Şimdi Ara

Inno3D'nin hibrit soğutuculu GeForce GTX 680 modeli ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

•  

Ekran kartı üreticisi Inno3D'nin ilk detaylarını kısa bir süre önce verdiğimiz hibrit soğutuculu GeForce GTX 680 modeline ait resmi görseller ortaya çıktı. ARCTIC firmasının yeni nesil Accelero Hybrid soğutucusunu kullanan çift slot tasarımlı ekran kartında, 120mm çapında fanı da içeren üst soğutucu katmanın hemen altında, GPU'nun üzerine konumlandırılan ve iki hortumla radyatöre bağlanan su soğutma bloğunun yer aldığı ekran kartınn tam yük altındaki sıcaklığının 44 derece civarında seyrettiği belirtiliyor.

Nvidia'nın 28nm üretim teknolojisiyle geliştirdiği Kepler mimarili GK104 grafik yongasından güç alan DirectX 11.1 destekli ekran kartı 256-bit bellek veri yolu desteği, 2GB GDDR5 bellek ve 1536 paralel işlem birimiyle geliyor. Görüntü aktarımı için iki adet DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörleri ile donatılan ekran kartının kesinleşmiş saat hızları henüz açıklanmasa da GPU frekansının 1200MHz olacağı üzerinde duruluyor. Inno3D'nin yeni kartı için henüz çıkış tarihi ve satış fiyatı bilgisi bulunmuyor. 

• Devre kartıda siyah olmalıymış, o zaman tadından yenmezdi.
    'kartın tam yük altındaki sıcaklığının 44 derece civarında seyrettiği belirtiliyor.' cümlesi göründüğü kadar kaslı bir kart olduğu anlamına geliyor tabi bu benim görüşüm.Umarım fiyatını abartmazlar o zaman iyi bir seçenek olabilir tabiki Çözüm bu ekran kartını ülkemize getirirse birde işin o kısmı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HusnuKeles -- 7 Nisan 2012; 4:55:41 >
  • Aynen katılıyorum kardeşim.Acaba bizde bi corsair h50 bulup mu yapsak aynısından :D
  • bu pekte hibrit olmamiş benim H100 le yapmayi niyetlendiim şeyin aynisi olmuş
    gpu nun ustune gelen bloğun full bakır ve yaprakli olsa hibrit derdik

hibrit deyip göz boyamak yerine pcp ye tam uyan komple sıvı soğutma olsaymış keşke en azından tek slot olurdu
  • Sıvıda ekleselerdi Güzel O.C. yapılır buna.
  • neden hibrit yapmışlar anlayamadım. sadece sıvı soğutma olsa olmuyormuymuş.
  • gpu yu ağırlıklı olarak radyatör ile soğuturken, PWM-RAM gibi bileşenleri Karışık soğutuyor işte....

@H34RTL3SS dediği gibi, yapraklı bir tasarım yapılsa, daha etkili olurdu o fancık
  • Hep burada haberlerde bakıyoruzda, adam akıllı hibrit soğutma göremedik gitti..
  • Sıvı soğutmayla sessizliği ve performansı sağlamışlar ama kullanıcının kafasını nasıl ütüleriz diye düşünüp böyle bir sonuca varmışlar gibi. İyi bir hava akımı, backplate ve mini mini heatsinklerle de sağlanabilirdi o bücür fanın yapacağı soğutma.. İlla ki bir gürültü olacak kart ben burdayım diyecek
    ٭Gigabyte GA-X58A-Ud7٭٭Intel i7-920 2.66(3.8GHz) Thermaltake Spin Q VT & Arctic Termal Compound MX-3٭٭PowerColor Pcs+ HD4870/1GB٭٭ThermalTake Xaser VI VG4000BNS٭٭LG 22" W2252QT Monitor٭٭Seagate Barracuda 500GB SATA-II 32MB NC٭٭GeIL Value TC-1600mhz(6GB)٭٭LG DW-WR 20X٭٭TermalTake TroughPower 750W٭
  • Güzel ve ilginç kartlar gelmeye başladı. Bakalım.
  • Hava soğutma yetmedi su soğutma ...

Kartın fiyatını arttırmak için ellinden geleni yapıyor firmalar kullanılan malzemelere yazık

Teknoloji ilerledikçe soğutmada kullanılan bakır alüminyum soğutucular kalkacağına neredeyse karta 0,5 kg bakır veya alüminyum kullanacaklar

Güç tüketimlerini hiç sormayın her gün artıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 7 Nisan 2012; 17:09:46 >
  • tasarım biraz kötü olmus ekran kartının ustundeki fanı gereksiz buldum madem susogutmalı yapacaksınız ekran kartının uzerine soguması gereken yerlere kadar sogutma blogu cevreleseydi fan kullanmak zorunda kalmazlardı cok kaba hatlara sahip olan kart bıde ıkıncı fan ıle dahada kaba olmus ama tabi işin iyi yönude var oc yapan arkadasları bu kart cezbedicektir cünkü oc potansıyeli yuksek gibi duruyor zaten belirtilen ısılarda cok makul ısılar ama tr nezaman gelir ve fiyatıda ne olur biz biliyoruzki ekstra sogutmalarda maliyeti birazdaha üst seviyelere cıkarıyor
  • Sıvı soğutmamı, su soğutmamı? anlıyamadım tam olarak su derken? :)) Neyse bu arada bu soğutma sistemi gerçekden çok işe yaradığı açık 44 derece gerçekden çok önemli bir sıcaklık tam bir OC kartı bakılırsa ancak bu soğutma şekli inşallah fiyata çok fazla yansımaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

Arka arkaya kartlar geliyor bakalım.

Evet o kadar çok seçeneğimiz var ki hangisini alacağıma karar veremediğim için şimdilik almıyorum GTX680'i

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

Orijinalden alıntı: carter7415

Arka arkaya kartlar geliyor bakalım.

Evet o kadar çok seçeneğimiz var ki hangisini alacağıma karar veremediğim için şimdilik almıyorum GTX680'i

Bence en iyisini yapıyorsunuz yakın zamanda fiyatlarda düşmeye başlayacaktır.

I LOVE THIS GAME

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.