Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

Ben çok fazla katıldığımı söyleyemem bu koşu olayına.Nedeni ise şöyle.Bu program öyle bir şey ki.Hamlık ne olursa olsun oluyor.Ben ne bacak antrenmanlarına girdim yine de böyle hamlamadım.İnsanity'deki hareketlerin çoğunluğu bacak üzerine kurulu.Bu nedenle ne kadar antrenman yaparsanız yapın yine de o hamlığı yaşayacaksınız.Bunu kaçar yolu yok.Arkadaşımız da bunu minimuma indirmek için koşu yapmanızı önermiş.Haksız sayılmaz aslında.Ama benim düşüncem de bir an önce başlayın da ne olacaksa olsun.Çünkü bu ağır programlara başlamak için gerekli motivasyonu sağlamışken 1 hafta daha erteleyip başlamak motivasyonunuzu dağıtabilir.Başlayın.İlk 3 gün yürüyemez hale gelebilirsiniz.1.haftanın sonunda hamlık tamamen geçer.

Beslenme konusunda da şöyle diyebilirim.Protein hesabı tabiki çok önemli.Ancak şuan kardiyovasküler bir antrenman düzeninde devam ettiğiniz için protein hesabından ziyade kalori hesabı yapmalısınız.Atıyorum günlük 2000 kalori alacağım vb.1200 kalorinin altına düşmek vücuda zarar verir.Sağlıksız şekilde kilo kaybedersiniz.Kas kaybedersiniz kısaca.Bu da istemediğiniz bir şey olur.Şöyle yapın kabataslak.Beyaz ekmeği kesinlikle yemeyin.Cips,çikolata,bisküvi tarzı şeyler yasak.Özellikle asitli içecekler kesinlikle yasak.Bir şeyler içeceksiniz ayran için,meyve suyu için.Şeker yasak.Antrenman öncesi kahve içmek yağ yakımına katkıda bulanacaktır.

Teşekkür ederim hocam yazdıklarınız için.. Yarın başlıyorum o zaman

• yeni başlayanlar için ağır bir program.eğer bunu yapabiliyorsanız military workout programını öneririm.en güçlü,dayanıklı kişiler bile ilk yaptığında ölüyor :)
  • 13 EKİM 2013 PAZAR

Normalde bugün tatil günüm.Ancak dünkü antrenmanı uygulayamadım.O yüzden bugün günlerden "Pure Cardio".Sabah bol karbonhidratlı bir kahvaltı yaptım.Şu pazar kahvaltıları bitirdi bizi .Ancak gün içerisindeki beslenme düzenimde bir bozukluk yok.Kalori hesabını çok sıkı bir şekilde yapıyorum.Genel olarak 1600-2000 kalori arası besleniyorum.Yorgun olmadığım günler tüm vücudu çalıştırmak suretiyle antrenmanlar yapıyorum.Bakalım 7 hafta sonra göreceğiz sonuçları.Bence iyi olacak.

Antrenman sonrası edit: Bayağı zorlu bir antrenman oldu benim için.Hareketlerin hepsini nizami bir şekilde yapmaya çalıştım bu da hayli yordu tabi.Son 2 dakikayı tamamlayamadım.Miğdem bulanmaya başladı ve bıraktım.Antrenman sonrası 6 tane küçük jelibon yedim.Bunun zararlı olduğunu düşünmüyorum ki aksine yabancı forumların birçoğunda jelibonun antrenman sonrasındaki yeri tartışılıyor.

Yarın dinlenme günüm olacak.Salı günü ise Fit test var.Merak etmiyorum dersem yalan olur.Bence çok daha iyi bir sonuç çıkacak ortaya.Salı günü buradayım.İyi sporlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunsaclıkeladam -- 13 Ekim 2013; 12:49:25 >

• bir arkadaş antreman sonu strech yapmadığını yazmış strech her antreman sonrası için çok önemli gerilen kaslarınızı açıp rahatlatmassanız sakatlanma riskiniz çoğalır kaslarda ödem oluşmasına neden olabiliyor ve ağrılara neden olur bütün açma germe hareketlerini yapıp kaslarınızı zorlayın biraz kaslarınız acıdığını gerildiğini hisetmeniz lazım. nekadar yorgun olursanız olun kesin yapmanızı tavsiye ederim
  • re_death kullanıcısına yanıt
    Ben yazmıştım bundan sonra dikkat ediyorum yapmaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

13 EKİM 2013 PAZAR

Normalde bugün tatil günüm.Ancak dünkü antrenmanı uygulayamadım.O yüzden bugün günlerden "Pure Cardio".Sabah bol karbonhidratlı bir kahvaltı yaptım.Şu pazar kahvaltıları bitirdi bizi .Ancak gün içerisindeki beslenme düzenimde bir bozukluk yok.Kalori hesabını çok sıkı bir şekilde yapıyorum.Genel olarak 1600-2000 kalori arası besleniyorum.Yorgun olmadığım günler tüm vücudu çalıştırmak suretiyle antrenmanlar yapıyorum.Bakalım 7 hafta sonra göreceğiz sonuçları.Bence iyi olacak.

Antrenman sonrası edit: Bayağı zorlu bir antrenman oldu benim için.Hareketlerin hepsini nizami bir şekilde yapmaya çalıştım bu da hayli yordu tabi.Son 2 dakikayı tamamlayamadım.Miğdem bulanmaya başladı ve bıraktım.Antrenman sonrası 6 tane küçük jelibon yedim.Bunun zararlı olduğunu düşünmüyorum ki aksine yabancı forumların birçoğunda jelibonun antrenman sonrasındaki yeri tartışılıyor.

Yarın dinlenme günüm olacak.Salı günü ise Fit test var.Merak etmiyorum dersem yalan olur.Bence çok daha iyi bir sonuç çıkacak ortaya.Salı günü buradayım.İyi sporlar.

Aman ustam dikkat et,mide bulantısı olunca Allah'tan bırakmışsın.

• Arkadaşlar before-after fotoğrafını atanlara sanırım insanity t-shirt veriliyormuş sitesinde, doğru mu acaba?
  • insanity için link alabilir miyim acaba ? kullanan arkadaşlardan.
  • 1 aydan sonra tekrar başladım tabi 1 ay önce 2 gün yapmıştım pertim çıkmıştı devam da etmedim o zamanlar sanırım 105 kilo civarındaydım belkide daha fazla. 1 ay sonra yani bugün başladım tekrar şuan sabah kahvaltıdan sonra çekildim 102.3 geldim. Ve fit test'te başladık. Kaldı 62 günüm. Bugün pek yorulmadım sanırım hamlığım artık gitti nedeni ise bir kaç gündür de evimdeki koşu bandında takılıyordum :) 62 gün de hedefim 80-82 arası bir kiloya düşmek hayırlısıyla tabi düşebilirsek. Kurban dolayısıyla 1-2 ay boyunca akşamları 150-200 gr et yemeyi planlıyorum yanında salata ve yoğurtta olabilir. Haziran 15 gibi çekildiğim de 110.1 den 102.3 e düştüm sadece şeker ekmeği ve yemekleri az yiyerek ve arada spor yaparak hatta 1 aydır da okulda yarım ekmek tavuk yiyorum kilo aynı. Boy 1.81 yaş 17.

Fit test sonuçlarım.

98
    35
    50
    12
    20
    8
    8
    25

Tabi haraketleri tam doğru yapamadım ama yapmaya çalıştım genellikle.

Yorumlarını ve önerilerinizi bekliyorum.

• Bugün 16 EKİM ÇARŞAMBA 2013

Bayram süreci derken 3 gündür beslenmem aşırı şekilde bozuldu.Kavurmalar pilavlar baklavalar çikolatalar.Bugün fit test yapacaktım ancak şehir dışında olduğum için yarına kaldı.Yarından itibaren eski antrenman düzenine ve beslenme düzenine dönüyorum.Yarın fit testi yapıp sonuçları sizinle paylaşacağım.
  • Bugün 17 EKİM PERŞEMBE 2013

30 dakika sonra fit test'e başlayacağım.Sonuçları bakıp göreceğiz.Fit test sonrası sonuçları yazmak için bu mesajdayım.

Fit test sonrası edit:Antrenman çok zorluydu.En zorlandığım diyebilirim.Çünkü çok hırslıydım ve başıma iş açtım.Son 2 harekete geldiğimde başım dönmeye başladı aşırı zorladığımdan.Ben yüksek ihtimalle bugün çok fazla kafein aldığım oldu bu.Son 2 harekette hiç performans gösteremedim.Ancak ilk 6 hareket hayli başarılıydı diyebilirim.Gözle görülür bir artış vardı.Başlangıç ve bugün olarak yazayım;

Switch kicks: 50-->>>>>110
    Power Jacks: 17-->>>>>57
    Power knees: 40-->>>>>70
    Power jumps: 15-->>>>>40
    Globe jumps: 8-->>>>>>15
    Suicede jumps: 10-->>>>>20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunsaclıkeladam -- 17 Ekim 2013; 20:11:40 >
  • antreman sırasında powerade veya gadorade kullana bilirsin baş dönmesi tansiyon düşmesi şeker düşmemesi için, antremanda zorlandıkca eforsarfettikce şeker düşüyor bi yudum alın devam edin hemen toparlıyor 1 powerade ile 1 haftayı çıkarabilirsiniz
    p90x e tekrar başladım 4 gündür 1 tane powerade bitmedi hala %25 i dolu
    antreman sırasında yanımda 1 küçük su 1 şişede powerade alıyorum arada bir yudum su alıyorum başım döner şekerim düştüğünü hissettiğim zaman 1 yudum powerade ile toparlıyorum durumu
  • Yavaş yavaş sona yaklaşıyorum.Arkadaşlar programın bitmesine 11 gün kaldı.Bittikten sonra önerebileceğiniz program varmı.Bulamazsam tekrar baştan başlayacağım çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevieRae

Yavaş yavaş sona yaklaşıyorum.Arkadaşlar programın bitmesine 11 gün kaldı.Bittikten sonra önerebileceğiniz program varmı.Bulamazsam tekrar baştan başlayacağım çünkü.

Kilonuz kaçtı kaça indi
    Amacınız ne yazarsan yardımcı olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotoJava

quote:

Yavaş yavaş sona yaklaşıyorum.Arkadaşlar programın bitmesine 11 gün kaldı.Bittikten sonra önerebileceğiniz program varmı.Bulamazsam tekrar baştan başlayacağım çünkü.

Kilonuz kaçtı kaça indi

Benim amacım bel çevremdeki yağları ve karın bölgemdeki yağları eritmekti.Amacımada ulaştım.Ben kilolu birisi değildim.185 boy tahminimcede 63 64 kiloydum.Bel ve karın bölgemdeki yağlarımdanda kurtuldum.Şuan keşke başlangıçtaki resmimi çekseydim diyorum ama iş işten geçti.Şu an çok iyi bir kondisyon kazandım.İnsanity The Asylum diye bir program varmış yanlış hatırlamıyorsam.Bilginiz varmı acaba.

• quote:

quote:

quote:

Kilonuz kaçtı kaça indi

Benim amacım bel çevremdeki yağları ve karın bölgemdeki yağları eritmekti.Amacımada ulaştım.Ben kilolu birisi değildim.185 boy tahminimcede 63 64 kiloydum.Bel ve karın bölgemdeki yağlarımdanda kurtuldum.Şuan keşke başlangıçtaki resmimi çekseydim diyorum ama iş işten geçti.Şu an çok iyi bir kondisyon kazandım.İnsanity The Asylum diye bir program varmış yanlış hatırlamıyorsam.Bilginiz varmı acaba.

Evet. Alet edavat ile Extreme versiyonu. 1 aylık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kilonuz kaçtı kaça indi

Evet. Alet edavat ile Extreme versiyonu. 1 aylık.

Fazla bir alet istemiyorsa büyük ihtimalle The Asylum programına başlayacağım.

• StevieRae kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Shaunt T'nin yeni bir programı var.Adı Focus T25.Alet edevat gerekmiyor.25 dakikalık antrenmanları içeriyor.Üç farklı zorluk seviyesi var.Alpha,Beta,Gama olmak üzere.Ben indirdim.İnsanity'yi bitirmiş birisi olarak sana ilk seviye çok kolay gelecektir.Beta da İnsanity'den bir tık altta kalır diyebilirim.Gama şuanda internete düştü mü bilmiyorum.Bir araştır bak istersen derim.Bayağı yararlı bir program.
  • 18 EKİM 2013 CUMA

Bugün güzel bir gün.İnsanity'e başladıktan sonra ilk defa tartı üzerine çıktım.80 kiloydum başladığımda.Bu sabah aç karnına 75.8 çıktım.Bunun büyük çoğunluğu sudan kayıp.Bunun farkındayım.Bayramda diyeti bırakmasaydım.Kolaylıkla 74'ü görebilirdim diye düşünüyorum.Sıkılaşma çok net farkediliyor.Herkesten iyi tepkiler alıyorum.Fotoğraf çekmeyi ihmal etmiyorum.2 haftada bir fotoğraf çekimlerine devam edeceğim.Bugün itibariyle rutin beslenmeme geri döndüm.Herkese iyi sporlar.
  • Peki onuda bugünkü antrenmandan sonra araştırayım o zaman.53.gün max recovery videosuna şimdi başlayacağım.Umarım elektirikler gitmez.Bir şey sormak istiyorum başlamadan önce, powerade yerine ben doğal şekersiz üzüm suyu koymayı düşünüyorum.Evde kendim kaynattım ve hazırladım.Bugün deneyeceğim faydasını görürüm umarım.Sizi bilgilendireceğim.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.