Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Özgür Can

Ben uzun süren bir diyet sürecinden sonra 112 kilodan 77 kiloya inmeyi başardım (boy 1.82) fakat vücudumda göğüs, göbek ve baldır bölgesinde hala ciddi anlamda yağlanma var. Aslında havuza gitmek istiyordum ama maddi imkanlar elvermedi Bu programı uygularsam vücudumu daha fit bir hale getirebilirmiyim yoksa daha farklı bir şeyler mi denemeliyim?

???
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

zaten ideal kilonuzdaysanız kilo verdirmez. kilolu insanlara kilo verdirir. sizin yağ oranınız normal ise ne yakacaksınız. yaparsanız kilo vermezsiniz kondüsyonunuz , çevikliğiniz artar ve kaslarınız sıkılaşır.

yakacak yağ bulamazsa şekere saldırır şeker bitince kaslardan alır enerjiyi hocam dikkat edin
  • normal bir beslenme bunların olmasını engeller. Endişe edilecek bir durum olmaz
  • quote:

normal bir beslenme bunların olmasını engeller. Endişe edilecek bir durum olmaz

Aslına bakarsan body forumlarında çokça bu konu mevcut biraz arama yapsan yeter ama
    et alabiliyorsan body nin sırrı pirzola tarzı haşlanmış ette veya tavuk kanat yağsız balık gibi besinlerde ama alamıyorsan sorun değil hepsi haşlanmış olacak
    kısaca kaslara protein vermen lazım hızlı gelişmesi için

protein tozları falan var ama ete benzemez tabi ama protein tozu ile benim arkadaş süper vücüt yaptı
    güzel bir yarım döner yersin hergün öğrenci işi :D abartmadan yarım yeter yada ton balığı öneririm

bunları yemedende güzel bi vücüt yapan gördüm ama protein tozlarıyla etin verdiği protein yerine geçiyor
    protein tozları olmadanda yaparsın ama protein daha hızlandırır işi

kaçınacağın şeyler cips pizza hamur işi şeyler poğça vs bunları yemezsen ve normal yediğinden biraz kısarsan sorun olmaz

sen ilk söylediklerimi boşver öyle abartı bi vücüt yapmıcaksan sana bir protein tozu ve hamur işinden kaçınmak işini fazlasıyla görecektir
    arkadaşımın bu şekilde inanılmaz vücüdü oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 21 Nisan 2013; 3:11:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: priestess

quote:

Aslına bakarsan body forumlarında çokça bu konu mevcut biraz arama yapsan yeter ama
    et alabiliyorsan body nin sırrı pirzola tarzı haşlanmış ette veya tavuk kanat yağsız balık gibi besinlerde ama alamıyorsan sorun değil hepsi haşlanmış olacak
    kısaca kaslara protein vermen lazım hızlı gelişmesi için

protein tozları falan var ama ete benzemez tabi ama protein tozu ile benim arkadaş süper vücüt yaptı
    güzel bir yarım döner yersin hergün öğrenci işi :D abartmadan yarım yeter yada ton balığı öneririm

bunları yemedende güzel bi vücüt yapan gördüm ama protein tozlarıyla etin verdiği protein yerine geçiyor
    protein tozları olmadanda yaparsın ama protein daha hızlandırır işi

kaçınacağın şeyler cips pizza hamur işi şeyler poğça vs bunları yemezsen ve normal yediğinden biraz kısarsan sorun olmaz

sen ilk söylediklerimi boşver öyle abartı bi vücüt yapmıcaksan sana bir protein tozu ve hamur işinden kaçınmak işini fazlasıyla görecektir
    arkadaşımın bu şekilde inanılmaz vücüdü oldu

protein tozu kullananlarin vucuduna dikkat edin gögusun hemen altındaki kas resmen fîrliyor. memeyi bile geçer aman dikkat :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

arkadaşlar bişi sormak istiyorum.
    22 ocakta diyetisyene gittim de tartildim
    yaş 15
    kilo 123.6
    ve 41kg fazlalgm var. bu yaşta adam için 82kg kas + kemik ne demek

• 2. günü bitirdim vücutta ağrımayan yer kalmadı Ben bir şey sormak istiyorum şimdi videoların arasında Upper Body Weight Training diye bir şey var 14. video olarak geçiyor ama takvimde hiçbir güne yerleştirilmemiş. Aslında evimdeki ağırlık setiyle çok rahat yapabilirim. Bunu hangi günler uygulamak fayda sağlar?

• orjinal linki pm den atabilirmisinz bende başlamak istiyorum iyi bi torrent linki bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanergun1991

orjinal linki pm den atabilirmisinz bende başlamak istiyorum iyi bi torrent linki bulamadım.

pmden attım torrentini 8 gb dayanabilirseniz güzel olur ^^
  • tşk ederim hemen cevapladığın için bi indirim baslicam.
  • arkadaşlar bu programın türkçeleştirilmişi filan yok mu yada inglizce düzeli full videolar nereden bulabiliriz torrent kullanmayı bilmiyorum o yüzden linklerinizi kullanamıyorum bir yardımcı olsanız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitimaster

quote:

arkadaşlar bişi sormak istiyorum.
    22 ocakta diyetisyene gittim de tartildim
    yaş 15
    kilo 123.6
    ve 41kg fazlalgm var. bu yaşta adam için 82kg kas + kemik ne demek

unutulmasın!

• benimde demek istediğim bu. insanityde her hangi bir kas erimesi meydana gelmez. body antrenmanı değil. diyetin bile bunu engeller.
  • quote:

benimde demek istediğim bu. insanityde her hangi bir kas erimesi meydana gelmez. body antrenmanı değil. diyetin bile bunu engeller.

kilo vemrek amacıyla koşu düşün koşu kas eritirmi hayır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: tlhsrdr

arkadaşlar bu programın türkçeleştirilmişi filan yok mu yada inglizce düzeli full videolar nereden bulabiliriz torrent kullanmayı bilmiyorum o yüzden linklerinizi kullanamıyorum bir yardımcı olsanız ?

u torrent programını indir kur sonrada aşağıdaki linkten torrentini indir çift tıkla indirdiğin torrente sonra inmesini bekle videolar ingilizce olması önemli değil
    sen hareketleri yapıcaksın saniyesi saniyesine gösteriyor zaten hangi gün ne yapıcağında belli takvim var içinde video isimlerini takvime eklemişler 1. gün bu isimli videoyu yapacaksın şeklinde çok açık ve net

Orjinal insanity i isteyen varsa pm atsın torrent linki veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 21 Nisan 2013; 21:14:06 >
  • Tecrübelerime dayanarak bir tavsiye sunmak istiyorum.

takvimde şöyle bir değişiklik yapabilirsiniz. perşembe günü yapılan videolar kalori vermek amacı ile değil. tamamen açma germe hareketleri ve insanı yormayan hareketler. Yani haftanın iki günü (perşembe ve pazar) dinlenme var.

Vücudunuz bu spora alıştıysa, yani ağrılardan eser kalmadıysa perşembe gününü de değerlendirebilirsiniz.

O güne Cardio Power & Resistance ve Max Interval Circuit haricinde bir video koyun. Mesela Pure Cardio. O gün olan "Cardio Recovery" (benim tavsiyem insanity the asylum vol1'de ki Relief videosudur) videosunu Salı ve cuma günleri yaptığınız videodan sonra yapın.

Kısaca perşembe gününe de bir video koyun ve haftanın en az iki günüde relief videosunu yapın. ( relief elinizde yoksa Cardio Recovery). Ama pazar günü tamamen dinlenin.

Şimdi bu tavsiyeyi işkembeden sallamıyorum tabi ki. 1 senedir tüm insanityleri yaptım. Hybrid takvimleri bile. Daha ağır antrenman takvimlerinde aynen bu şekilde 6 günü değerlendiriyorlar. Hatta onlarda aynı gün iki tane video var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 21 Nisan 2013; 18:56:47 >

• pazartesi güzel bi eliptik bisiklet le kilo vermeye başlıyorum bende üzerine insanity de tamamdır.
  • quote:

pazartesi güzel bi eliptik bisiklet le kilo vermeye başlıyorum bende üzerine insanity de tamamdır.

Link vermek yasak pm den paylaşın lütfen üst mesajı bilerek alıntılamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

quote:

pazartesi güzel bi eliptik bisiklet le kilo vermeye başlıyorum bende üzerine insanity de tamamdır.

Link vermek yasak pm den paylaşın lütfen üst mesajı bilerek alıntılamadım

hmm tamam alan almıştır zaten siliyim

gerçek insanity videolarını isteyen varsa pm atarsa verebilirim sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 21 Nisan 2013; 21:15:01 >
  • Videoların sonunda dedim ama ilk olarak da açma germeyi yapabilirsiniz.
    Tabi açma germe önemli, günde iki kere yapıyorum. Şahsen ben takvimden Recovery'i tamamen kaldırdım onun yerine Relief videosunu koydum. Haftanın 2 veya 3 günü kalkınca yapıyorum. perşembe günüde Strength (insanity'de olan Upper Body'nin biraz değişiği ) antrenmanı yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 22 Nisan 2013; 1:01:15 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.