Yüzbaşı
05 Eylül 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 37 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar selamlar,

Hepsiburada'dan aldığım kulaklık daha bugün geldi. Heyecanla denemek için açtım pairing yapmaya çalışırken farkettim ki tek kulaklığın pairing ledi yanıyor sadece. Şarjı fulledim vakit geçirdim clear vs yaptım ve bi şekilde iki kulaklığı da açıp pairledim. Sorun şimdide şöyle başlıyo kulaklıkla dinlerken 6-7.dksında yine pair ışığı yanmayan sol kulaklık kendini atıyor. Sizce nedeni ne olabilir veya başka başına gelen biri var mı? Kulaklığı ona göre iade talebi açıp geri yollayacağım çünkü benden kaynaklı bi hata göremiyorum.

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4-5 yıl önce yine bu forumda ki arkadaşların sayesinde sistem toplamıştım gayet memnunum. Şimdi ise ufak tefek elimden geldiğince güncelleme yaparak sistemimi rahatlatmak istiyorum. Oyun olarak öyle çok ağır oyunlar oynayan biri değilim, grafik tasarım okuyorum ve bu aralar video editleme işine merak saldım. Render vs derken baya acı çekiyor bilgisayarım. Öğrenci olduğum için parça parça değiştirebilirim, sistemi aşağıya bırakıyorum şimdiden teşekkür ederim.

İşlemci: intel i5 4460
Anakart: MSI H97 PCmate
Ekran Kartı: Sapphire r9 380x dual-x
Ram: Kingston 8GB (2x4GB)
Kasa ve power supply: Zalman Z3 ve ZM 500(emin değilim)
İ5 4460
Sapphire R9 380X NITRO GAMING 4GB
MSI H97 PC-MATE
8 GB DDR3 RAM (KİNGSTON FURY)
1 TB WD Blue

Geçen ekimde toplamıştım sistemi öncelikle biliyorum ssd eksik, yakın zamanda 250 gb alacağım onun haricinde ram arttırması yapmalı mıyım? Bugün pubg oynarken pc bi anda kendine restart attı kasa baya yanıyordu bunun sebebi optimizasyon sorunu mu yoksa stok fan yeterli gelmiyor mu işlemci için? Yorumlarınızı bekliyorum
İ5 4460
Sapphire R9 380X NITRO GAMING 4GB
MSI H97 PC-MATE
8 GB DDR3 RAM (KİNGSTON FURY)
1 TB WD Blue

Geçen ekimde toplamıştım sistemi öncelikle biliyorum ssd eksik, yakın zamanda 250 gb alacağım onun haricinde ram arttırması yapmalı mıyım? Bugün pubg oynarken pc bi anda kendine restart attı kasa baya yanıyordu bunun sebebi optimizasyon sorunu mu yoksa stok fan yeterli gelmiyor mu işlemci için? Yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba
Bi arkadaşıma sistem toplayacağız ikinci el ağırlıklı olur herhalde bütçesi 550 TL. Yapacağı tek şey Knight online oynamak arada webte gezinmek. Ko için apu bi sistem yeter diye düşünüyorum tavsiyeleri bekliyorum.
Not sadece kasa
4-5 ay önce bir pc toplamıştım arkadaşlar, vatanda kurulumu yapıldı test edildi vs.. Her şey iyi hoş ama bu aralar çok olmasada no signal alıyorum, ram yeri değiştiriyorum, ekran kartının kabloları çıkar tak yapıyorum bir de hdd yapıyorum sonra düzeliyor. Bu no signal sorunu genelde pc tüm gece açık kalınca oluyor. Şu an düzelmiş olsa da nedenini merak ediyorum, yardımcı olursanız sevinirim

PC Özellikleri
i5 4460
Msi H97 PCmate
Sapphire R9 380 Dual-X OC 2GB GDDR5 256Bit
Zalman Z3 Plus
Zalman 600W
Kingston HyperX XMP 8GB 1600MHz DDR3
WD 1 tb blue

Monitör
AOC 21.5" i2269Vw

Win 8 kurulu
Arkadaşlar merhaba malum erken rezervasyon dönemindeyiz, biz de ailecek yaz için otel araştırmasına başladık. Aklıma en çok yatan otel yine Crystal Grubunun oldu ama internette dolaşan Crystal grup iflasın eşiğinde denmesi beni biraz tedirgin etti. Ne dersiniz sizce bir sıkıntı olur mu? Bunun haricinde her şey dahil/ultra her şey dahil otel tavsiyesinde bulunur musunuz? 4 kişiyiz, fiyat hakkında çok net bir şey söyleyemesem de günlük 200-300 TL geçmemesi lazımdır diye düşünüyorum.

Edit: Denizi temiz, güzel olmalı çünkü ailenin yarısı deniz seviyor diğer yarısı havuz.
Herkes ... bölüm yurt dışında okumak diye konu açıyor biliyorum ama grafik tasarım ile ilgili nerdeyse hiçbir kaynağa ulaşamadım.

11.sınıfım (yabancı dil okuyorum), küçüklüğümden beri tasarım ile ilgileniyorum. Üniversite için yurt dışına çıkmak istiyorum, hangi üniversiteleri araştırmalıyım? İsmi duyulmuş prestij sahibi okulların çoğunluğu Amerika'da veya İngiltere'de, her ne kadar oralara gitmek istesem de fiyatını karşılamam imkansız. Finlandiya'da Aalto Üniversitesi var ama sadece Fince eğitim veriyor. İngilizce eğitim veren grafik tasarım bölümü için tavsiye edeceğiniz yerler var mı?
Arkadaşim yaklaşık 15-20 gün önce sıfır 1.4 tdi polo aldi, yaklasik 10 gün sonra lastik basınç uyarısı ve abs hatası verdi, doğuş a gittik tortu vs var deyip temizlediler. Servisten çıktığı akşam yine ışıklar yandı ertesi gün gittik bu sefer bir parça değişimi oldu sensör idi galiba. Her şey iyi hoş bugün bu ışıklar yine yandı pazartesi doğusa gidicez ama bu hatanin ısrarla çıkması nedendir anlayamadık. Araba daha 5000 km yapmadan bu arıza ışığınin çıkması bana saçma geldi, acaba fabrika çıkışından bi hatası olabilir mi? Eğer böyle bir şey varsa nereye başvuracağız?

Sistem hakkında herhangi bir değişiklik yapmam gerekiyor mu? Normal de R9 270X 2GB almam gerekiyordu ama, stoklarında gözükmüyor ve pek bir fiyat farkı olmadığı için bunu aldım ama çok fark var mıdır aralarında? Vatan'dan da bir toplayıp bakayım dedim sisteme ve ilk defa sinerjiden ucuz çıktı 40-50 TL kadar, vatandan mı alsam diye düşünüyorum açıkçası.

SSD ilerleyen zamanlarda ekleyeceğim.

Edit:
## Alınan Sistem ##

Aoc i2369v 23"
WD 1 TB Blue
KINGSTON HyperX Fury Red 8GB DDR3-1600MHz
MSI H97 PC Mate
Intel i5 4460
Sapphire R9 390 Dual-x
Zalman Z3 Plus
Zalman ZM600-LX 600 W
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PC
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 716
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 4.536 (Bu ay: 124)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.