Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: priestess

quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi Plyometric Cardio Circuit'e başlıyorum ama her yerim et kesiği olmuş durumda bakalım ne olacak

hamlık bendede biraz ağrı olmuştu ama çok değil çok ham değilmişim

video ya başladıktan sonra vücud ısındıkça ağrı falan kalmadı hocam video yu çok az duraksamalar dışında bitirebildim yalnız bu spor koşu bandı ve kondisyon bisikleti ile kesinlikle mukayese edilemez onlar bunun yanında hiç bişey değil miş onu anladım.

Ben şimdiye kadar spor yaptığımı zannediyordum meğer yanılıyormuşum.

bu hızlandırılmış hali o yüzden çok çabuk ter akıtıyor 60 gün 2 ay hali evde yeriniz varsa geniş yapın
    ama herkez bunları yapamaz bunuda biliyorsunuz yapamıyorum diyen varsa aşağıdakilerinden birini yapsada olur sadece daha uzun sürer kilo vermeleri ama sorun olmaz bence

ama geniş yeri olmayanlarda var musait olmayanlar içinde eve bir eliptik bisikelt tarzı koşu bandı tarzı şeyler alabilirler eliptik bisiklet daha çok tercih ediliyor koşu bandından daha yararlı olduğu söyleniyor hatta

eliptik bisikletle 5 10 kilo fazlalığı fit bi vücüdü 5 ayda rahatlıkla daha iyisini yapabilirsiniz
    eliptik bisiklette 30 dakikada insanity kadar ter akıyor oda süper birşey
    ama hergün düzenli saatlerde yapmanız ve yemeğinizi düzenli yağsız yemekler yemeniz lazım

ben hem ağırlık hem bisiklet arada birde insanity yapıyorum işte çok ter attırıyor

Kesinlikle bu hareketleri yapacak kadar geniş yeri olmayanlar veya yapamayanlar için koşu bandı,bisiklet gayet iyi.

Bende düne kadar koşu bandında koşarak,gideceğim yerlere yürüyerek giderek ve yediklerime dikkat ederek 37 kilo verdim yani koşu bandını ve bisikleti kesinlikle hafife almak için yazmadım o mesajı.

aynen olurmu hocam eliptik bisikelt koşu bandı bir numara istikrarlı ve uzun süre kullandıktan sonra bariz bir olumlu sonuç almamak imkansız tabi habire tatlı yağlı yersen olmaz onlarıda keserseler

Ben insanity yapmıcam çünkü benim fazla kilom yok 4 5 kilo fazlam var 1.75 boy 74 75 kilo okadar görünüşte etrafımdakiler abartıyorsun görünüşün düzgün diyor ama sadece bu kiloyu indirmek için

daha rahat hareket etmek için ve kondisyonumu arttırıp işte olsun diyer aktivitelerde olsun daha dayanıklı olmak için spor yapıcam

eliptik bisiklet kullanıyorum dambıl yapıyorum 14 çeşit hareketler le bütün vücüdün her bir kas kütlesini çalıştırıyorum istikrarlı bir şekilde şimdiden 4 5 kez dambıllarla omuz kol arka kol karın arka kanat çalıştım

şimdiden faydasını gördüm

ama şunu deyim çok kilolu olanlar varsa insanityi yapabildiği kadarını yapsın kilolu arkadaşlar daha çabuk kilo veriyor bizim gibi 4 5 kilo fazlalığı olanlar daha yavaş

Hocam ben de link alabilir miyim ?
    Bu arada gerekli olan alet edevat var mı ? Dambıl falan.

• Hala link alabilir miyim diye yazan var. Araştırın arkadaş az. Ben bu başlığa yeni bilgi, antrenmanı yapan arkadaşların yazdığı yeni birşey var mı diye bakmaya geliyorum link alabilir miyim yazısıyla karşılaşıyorum. Gına geldi artık cidden.

Bu başlığı okudum direk google'a yazdım ve bilgi sahibi oldum. Sonra nereden indirebilirim diye düşündüm ve buldum torrent sitelerinden.

Çok zor deği bunu yapmak. Başlık okunmuyor, ondan sonrada bilgi almak için soru sor. Herşey yazılı başlıkta....
  • quote:

Orijinalden alıntı: d33p3r

Hala link alabilir miyim diye yazan var. Araştırın arkadaş az. Ben bu başlığa yeni bilgi, antrenmanı yapan arkadaşların yazdığı yeni birşey var mı diye bakmaya geliyorum link alabilir miyim yazısıyla karşılaşıyorum. Gına geldi artık cidden.

Bu başlığı okudum direk google'a yazdım ve bilgi sahibi oldum. Sonra nereden indirebilirim diye düşündüm ve buldum torrent sitelerinden.

Çok zor deği bunu yapmak. Başlık okunmuyor, ondan sonrada bilgi almak için soru sor. Herşey yazılı başlıkta....

torrent isteyenler pm atsın lütfen alıntı değilde pm .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 22 Nisan 2013; 12:32:49 >
  • arkadaşlar bu insanity antremanlarını gün içinde ne zaman yapmak daha avantajlı(verimli) olur ?
  • Başladığımda 84.1 kiloydum dün gündüz 4.günü bitirdim antalya-bursa maçını izledikten sonra tartıldım 83.0

5.günü de 2 saat önce bitirdim her geçen gün hareketleri daha rahat ve nizami yapmaya başlıyorum ağrılar da hemen hemen gitti.
  • 2.gün Plymetric Cardio'yu yaptım.Video bittiğinde ben de bitmiştim. 2 gün kendime gelemedim. Bugün ağrılar bayağı azaldı.Cardio Power yaptım.O kadar fazla yorulmadım.İyileşme var. Psikolojik olarak da bunu hissediyorum.Tekrardan herkese başarılar.Pes etmek yok.
  • 15. Gün Fit Test

1. Switch Kicks: 48 (+20)
    2. Power Jacks: 38 (+10)
    3. Power Knees: 70 (+37)
    4. Power Jumps: 25 (+10)
    5. Globe Jumps: 8 (+4)
    6. Suicide Jumps: 11 (+6)
    7. Push-up Jacks: 19 (+9)
    8. Low Plank Oblique: 17 (+9)

İlk Fit Test değerlerime göre performans çok çok daha arttı...
  • quote:

15. Gün Fit Test

hocam bu yazdıkların ilk fit test sayıların ve parantez içlerini de o sayılara ekleyecek miyiz yoksa eklenmiş hali mi o sayılar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murtezacan

quote:

15. Gün Fit Test

hocam bu yazdıkların ilk fit test sayıların ve parantez içlerini de o sayılara ekleyecek miyiz yoksa eklenmiş hali mi o sayılar?

Parantez içerisindeki rakamları ilk yazdığım rakamdan çıkaracaksın dostum.

Örnek: 1. Switch Kicks: 48 (+20)
    48-20=28
    1. Gün Fit Test'inde yaptığım rakam 28'di... Şimdi 48 oldu...

• 3. günü bugün bitirdim her yerim ağrıyor ama eminim ki 1 hafta sonra herşey daha kolay olacak sadece bünyenin alışması lazım ayrıca yağ yakımını hızlandırmak için karnitin sipariş ettim ağır kardiyo günlerinde ondan kullanmayı planlıyorum umarım bu süreçte bana yardımcı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

3. günü bugün bitirdim her yerim ağrıyor ama eminim ki 1 hafta sonra herşey daha kolay olacak sadece bünyenin alışması lazım ayrıca yağ yakımını hızlandırmak için karnitin sipariş ettim ağır kardiyo günlerinde ondan kullanmayı planlıyorum umarım bu süreçte bana yardımcı olur

İnan hiç lüzum yok doğru bir şekilde sporunu ve diyetini yaptığın sürece. Zaten yağ yakıcı spor ve diyet olmazsa bi işe yaramaz. Günlük 45 dk kardiyo ile eritemeyeceğin yağ yok. Doğal bir sürü yağ yakıcı var, aklıma ilk gelen iki tanesi kivi ve yeşil çay, boşuna harcama yani paranı

• quote:

Orijinalden alıntı: murtezacan

quote:

Orijinalden alıntı: Özgür Can

3. günü bugün bitirdim her yerim ağrıyor ama eminim ki 1 hafta sonra herşey daha kolay olacak sadece bünyenin alışması lazım ayrıca yağ yakımını hızlandırmak için karnitin sipariş ettim ağır kardiyo günlerinde ondan kullanmayı planlıyorum umarım bu süreçte bana yardımcı olur

İnan hiç lüzum yok doğru bir şekilde sporunu ve diyetini yaptığın sürece. Zaten yağ yakıcı spor ve diyet olmazsa bi işe yaramaz. Günlük 45 dk kardiyo ile eritemeyeceğin yağ yok. Doğal bir sürü yağ yakıcı var, aklıma ilk gelen iki tanesi kivi ve yeşil çay, boşuna harcama yani paranı

valla aldık bile yapacak bir şey yok sporla birlikte kullanmadan bir işe yaramadığını bildiğim için bu programla birlikte kullanmayı planlıyorum öbür türlü ilaç alıp etki etmesini beklemek zaten saçmalık olur doğal yağ yakıcı olarak zaten her gün greyfurt ve yeşil çay tüketiyorum, yemeklerde de eğer uygunsa kırmızı biberi bol kullanıyorum. kivinin olayını bilmiyordum onu da ara öğünlerde kullanabilirim

• Beyler İnsanity workout 63 days dvdleri elinde
    olan kargo bedeli ne olursa olsun almak istiyorum birkaç kişiye pm attım ama yardımcı olmak istemediler.. Rica ediyorum yardım edebilecekler ulaşsın lütfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar size bir sorum var akıl verin lütfen. ben bu sene kpss ye hazırlanıyorum. 6 temmuzda girecem sınava inşallah. bir yandan dershaneye gidiyorum bir yandan evde deli gibi ders çalışıyorum. bizim burada bir spor salonu var. sizce oraya mı gitsem yoksa evde insanity mi yapsam. salon zaman kaybı olur mu? git spor yap gel en az 2-2.5 saatimi alır. onun haricinde hafta içi denemeler seminerler falan olacak. yani zor olacak gibi. sizce salona mı yazılayım yoksa insanity ye devam mı edeyim. boy 1.92 kilo 95 hedef 85
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldice

Arkadaşlar size bir sorum var akıl verin lütfen. ben bu sene kpss ye hazırlanıyorum. 6 temmuzda girecem sınava inşallah. bir yandan dershaneye gidiyorum bir yandan evde deli gibi ders çalışıyorum. bizim burada bir spor salonu var. sizce oraya mı gitsem yoksa evde insanity mi yapsam. salon zaman kaybı olur mu? git spor yap gel en az 2-2.5 saatimi alır. onun haricinde hafta içi denemeler seminerler falan olacak. yani zor olacak gibi. sizce salona mı yazılayım yoksa insanity ye devam mı edeyim. boy 1.92 kilo 95 hedef 85

Bende sana iki tane sorun sormak istiyorum? Senin yapmak istediğin spor ne? o spor salonunun sana vereceği ne? Yani orası bir spor salonumu yoksa spor salonu diye açılan bir body salonumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 23 Nisan 2013; 4:46:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

quote:

Orijinalden alıntı: coldice

Arkadaşlar size bir sorum var akıl verin lütfen. ben bu sene kpss ye hazırlanıyorum. 6 temmuzda girecem sınava inşallah. bir yandan dershaneye gidiyorum bir yandan evde deli gibi ders çalışıyorum. bizim burada bir spor salonu var. sizce oraya mı gitsem yoksa evde insanity mi yapsam. salon zaman kaybı olur mu? git spor yap gel en az 2-2.5 saatimi alır. onun haricinde hafta içi denemeler seminerler falan olacak. yani zor olacak gibi. sizce salona mı yazılayım yoksa insanity ye devam mı edeyim. boy 1.92 kilo 95 hedef 85

Bende sana iki tane sorun sormak istiyorum? Senin yapmak istediğin spor ne? o spor salonunun sana vereceği ne? Yani orası bir spor salonumu yoksa spor salonu diye açılan bir body salonumu?

koşu bandı, bisiklet ve ağırlıkların olduğu çok güzel bir spor salonu. hatta pilates, kick boks, sauna, masaj vb.. şeyler de var.

• Peki sen ne yapacaksın orada. Ağırlık mı kaldıracaksın, bir dövüş sanatımı öğreneceksin, koşu bandı gibi kardiyo aletleri üzerinde termi atacaksın?

Yani senin amacını, vücut ölçülerini bilelim de ona göre evde yapılabilecek bir spor önerelim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Peki sen ne yapacaksın orada. Ağırlık mı kaldıracaksın, bir dövüş sanatımı öğreneceksin, koşu bandı gibi kardiyo aletleri üzerinde termi atacaksın?

Yani senin amacını, vücut ölçülerini bilelim de ona göre evde yapılabilecek bir spor önerelim?

neyse babamla kavga ettik zaten. evde insanity yapacam. boy 1.92 kilo 95 hedef bilmiyorum...
  • Az önce 6.günümü bitirdim bu konuda bilgili arkadaşlara sorum spor dan sonra ne yemeli?

Mesela ben makarnayı çok severim yağsız,yoğurtlu makarna yememde bi sakınca var mı ? veya spor sonrası ne önerirsiniz ?
  • quote:

Az önce 6.günümü bitirdim bu konuda bilgili arkadaşlara sorum spor dan sonra ne yemeli?

Mesela ben makarnayı çok severim yağsız,yoğurtlu makarna yememde bi sakınca var mı ? veya spor sonrası ne önerirsiniz ?

bana kalırsa makarnayı sossuz yedikten sonra yoğurt veya peynirli fark etmez..

akşam yemeklerini geç yeme yeşilliği yoğurdu eksik etme, yağsız ve hafif yemekleri tercih et.. tavuk göğsü, balık, mantar ilk aklıma gelenler..
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.