Şimdi Ara

İnsan Sevmediği Bir İşte Başaralı Olabilir Mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

İnsan Sevmediği Bir İşte Başaralı Olabilir Mi

(En Son Oy Tarihi: 29.5.2016)
Giriş

• Başarıdan kastın nedir??

Para kazanmaksa evet

İşe giderken mutlu gidip mutlu dönmekse hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheContact -- 29 Mayıs 2016; 0:02:08 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beynini kullanmalı. Farklı bakış açılarıyla bakmalı. Anca böyle başarılı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    eğer o konuda kabiliyetin varsa olur niye olmasın hatta sevmemen sana çok basit geliyo diye bile olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheContact

Başarıdan kastın nedir??

Para kazanmaksa evet

İşe giderken mutlu gidip mutlu dönmekse hayır

O işte iyi bi kariyer yapmak

Mesleğinde tanınır olmak

Başarıdan kastım bu
  • Az önce aziz Sancar ın ufak bir konuşmasına denk geldim .Kendi kimya okumak istiyormuş ama o zaman arkadaşlarının etkisiyle tıp fakültesine gitmiş birbirine uzak alanlar değil ama sonuçta böyle insanlar da dahi bu tür şeyler olabiliyor .Gerçi yine sevdiği alan üzerinde ihtisas ı devam ettirmiş ama yine de örnek tabi ki erisilmeyecek olsa da .Bence olabilir kendinı işin içine girdikce orada bulabilir .

• quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Beynini kullanmalı. Farklı bakış açılarıyla bakmalı. Anca böyle başarılı olur

Sevmediği bir işte insan beynini de kullanmak istemez ki

Daha doğrusu beyin izin vermez buna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Olay sevip sevmemek değil hocam :D
    Yani karakterin zayıfsa sevmediğin işi yapmana beyin tabi olanak vermez. Bu yüzden beynini kullanacaksın dedim ya. Farklı bakış açısından bakma sebebim kimleri geçindirdiğim, kimlere baktığım, ailemin benden beklentisi, sorumluluklarım, vs.
    Yani zeki ve asi olacaksın diyorum

• Olabilir. Ama mutlu olurmu bilemem, belkibasari kazanirsa sevebilir. Yada ne biliyim ya real kupayi kaldırıyor

• Bence olamaz ama sevdiğin iş diye Türkiye de saçma birşey yaparsan aç kalırsın bir babaanne sözü "okuYun okuyun da memur olun" "ben kızımı mihendise doktura verecem" vs. Vs. Kimse hayalindeki işi yapmıyo herkes aç kalmamanın peşinde.Risk alırsan yükselmeye başladığında başını ezicek çok adam var.Türkiye de olduğunu unutmadan en azından ek gelir olarak yapmak istediğin şeyle uğraş derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.