Şimdi Ara

İnsanı Enayi Gibi Hissettiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben şimdi bedelli yapmayı düşünmüyorum. Bizde uzun dönem zorunlu. Dışarada alacağım para aylık 10bin tl+. Askeriyede aynı işi yapacağım ve yaklaşık 4bin tl alacağım. Senede 72bin tl kayıp yapar. Şimdi bedelli çıkartıyorlar. Ben enayi gibi oluyorum.

Not: telefondan yazdığım için yanlış olmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 19 Temmuz 2018; 16:57:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Doktordun sen dimi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Doktordun sen dimi?
    Aynen

• 28 gün olmazsa yapmayı düşünüyor musun ? Sonuçta düzenin bozulmayacak aynen devam edeceksin.
  • %90 yedek subaysin ohhh. Hem para hem lojman cok kari da goturursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yastan mi kaybettin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıbrıs'ta asteğmen olursan yaşarsın ama doğuda falan çok sıkıntılıymış tabi.

kısa dönem halimle bile içinden geçtik kıbrıstın ayda 5 kağıt para ve akşamlarıda çıkabilmeyi ekleyince cennet oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hemen sorayım

sağlık personeline bedelli vuruyor mu ?

bence incelemende fayda var... yani sen bedelli bile yapmak istersen yapamazsın... diye biliyorum

ama gel görkü.... bulunduğum belde deki tek dr olsan ve sana devlet zorla uzun dönem yaptıracak olsa idi.. ben ve beldedeki herkese çok koyacak bir durumdur... bide sevilen ve mesleğinde uzman isen....

kişisel olarak mesleğini düşünme...

öğretmenler ve doktor lar ebe-ler toplumumuzda çok önemli sosyolojik iletişim sebebidir aynı zamanda...

bir ebelik.. bir kirvelik.. birde .... kesen dr/sünnetci.. hiçbirimiz unutamayız
  • Doktorsan devlet öyle para verip geçiştirmeni kabul etmez. Senin bir sene etinden sütünden yararlanacak.
    Acaba okurken bir de açıktan 4 yıllık diploma alsan onu göstersen olur muydu?
  • Bir gün birisi hatunların da olduğu bir ortamda bir laf sokar o verilen 15 bin yerine 1.5 milyon vereydim de askerliği yapaydım derler. O iş öyle olmuyor.
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Bizim bir arkadaş o sayede okurken yarım dönem uzatıp kısa dönem askerlik yapmıştı. Yalnız mezunsan olmaz herhalde.
  • Bedelli vuruyor, ben yapmak istemiyorum. Yanlış anlaşıldım galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Bizim bir arkadaş o sayede okurken yarım dönem uzatıp kısa dönem askerlik yapmıştı. Yalnız mezunsan olmaz herhalde.
    Niye olmasın? O da fakülte. Sağlıkçıyım dersin revire verirler. Tabi bir sürü iş kitlerler.
    Ancak devlet illaki seni 1 sene kullanacağım derse kurtuluş olmaz. Bizim devlet işine geldiği gibi davranır.
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Yasalar hakkında pek bilgim yok hocam, bir şey diyemiyorum. Zaten 6-7 sene önceki olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Bedelli vuruyor, ben yapmak istemiyorum. Yanlış anlaşıldım galiba.
    ee niye enayilik muhabbeti yapıyorsun. Seçim senin seçimin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

ee niye enayilik muhabbeti yapıyorsun. Seçim senin seçimin.

Alıntıları Göster
    Adam 15 bin verip yırtacak görevden. Bu durumda ben enayi oluyorum. Ona sinirlenip gitmemek de içimden gelmiyor. İki ucu boklu değnek.

• Valla ben de doktorum hatta birkaç aya uzmanlığımı alıyorum, neden yapmayacağını anlamadım. Ben yapacağım, sağlık personeli bedelli yapamaz diye bir kural da yok. Önceki bedellilerde meslekteki ağabeylerimin çoğu yaptı.

• NuTeRX kullanıcısına yanıt
    sen hökümetimizden eyimi bilecen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.