıprandı ama pes etmedim.Şu ana kadar aksatmadan devam ettim.2,5 hafta sonra müthiş bir kondisyon kazandım ve şu an 2.aya bomba gibi girmeyi planlıyorum.Program öncesi yemek yediyseniz en az 1,5 saat beklemenizi öneririm.Yoksa çok büyük sıkıntı çekersiniz.Beslenmeme dikkat ediyorum(ekmeği 1,5 ay önce bıraktım).Ekmeği bırakamam diyorsanız bence bırakırsınız.Ekmek aklıma bile gelmiyor benim.Bol bol su için.Ben günde en az 2,5 litre su içiyorum.Antrenman sonrası ise duş alıyorum ve soda içiyorum.İlerleyen günlerde daha fazla ekleme yapıcam.Size bir numaralı önerimse pes etmeyin.1 2 gün yapıp ben ara veriyorum demeyin.Benim gibi dışarıya bile çıkmaya üşenen birisi aksatmadan yapıyorsa siz neden yapamayasınız?

• Ne kadar kilo verdin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Ne kadar kilo verdin

Benim amacım kilo vermek değil.Şu anki halimi korumak,kondisyon kazanmak ve kilo almamak için programı uyguluyorum.Ramazan ayında karnımda yağlanma başladığını farkedince karar verdim başlamaya.Zayıf birisi olduğum içinde fazla kilo kaybetmek istemiyorum.Karnımdaki ufak yağlanmayı yok etmek için programı uyguluyorum ve çok faydasını gördüm.Şu an çok az bir yağlanma kaldı karın bölgemde.Program sonunda onuda eritmiş olucam Allah'ın izniyle.
  • Tamamdır kolay gelsin umarım istediğine ulaşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Tamamdır kolay gelsin umarım istediğine ulaşırsın.

Umarım.Ama dediğim gibi kilo vermek istiyorsanız sağlıklı beslenerek ve programa düzgün uyarak devam ederseniz sonuçları kesinlikle görüceksiniz.Ve o anki mutluluk paha biçilemez.
  • bende tekrar başladım. kilo aldık boy= 194 cm. kilo= 109. bakalım 2 ay sonunda ne halde olacağız. şuan 2. haftanın sonlarındayım. antrenman süresince de beslenmeye pek dikkat edemedim. bakalım bundan sonra daha dikkatli yapacağım. biraz daha kondisyonum iyi olursa sabahları normal program akşamları ek olarak cardio abs veya insane abs yi yapmayı düşünüyorum. sonuçları zaman geçtikçe paylaşacağım.
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.