Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uzunsaclıkeladam

Bugün 8 EKİM 2013 SALI

Sabah kahvaltısı:4 yumurta beyazı,yarım dilim ekmek,yarım salatalık,1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
    Öğle:Okul yemekhanesinden.Yemeklerin suyundan yemiyorum.Yaklaşık 600-700 kalori.

Şuan karnım feci şekilde aç.Okuldan yeni geldim.15 dakika sonra "Pure Cardio" yapacağım.5 saat bir açlık gerçekten çok fazla farkındayım.Ancak şuan yemek yersem antrenmanım en az 2 saat gecikecek.Bu daha da zor olacak benim için.Bu nedenle yapmak zorundayım antrenmanımı aç karnına.

Antrenman sonrası edit:Aç karnına gerçekten yorucu oluyor.Ama ilk başladığım günlerden eser yok.Hiç tamamlayamayacağımı düşünmüştüm ilk gün fit test sırasında."PureCardio" gerçekten hakkını veriyor.

Bu arada belirttim mi bilmiyorum.Ben antrenman sonrası strech egzersizlerini yapmıyorum.Biliyorum aslında diğer günler kasları açmak için çok gerekli.Ama aşırı yorgun olduğum için bırakıyorum.Çok büyük bir eksiklik değil.

Akşam yemeğimi de 800-900 kalori olacak şekilde tamamlayacağım.Ekmek yok.Basit karbo yok.Yemeklerin suyu yok.Bol limonlu salata var.

Kısa bir bakkal hesabıyla bugün : 1800-1900 kalori almış bulunuyorum.

Spora devam.

Usta strech atlamamanı şiddetle öneririm.

• StevieRae kullanıcısına yanıt
    Egzersiz sırasındaki strech'i yapıyorum.Ama sondaki strech'e geldiğimde bitmiş tükenmiş oluyorum adeta.Direk kapatıyorum.Ne gibi bir sıkıntı olabilir daha yeniyiz malum
  • quote:

Egzersiz sırasındaki strech'i yapıyorum.Ama sondaki strech'e geldiğimde bitmiş tükenmiş oluyorum adeta.Direk kapatıyorum.Ne gibi bir sıkıntı olabilir daha yeniyiz malum

Ben kolumla sorun yaşamıştım yaklaşık 3 hafta önce.Ondan sonra akıllandım.Başladığımdan beri atlamıyorum ama o sırada yanlış yaptığımı tahmin ediyorum.Dirseğimi büktüğümde acayip bir acı veriyordu.Basamıyordum yani kolumun üstüne.
  • quote:

Bugün 8 EKİM 2013 SALI

Sabah kahvaltısı:4 yumurta beyazı,yarım dilim ekmek,yarım salatalık,1 bardak taze sıkılmış meyve suyu
    Öğle:Okul yemekhanesinden.Yemeklerin suyundan yemiyorum.Yaklaşık 600-700 kalori.

Şuan karnım feci şekilde aç.Okuldan yeni geldim.15 dakika sonra "Pure Cardio" yapacağım.5 saat bir açlık gerçekten çok fazla farkındayım.Ancak şuan yemek yersem antrenmanım en az 2 saat gecikecek.Bu daha da zor olacak benim için.Bu nedenle yapmak zorundayım antrenmanımı aç karnına.

Antrenman sonrası edit:Aç karnına gerçekten yorucu oluyor.Ama ilk başladığım günlerden eser yok.Hiç tamamlayamayacağımı düşünmüştüm ilk gün fit test sırasında."PureCardio" gerçekten hakkını veriyor.

Bu arada belirttim mi bilmiyorum.Ben antrenman sonrası strech egzersizlerini yapmıyorum.Biliyorum aslında diğer günler kasları açmak için çok gerekli.Ama aşırı yorgun olduğum için bırakıyorum.Çok büyük bir eksiklik değil.

Akşam yemeğimi de 800-900 kalori olacak şekilde tamamlayacağım.Ekmek yok.Basit karbo yok.Yemeklerin suyu yok.Bol limonlu salata var.

Kısa bir bakkal hesabıyla bugün : 1800-1900 kalori almış bulunuyorum.

Spora devam.

strech leri atlama sonrası sıkıntılı olabilir. açma germeler gerçekten çok önemli. en azından videodaki kadar uzun uzun yapma ama gene yapmaya çalış.

ayrıca bende 2. haftayı zar zor bitirdim iş güç yüzünden ertelemiştim ama pek bişi kaybetmeden tamamladık. henüz kilo olarak çok etkisi olmadı ama vücut sıkılaşmasında baya etkisi fark ediliyor.

Tamam usta sağolasın dikkat edicem bundan sonra
  • 4. gün de bitti. Cardio Recovery bana az geldiği için üstüne Cardio ABS ekleyerek yaptım Gerçekten işe yarıyor ve eğlenceli. Devam
  • 9 EKİM 2013 ÇARŞAMBA

Bugünümden bahsedeyim biraz.

Sabah:4 yumurta beyazı + yarım salatalık + yarım domates + çok az kaşar peyniri
    Öğle: Okul yemek hanesinden çıkan yemek.Bugün çok çok az yedim.500 kalori ancak.
    Ara öğün: Kaçamak oldu biraz.1 tane nesquik çikolata + 250 ml yedigün
    Akşam: Pilav üstü kuru fasulye(susuz) + 1 küçük patlıcan dolması + 150 g kadar yoğurt

Antrenman: Plyometric Cardio Circuit.Ömrümden ömür gitti resmen.1 set daha olsa yığılır kalırdım.Ama tamamladım.Antrenman sonrası domates gibi bir surat da sonucu oldu :)

Henüz kısa bir süre olmuş olmasına rağmen sıkılaşma farkedilmeye başladı.Bakalım ileriki günlerde ne olacak.Fotoğraflarla destekleyeceğim programı tamamlayınca.

Spora devam.
  • quote:

9 EKİM 2013 ÇARŞAMBA

Öğle: Okul yemek hanesinden çıkan yemek.Bugün çok çok az yedim.500 kalori ancak.
    Akşam: Pilav üstü kuru fasulye(susuz) + 1 küçük patlıcan dolması + 150 g kadar yoğurt

Antrenman: Plyometric Cardio Circuit.Ömrümden ömür gitti resmen.1 set daha olsa yığılır kalırdım.Ama tamamladım.Antrenman sonrası domates gibi bir surat da sonucu oldu :)

Henüz kısa bir süre olmuş olmasına rağmen sıkılaşma farkedilmeye başladı.Bakalım ileriki günlerde ne olacak.Fotoğraflarla destekleyeceğim programı tamamlayınca.

Spora devam.

bende bugün plyometric cardio circuit yaptım. zorlandım baya. ama sorum olucak.

bu bütün videolarda da en başta ısınma hareketleri yapıyoruz ya. o hareketlerden hani koşar gibi ama ayakları arka çekerek yaptığımız harekette ayak bileğimden dizime doğru sızlıyor. nedeni nedir bilen var mı ? ayakkabıdan mı kaynaklanıyordur?

• quote:

Orijinalden alıntı: fberen

quote:

9 EKİM 2013 ÇARŞAMBA

Spora devam.

bende bugün plyometric cardio circuit yaptım. zorlandım baya. ama sorum olucak.

bu bütün videolarda da en başta ısınma hareketleri yapıyoruz ya. o hareketlerden hani koşar gibi ama ayakları arka çekerek yaptığımız harekette ayak bileğimden dizime doğru sızlıyor. nedeni nedir bilen var mı ? ayakkabıdan mı kaynaklanıyordur?

Butt kickden bahsediyorsun yanlış anlamadıysam.Benimde ilk başladığımı zamanlarda ayakkabı kaynaklanan acı oluyordu(İnce tabanlı).Alışıyorsun sonradan.

Zeminle de alakası olabilir.Ben hem aşağıdaki komşuya ses gitmesin hem de yumuşak zemin olsun diye bir battaniyeyi birkaç kat yapıp yere seriyorum.Onun üzerinde yapıyorum sporumu.Biraz daha devam et antrenmana.Baktın hala rahatsızlık veriyor o zaman ona göre bir şey düşünürsün.
  • quote:

Zeminle de alakası olabilir.Ben hem aşağıdaki komşuya ses gitmesin hem de yumuşak zemin olsun diye bir battaniyeyi birkaç kat yapıp yere seriyorum.Onun üzerinde yapıyorum sporumu.Biraz daha devam et antrenmana.Baktın hala rahatsızlık veriyor o zaman ona göre bir şey düşünürsün.

Aynen öyle.Bende ayakkabı ince tabanlı olduğu için zemin sorun yaratıyordu.Ayaklarım sızlardı ilk günleri hatırladım da şimdi.
    Ben yüksek tabanlı ayakkabı giymeme rağmen bile ayak tabanlarımın kasıldığını hissediyorum arada bir.Bunlar olağan şeylerdir diye düşünüyorum.Zamanla geçecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StevieRae

quote:

Aynen öyle.Bende ayakkabı ince tabanlı olduğu için zemin sorun yaratıyordu.Ayaklarım sızlardı ilk günleri hatırladım da şimdi.

Evet ince tabanlı ayakkabı ile yapıyorum bu tenis ayakkabısı denilen bu nike nın. Ne tür ayakkabı önerirsiniz sakatlık felan çıkmasın çünkü çok sızlıyor. Ayrıca zeminle ilgili halı üzerinde yapıyorum alt garaj olduğundan sıkıntı değil

• Dostum battaniye ile dene bir de.Boşuna masraf çıkmasın.Baktın olmuyor.O zaman ayakkabı önereyim sana.
  • uzunsaclıkeladam U kullanıcısına yanıt
    tmm bugünde öyle deneyim bakalım sağol :)
  • Arkadaşlar takvimde dinlenme günlerinde de çalışsak olur mu acaba?
  • Arkadaşlar bu programa başlamak istiyorum.. Şuan videoları indirdim fakat nasıl başlamalıyım? Kilo vermek için kullanmayı düşünüyorum öncelikle. Yarından itibaren her sabah 30dakika koşu yapmayı düşünüyorum ayrıca sabahları kahvaltım nasıl olmalı? Neler yemeliyim? Ve Programım nasıl olmalı? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Arkadaşlar bu programa başlamak istiyorum.. Şuan videoları indirdim fakat nasıl başlamalıyım? Kilo vermek için kullanmayı düşünüyorum öncelikle. Yarından itibaren her sabah 30dakika koşu yapmayı düşünüyorum ayrıca sabahları kahvaltım nasıl olmalı? Neler yemeliyim? Ve Programım nasıl olmalı? Teşekkürler.

Vücudun hamsa bu haftayı hafif bir koşu haftası olarak geçirmeni öneririm.Kahvaltıyı kesinlikle atlamamalısın.Yemek konusuna gelirsek kendimden örnek vereyim.Ben sabah 6:20 gibi kalkıyorum.7:15 civarı kahvaltımı yapıyorum.Normalde ne tüketiyorsan öyle devam et(İnternette neleri kesmen gerektiği yazıyor,ona göre kendini ayarlayabilirsin).Benim ilk olarak verebileceğim ekmek ve şeker.Ben ekmeği bıraktım.Şekeri arada alıyorum vücuda..Yumurtayı ise haşlanmış tercih et.Antrenman öncesi yemek yediysen en az 1,5 saat bekle yoksa bedelini çok kötü ödüyorsun.Ve en az 3lt su içmelisin.Antrenman sonrası ise maden suyu tercih ediyorum.Vücudun kaybettiği mineralleri kazanması için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StevieRae -- 12 Ekim 2013; 6:39:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StevieRae

quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Arkadaşlar bu programa başlamak istiyorum.. Şuan videoları indirdim fakat nasıl başlamalıyım? Kilo vermek için kullanmayı düşünüyorum öncelikle. Yarından itibaren her sabah 30dakika koşu yapmayı düşünüyorum ayrıca sabahları kahvaltım nasıl olmalı? Neler yemeliyim? Ve Programım nasıl olmalı? Teşekkürler.

Vücudun hamsa bu haftayı hafif bir koşu haftası olarak geçirmeni öneririm.Kahvaltıyı kesinlikle atlamamalısın.Yemek konusuna gelirsek kendimden örnek vereyim.Ben sabah 6:20 gibi kalkıyorum.7:15 civarı kahvaltımı yapıyorum.Normalde ne tüketiyorsan öyle devam et(İnternette neleri kesmen gerektiği yazıyor,ona göre kendini ayarlayabilirsin).Benim ilk olarak verebileceğim ekmek ve şeker.Ben ekmeği bıraktım.Şekeri arada alıyorum vücuda..Yumurtayı ise haşlanmış tercih et.Antrenman öncesi yemek yediysen en az 1,5 saat bekle yoksa bedelini çok kötü ödüyorsun.Ve en az 3lt su içmelisin.Antrenman sonrası ise maden suyu tercih ediyorum.Vücudun kaybettiği mineralleri kazanması için.

Teşekkürler hocam :) vücudum malesef ham fakat fittest yapabilirim bu hafta sorun olmaz büyük ihtimal.

• içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    Ben çok fazla katıldığımı söyleyemem bu koşu olayına.Nedeni ise şöyle.Bu program öyle bir şey ki.Hamlık ne olursa olsun oluyor.Ben ne bacak antrenmanlarına girdim yine de böyle hamlamadım.İnsanity'deki hareketlerin çoğunluğu bacak üzerine kurulu.Bu nedenle ne kadar antrenman yaparsanız yapın yine de o hamlığı yaşayacaksınız.Bunu kaçar yolu yok.Arkadaşımız da bunu minimuma indirmek için koşu yapmanızı önermiş.Haksız sayılmaz aslında.Ama benim düşüncem de bir an önce başlayın da ne olacaksa olsun.Çünkü bu ağır programlara başlamak için gerekli motivasyonu sağlamışken 1 hafta daha erteleyip başlamak motivasyonunuzu dağıtabilir.Başlayın.İlk 3 gün yürüyemez hale gelebilirsiniz.1.haftanın sonunda hamlık tamamen geçer.

Beslenme konusunda da şöyle diyebilirim.Protein hesabı tabiki çok önemli.Ancak şuan kardiyovasküler bir antrenman düzeninde devam ettiğiniz için protein hesabından ziyade kalori hesabı yapmalısınız.Atıyorum günlük 2000 kalori alacağım vb.1200 kalorinin altına düşmek vücuda zarar verir.Sağlıksız şekilde kilo kaybedersiniz.Kas kaybedersiniz kısaca.Bu da istemediğiniz bir şey olur.Şöyle yapın kabataslak.Beyaz ekmeği kesinlikle yemeyin.Cips,çikolata,bisküvi tarzı şeyler yasak.Özellikle asitli içecekler kesinlikle yasak.Bir şeyler içeceksiniz ayran için,meyve suyu için.Şeker yasak.Antrenman öncesi kahve içmek yağ yakımına katkıda bulanacaktır.

• 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.