Şimdi Ara

İNKAR EDİLEMEZ HAKAN ŞÜKÜR GERÇEĞİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birileri Hakan ŞÜKÜR hakkında sürekli olumsuz konuşup, sürekli eleştirsede Hakan ŞÜKÜR şu anda futbolunun en verimli dönemlerini yaşıyor. Tamam artık eskisi gibi çok koşup çok basmıyor, korner kullanacağımız zaman o yerinde duramayıp defansı allak bullak eden Hakan da yok, belki çok gol de atamıyor ama dikkat ederseniz artık daha olumlu kullanıyor ayağındaki topları. Arkadaşlarına ara paslar atıyor, gol pozisyonlarına sokuyor, hava toplarını ayağa indiriyor hatta bire birde iyi çalımlar da atabiliyor. Bu saydığım özellikler eski genç Hakan ŞÜKÜR' de yoktu. Ayağındaki bütün topları geri pas olarak kullanır bizi kahrederdi. Kafasına top gelsinde gol atsın diye bakardık, kaçırdığı her golden sonra kızardık. Ayağına top geldimi eyvah derdik. Şimdi çok iyi ver-kaç lar yapıp çok iyi arapaslar atan bir Hakan ŞÜKÜR izliyorum ben. Futbolun olgunluğu bu olsa gerek.

Ayrıca şunu da ekleyeyim Hakan ŞÜKÜR bazen çok kötü de olsa , sahada olması diğer tüm futbolcular için birleştirici bir güç ve moral kaynağı. Bu hem saha içinde hem saha dışında geçerli. Takım içinde arkadaşlık dengesini sağlayarak aslında en büyük katkıyı yapıyor Galatasarayımıza ve Milli Takımımıza. O saygıdeğer bir Abi..

Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: ege_

Birileri Hakan ŞÜKÜR hakkında sürekli olumsuz konuşup, sürekli eleştirsede Hakan ŞÜKÜR şu anda futbolunun en verimli dönemlerini yaşıyor.

kusura bakma ama ilk cümlenden sonra devamını okumanın en ufak bir manası yok, hakan şükür futbol hayatının en verimsiz dönemini yaşıyor ne veriminden bahsediyorsun, açık ara gol krallıkları alan adam gol atamıyor, net bir ton pozisyonu harcıyor, hakan 90 dakikayı çıkaramıyor ama hala hakan da hakan, üstüne bir de en verimli dönemi diyorsunuz
  • Türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük golcüsüdür Hakan. 37 yaşında Kalli ve Terimin hatta Geretsin vazgeçilmezi olması yeter. Ya bunlar bilmiyor futbolu ya da oynamasın diyen futbol izleyicileri
  • Batuhan vallahi aynı şey oldu. İlk cümleyi gördüm yorumlara geçtim. En verimli dönemi buysa bu adam daha önce gol atmamış demekki

Hakan Şükür ün bir gerçeği vardı. Ama artık yok. Bunu kabullenmek niye bu kadar zor oluyor anlamıyorum. Biz hala Uche de Hogh de ısrar etmiyoruz. Bu adamlar Fenerbahçe ye gelmiş en iyi savunmacılardandı ama gel gör ki zaman insanları eskitiyor yıpratıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Hakan Şükür ün bir gerçeği vardı. Ama artık yok. Bunu kabullenmek niye bu kadar zor oluyor anlamıyorum. Biz hala Uche de Hogh de ısrar etmiyoruz. Bu adamlar Fenerbahçe ye gelmiş en iyi savunmacılardandı ama gel gör ki zaman insanları eskitiyor yıpratıyor

Kıyasladığın adamlar kim ki Hakanla kıyaslıyorsun?
  • bencede hakan şuan gsdeki en formda forvet
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanfiyto

quote:

Kıyasladığımı nerden çıkardın? Hakan la Uche yi veya Hogh u kıyaslamadım. Belli oyuncuların artık oynaması çok da iyi değildir. Hakan şuan oynayacak durumda olabilir ama görülüyor ki gol atmakta eskisi kadar becerili değil. Ligin tozunu attırdığı dönemlere baktığımızda şu bir kaç sezon için " formunun zirvesinde" diyemeyiz. Demek sadece futbol körlüğü olur bana göre. Topa son vuruşlardaki beceriksizliğinin arttığını görememek körlük değil de nedir? Derseniz ki elimizde adam yok oynatıyoruz amenna. Ben oynamasına karşı değilim. Sadece Hakan şuan formunun zirvesinde değil artık dibine doğru inmektedir diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hakan Şükürün gerçek yaşı 41'miş Yaşını küçültmüş.
  • hakan şukure en cok hakaret eden galatasaraylılardır mac ıcınde
    aksını ınkar eden varsa ayıp eder

ama sız sızın takımınızda oynamsına razıysanız bızı ılgılendırmez
    yeterkı mıllı takıma bulasmasın
  • quote:

quote:

quote:

Kıyasladığımı nerden çıkardın? Hakan la Uche yi veya Hogh u kıyaslamadım. Belli oyuncuların artık oynaması çok da iyi değildir. Hakan şuan oynayacak durumda olabilir ama görülüyor ki gol atmakta eskisi kadar becerili değil. Ligin tozunu attırdığı dönemlere baktığımızda şu bir kaç sezon için " formunun zirvesinde" diyemeyiz. Demek sadece futbol körlüğü olur bana göre. Topa son vuruşlardaki beceriksizliğinin arttığını görememek körlük değil de nedir? Derseniz ki elimizde adam yok oynatıyoruz amenna. Ben oynamasına karşı değilim. Sadece Hakan şuan formunun zirvesinde değil artık dibine doğru inmektedir diyorum.

Hakan ligin tozunu attırdığı dönemlerde de eleştirildi. Ayrıca dünyada 35 yaşın üstünde bir çok iyi oynayan futbolcu örneği var. Maldini, Zola, Romario, Tugay, Paolo Di Canio, Costacurta aklıma gelenler bunlar

• Ben bu yaşta oynanmaz demedim ki? Sanfiyto anlamamak için büyük gayret gösteriyosun ama anlatıcam.

Ben Hakan Şükür artık yaşlandı (kendine göre) vuruşları eskisi kadar etkili değil. Hatta hiç değil.Siz bunları görmezden geliyorsunuz. Amacınız nedir bilmiyorum ama Hakan Şükür formunun zirvesinde falan değil.
  • quote:

Hakan ligin tozunu attırdığı dönemlerde de eleştirildi. Ayrıca dünyada 35 yaşın üstünde bir çok iyi oynayan futbolcu örneği var. Maldini, Zola, Romario, Tugay, Paolo Di Canio, Costacurta aklıma gelenler bunlar

maldini bu sene bırakıyor futbolu çoktan bıraktı milli takımı, tugay lar zola lar romario lar di canio lar costacurta lar milli takımları bırakalı asırlar oldu, ayrıca bu saydığın oyuncuların çoğu genelde yedek yada şu anda futbol oynamıyor, kıyaslama yapıcan bari mantıklı kıyaslamalar yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

maldini bu sene bırakıyor futbolu çoktan bıraktı milli takımı, tugay lar zola lar romario lar di canio lar costacurta lar milli takımları bırakalı asırlar oldu, ayrıca bu saydığın oyuncuların çoğu genelde yedek yada şu anda futbol oynamıyor, kıyaslama yapıcan bari mantıklı kıyaslamalar yap

Güzel kardeşim bu saydığım adamlar hakkında bence bir araştırma yap

Maldini, 36 yaşındayken Milan’la sözleşme yeniledi.
    Romario 40 yaşında dünya rekorları kırdı. Hem de hemen her maçında gol atarak
    Costacurta 40 yaşında geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde görev yapan "en yaşlı oyuncu" rekorunu kırdı.
    Zola 35 yaşında Chelse'de taraftarlar tarafından yılın oyuncusu seçildi.
    Tugay 36 yaşında taraftarlar tarafından yılın oyuncusu seçildi

• 6.Hafta Gol krallığı sıralaması:

1) De Nigris - Gaziantepspor - 5 gol
    2) Hakan Şükür - Galatasaray, Gökdeniz Karadeniz - Trabzonspor, Gökhan Ünal - Kayserispor - 4 gol

Kaç gol atacak ki 6 haftada 50 mi?
  • Hakan ın durduğu yerde ben de sabit beklesem o kadar gol atardım. Zaten çaykur rize ile konyaya toplamda 10 gol atmış bir takımın forveti gol atmıyorsa kimse atmasın

Hala Hakan Şükür ün formunun zirvesinde olduğuna inanıyorsanız siz formunun zirvesine çıkmış haliyle 3-5 sene daha devam edin. Ben milli takımda Hakan Şükür ü istemiyorum.
    Fatih Tekke
    Umut Bulut
    Nihat
    Halil
    Ersan Martin ( sevmem kendisini ama forvet sonuçta)
    Semih
    Gibi gençler dururken niye hala 36 yı devirmiş Hakan Şükür oynatılır? Sizlerde gördünüz ki eski becerisi artık yok. Eskisi gibi top kontrol edemiyor , şutları çok da isabetli değil ve zayıf. Neyin ısrarını yapıyorsunuz ki?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

quote:

Güzel kardeşim bu saydığım adamlar hakkında bence bir araştırma yap

Maldini, 36 yaşındayken Milan�la sözleşme yeniledi.
    Romario 40 yaşında dünya rekorları kırdı. Hem de hemen her maçında gol atarak
    Costacurta 40 yaşında geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde görev yapan "en yaşlı oyuncu" rekorunu kırdı.
    Zola 35 yaşında Chelse'de taraftarlar tarafından yılın oyuncusu seçildi.
    Tugay 36 yaşında taraftarlar tarafından yılın oyuncusu seçildi

benden önce sen bir araştırma yapıver bence

birincisi bunların hepsi milli takımlarını bırakalı asırlar oldu ki beni hakan şükür ün milli takımda oynayıp oynamadığı ilgilendirir gerisi gs lilerin sorunu
    ha kulüp bazında bakarsak
    maldini kendi 2 senedir bırakmak istiyor bıraktırmıyorlar zaten son dönemde genelde yedek bekliyor
    romario 35 inden bu yana hatta daha öncesinden beri 3-4 haftalık sözleşmelerle sırf rekor kırmak için dünyanın her yerindeki her türlü ligde futbol oynuyor ama bunların hiçbiri iran ligi seviyesinde bile değil
    costacurta milan ın neredeyse 5-6 senedir yedek oyuncusu, sakatlık olmadığı sürece oynatılmıyor yada avrupa da yarı final veya final öncesi ligde çıkarılan takımda oynuyor dinlendirme amaçlı
    zola en fazla ligde 5. liği kovalayan chelsea nin kadrosundayken yılın futbolcusu seçildi ki o zamanlar zola 35 değildi
    tugay ligden düşmemekle orta sıralar arasında gezinen blackburn de oynayan bir futbolcu

sonuç itibariyle hakan isterse gs de 55 ine kadar oynasın banane beni milli takım ilgilendirir, milli takıma faydalı olabilecek üstüne üstlük avrupada üst düzey liglerde adından söz ettirebilmiş forvetler mevcutken 2 maç deneyip onları atıp hakan ı inatla oynatmanın ardında art niyet ararım ben, fatih terim in kendi isteğiyle hakan ı oynattığına inanmıyorum, hamit bile forvet oynar ki eskiden oynuyordu hakan bu milli takımda oynayamaz, yedek olur sonradan girer tamam ona bişiy demem ama 90 dakika hem de tek forvet oynayamaz, ha bunu savunanın da ömründe futbol topuna ayağına sürdüğünden dahi şüphe ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: ege_

Birileri Hakan ŞÜKÜR hakkında sürekli olumsuz konuşup, sürekli eleştirsede Hakan ŞÜKÜR şu anda futbolunun en verimli dönemlerini yaşıyor. Tamam artık eskisi gibi çok koşup çok basmıyor, korner kullanacağımız zaman o yerinde duramayıp defansı allak bullak eden Hakan da yok, belki çok gol de atamıyor ama dikkat ederseniz artık daha olumlu kullanıyor ayağındaki topları. Arkadaşlarına ara paslar atıyor, gol pozisyonlarına sokuyor, hava toplarını ayağa indiriyor hatta bire birde iyi çalımlar da atabiliyor. Bu saydığım özellikler eski genç Hakan ŞÜKÜR' de yoktu. Ayağındaki bütün topları geri pas olarak kullanır bizi kahrederdi. Kafasına top gelsinde gol atsın diye bakardık, kaçırdığı her golden sonra kızardık. Ayağına top geldimi eyvah derdik. Şimdi çok iyi ver-kaç lar yapıp çok iyi arapaslar atan bir Hakan ŞÜKÜR izliyorum ben. Futbolun olgunluğu bu olsa gerek.

Ayrıca şunu da ekleyeyim Hakan ŞÜKÜR bazen çok kötü de olsa , sahada olması diğer tüm futbolcular için birleştirici bir güç ve moral kaynağı. Bu hem saha içinde hem saha dışında geçerli. Takım içinde arkadaşlık dengesini sağlayarak aslında en büyük katkıyı yapıyor Galatasarayımıza ve Milli Takımımıza. O saygıdeğer bir Abi..

Saygılar

katılıyorum

• Hakan şükürün şu son 2-3 senedir yaptığının alasını yaparım ben..Tamam büyük golcüydü ama dikkat ederseniz golcüydü diyorum yani geçmişte adam şimdi her maç en az 2 tane yüzde yüz net gol pozisyonu kaçırıyor..Böyle golcü olmazki..
  • hakan şüküre haksızlık yapıyorsunuz kaç tane 37 yaşına gelmiş ve hala gol atan 90 dk forma giyen bu yaşında rekorlar kıran bir oyuncu gördünüz
  • Abicim bak 90 dk oyunda kalması önemli değilki 30 dk kalsın ama rakiplerin tozunu attırsın..90dk kalıp bir şey yapamamasından iyidir..Ha diyeceksinki 37 yaşına gelmiş adam forvet gibi sınırları zorlayan bir mevkii de oynbuyoır.Eyvallah ona dityecek sözüm yok..Ama kimsede ona kalkıp 37 yaşında da futbol oynamaya devam et demedi..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.