artık boşuna hakanı tartışmayalım hakan benim gözümde bitmiştir.
şenol güneş dünya kupasında oynattı diye teknik direktörlük hayatını bitirdi, ersun yenal oynatmadı diye teknik direktörlük hayatı bitti, sıra fatih terim de .(gerçi fatih terim in futbol hayatı italyaya gidince bittide, hakan şükür gibi uzatmaları oynuyor)
off halamı hakan
Selamlar ;
Hakan ununu eleyip eleğini asma aşamasında diyebiliriz.Zorlasa, duygusallığının altında ezilmese belki bir sene daha çıkartabilir, ama ben Hakan'ın Katar veya ABD'ye transfer olabilme ihtimaline ağırlık veriyorum kafamda.Türkiye'de hiç kimsenin tartışamayacağı bir gerçek var, Hakan Şükür Türk futbol tarihinin en kıskanılan ve eleştirilen Türk oyuncusudur.Avrupa'ya transferlerindeki bana göre istikrarsızlık ve başarısızlığın sebebi duygusallığıdır. Hakan Şükür tam bir futbol aşığı, O'nu bu yaşta bu kadar dinç tutabilende işte bu aşk.Hakan tesislerdeki odasında kestirirken bile muhakkak bir kulağı televizyonda yayınlanan maçta olurdu, ikinci lig, üçüncü lig ne bulursa muhakkak odasındaki televizyonda maç izlerdi.İşte bu derece bağlılık, profesyonel ve sansosyonel hayattan uzak kalabilme sayesinde bugünlere gelebildi. Bence Hakan bu ara düşüş yaşıyor, belki devre arasına kadar kendini toparlayıp goller bulabilir.Benim cevabını bulamadığım soru ise acaba devre arası gider mi, kalır mı ?
Saygılarımla.
quote:
Orjinalden alıntı: reef1905
Selamlar ;
Hakan ununu eleyip eleğini asma aşamasında diyebiliriz.Zorlasa, duygusallığının altında ezilmese belki bir sene daha çıkartabilir, ama ben Hakan'ın Katar veya ABD'ye transfer olabilme ihtimaline ağırlık veriyorum kafamda.Türkiye'de hiç kimsenin tartışamayacağı bir gerçek var, Hakan Şükür Türk futbol tarihinin en kıskanılan ve eleştirilen Türk oyuncusudur.Avrupa'ya transferlerindeki bana göre istikrarsızlık ve başarısızlığın sebebi duygusallığıdır. Hakan Şükür tam bir futbol aşığı, O'nu bu yaşta bu kadar dinç tutabilende işte bu aşk.Hakan tesislerdeki odasında kestirirken bile muhakkak bir kulağı televizyonda yayınlanan maçta olurdu, ikinci lig, üçüncü lig ne bulursa muhakkak odasındaki televizyonda maç izlerdi.İşte bu derece bağlılık, profesyonel ve sansosyonel hayattan uzak kalabilme sayesinde bugünlere gelebildi. Bence Hakan bu ara düşüş yaşıyor, belki devre arasına kadar kendini toparlayıp goller bulabilir.Benim cevabını bulamadığım soru ise acaba devre arası gider mi, kalır mı ?
Saygılarımla.
Kimsenin Hakanın eskiden yaptıklarına lafı yok zaten. Ben sadece ilk cümleye yorum yaptım gerisinide okumadım zaten. İlk cümlede bahsedilen " hakan formunun zirvesinde" lafı biraz komik geldi o kadar. Madem formda 3-5 sene devam etsin gs de tek forvet banko oynamaya
hakan artık bırakmalı en üst seviyede bırak top süremiyor artık eskiden 5tanden 1tane atardaı şimdi 5gol pozisyonunuda harcıyor gs önceden hakana çalışıyordu golleri genelde penaltı boş kale tarzı ve kafa ile di şimdi ki oyun düzeni hakana değil ondan eskisi gibi gösteremz kendini koşarak mücadale etmesi büyük onur ve takıdma abi görevi görüyor avrupa maçlarında oynatılmaması lazım...
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
quote:
Orjinalden alıntı: reef1905
Selamlar ;
Saygılarımla.
Kimsenin Hakanın eskiden yaptıklarına lafı yok zaten. Ben sadece ilk cümleye yorum yaptım gerisinide okumadım zaten. İlk cümlede bahsedilen " hakan formunun zirvesinde" lafı biraz komik geldi o kadar. Madem formda 3-5 sene devam etsin gs de tek forvet banko oynamaya
Selamlar ;
Ne sana, nede yorum yapan başka kimseye atıf yok o yorumumda @Piêr Dé Sans.Ben sadece sizlerden biraz daha fazla tanıma şansı bulduğum Hakan Şükür'ü kendimce yorumladım." Hakan formunun zirvesindeyse " eğer o zaman dünyanın şu an Hakan'ı konuşması lazım, o laf gerçekten komik Dediğim gibi Hakan Şükür duygusallığını bir kenera bırakır, zorlarsa bir sene daha çıkartabilir, buda şu an güç gözüküyor.
Saygılarımla.
hakan galatasaray ve türk futbolunun yetiştirdiği en iyi forvetlerden biri,ama artık hakan 60.dakikadan sonra oyuna girmeli(rivaldo örneğinde olduğu gibi),çünkü her ne kadar kendini çok zorlasa,sürekli koşsa da bu koşular onun şut-oyun performansını düşürüyor.bundan dolayı da rakip takımın da yorulmaya başladığı 60.dakikadan sonra oyuna girerse çok yüksek tempolu koşular yapmasına gerek kalmaz ve enerjisini gol atmak için kullanabilir.
Hakanı severdim ama artık yok ya güzelim pozisyonlar harcıyo ne hava topu alabilyor ne şut cekebilyor Hakanın büyüklüğü eskidedindi... Hakan hakiki cimbomluysa futbolu bıraksın o girdiği ve kaçırdığı pozisyonları gördükçe kahroluyorum.... yetti artık yaa..... kral kral kralll diye diye o krediyle adam takır takır pozisyonları harcıyor....
Kral Hakan,Gerisi Yalan
quote:
Orjinalden alıntı: -YıLMaZ-
Kral Hakan,Gerisi Yalan
tamam
Hakanmı verimli,la ayağına gelen her topu öldüren hakandanmı bahsediyoruz ?Yoksa başka hakanmı var galatasarayda ?
kusra bakmayın arkadaşalar ama artık şu hakan şükür gerçekleri sıkıcı olmaya başladı hakan şükürün geçmişteki gerçeklerini inkar eden yok zaten ama roberto carlos gibi bir adamın yaşını bahane edip eleştiren kişiler söz konusu hakan şükür olunca milli takımı onsuz düşünemiyorlar fatih tekke ye ümit karana gökhan ünala ve daha bir çok forvet oyuncusuna yazık ediyorlar hakana verdikleri destek kadar diğerlerine dstek verseler eminim ki hakanı aramayız
hakan gerçektende kendi dönemindeyken çok iyi bir futbolcuydu ona asla laf etmem ama artık dönemi bitti sadece bir isim bir sembol aynı sergen yalçın gibi şuanda oynamasının hiçbir anlamı yok onun oynadığı her maç gs 10 kişi gibi oynuyor
Hakan Şükür çok eskiye göre verimsiz,geçen yıla göre verimlidir.
quote:
İNKAR EDİLEMEZ HAKAN ŞÜKÜR GERÇEĞİ!
Gayet inkar edilebilir.Şükürü Şükür yapan Hagidir.Kariyerinin en verimli dönemlerini Hagi ile yaşamıstır.Her Avrupa macerası hezimetle sonuçlanmıstır. Torinoda interde yedek klubesinin mudavimi olmustur.Gsde ise Hagi resmen Hakana top çarptırarak goller atmıstır.Hagi gittiği gibide Hakan büyük düsüsünü yasamıstır herse rahmen ondan medet uman antronorler onu oyuna sürmüs bütün topları ona oynamalarını söylemiştir oyuncularına.Nihayetinde bu adam yine goller atmıstır ama Hagi dönemindekinin yarı kadarını bile becerememiştir.Halen Milli takım antronoru kendisinden medet umuyor topları kendisine şişirtiyor...
gs dışındakiler hakanı severse zaten anormallik vardır.düşünsenize rakibinizde böyle bir futbolcu olduğunu krallar hep galatasaraylı doğar.bu geçmişte böyle olmuştur gelecektede sürpriz olmazsa böyle olacaktır
quote:
Orjinalden alıntı: TheM
Hakanmı verimli,la ayağına gelen her topu öldüren hakandanmı bahsediyoruz ?Yoksa başka hakanmı var galatasarayda ?
Hakan Balta yeni transfer
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
quote:
İNKAR EDİLEMEZ HAKAN ŞÜKÜR GERÇEĞİ!
Gayet inkar edilebilir.Şükürü Şükür yapan Hagidir.Kariyerinin en verimli dönemlerini Hagi ile yaşamıstır.Her Avrupa macerası hezimetle sonuçlanmıstır. Torinoda interde yedek klubesinin mudavimi olmustur.Gsde ise Hagi resmen Hakana top çarptırarak goller atmıstır.Hagi gittiği gibide Hakan büyük düsüsünü yasamıstır herse rahmen ondan medet uman antronorler onu oyuna sürmüs bütün topları ona oynamalarını söylemiştir oyuncularına.Nihayetinde bu adam yine goller atmıstır ama Hagi dönemindekinin yarı kadarını bile becerememiştir.Halen Milli takım antronoru kendisinden medet umuyor topları kendisine şişirtiyor...
hakan torinoya gitmeden önce hakan oldu
Hakan oynasin ama 90 dakika degil 30 40 dakika oynasa yeter 90 dakika olmuyor malesef