Lütfen herkes bir kere iniestanın belçikaya attığı golü izlesin adam topu iğne deliğinden geçirerek atıyor bizim almayada shalke de oynayan halil ise bomboş kalede topu havaya fırlatıyor hemde iki kere yusufu hiç saymıyorum bu nasıl futbolculuk bunasıl profesyonellik 1 kere olsa anlaım
Oluyor hocam işte, futbolun içinde bunlarda var maalesef. Bizim oyuncularında iğne deliğinden geçirmişliği vardır topu. Ama dün kolay pozisyonları atamadık, kahrolduk. Umarım önümüzde ki İspanya maçlarında gole çeviririz artık bu pozisyonları. Halil'e Yusuf'a da fazla yüklenmemek lazım.
Olmaması lazım. Senin kazanman gereken maç, İspanya maçı değil bu maç. Nasıl böyle amatörlükler yapıyorlar hazmedilir gibi değil... Fatih TEKKE.Bu adamı oynatmamasının sebebini bilen var mıdır?
halil'i sen sadece elemelerde kullanıp şampiyonada oynatmazsan adam o golleri atmaz tabi atsa ne olcak nasılsa dünya kupasında başkaları oynayacak.
quote:
Orjinalden alıntı: URBAN_ROCK
Lütfen herkes bir kere iniestanın belçikaya attığı golü izlesin adam topu iğne deliğinden geçirerek atıyor bizim almayada shalke de oynayan halil ise bomboş kalede topu havaya fırlatıyor hemde iki kere yusufu hiç saymıyorum bu nasıl futbolculuk bunasıl profesyonellik 1 kere olsa anlaım
fenerliyim ama ümit karan olsa o pozisyonlarda atardı..(sakatları saymıyorum semih nihat felan olsa atarlar ümit sakat değil) yusuf da nesek ki artık bilemiyorum
bi ara yıldıray vardı nerlerde bunlar ya
quote:
Orjinalden alıntı: vendeta
halil'i sen sadece elemelerde kullanıp şampiyonada oynatmazsan adam o golleri atmaz
yok artık bu forumun yaratıcılığına hayranım, yusuf da bosna maçında terim onu oyuna geç soktuğu için o golleri atmamıştır, volkan da kalede rüştüyü oynatmasına tepki olarak formsuz olabilir
fotospor fotomaç a laf ediyor bu forumdakiler ama hikaye onlarınki, bu kadarını bombalayamaz hiçbir gazeteci
arkadaşım sen önce azıcık psikolji oku tamam mı bunu ben kasıtlı yaptı demiyorum öyle anlar vardır ki insanın içinden gelmez anladın mı
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
halil'i sen sadece elemelerde kullanıp şampiyonada oynatmazsan adam o golleri atmaz
yok artık bu forumun yaratıcılığına hayranım, yusuf da bosna maçında terim onu oyuna geç soktuğu için o golleri atmamıştır, volkan da kalede rüştüyü oynatmasına tepki olarak formsuz olabilir
fotospor fotomaç a laf ediyor bu forumdakiler ama hikaye onlarınki, bu kadarını bombalayamaz hiçbir gazeteci
arkadaşım sen önce azıcık psikolji oku tamam mı bunu ben kasıtlı yaptı demiyorum öyle anlar vardır ki insanın içinden gelmez anladın mı
istersen psikolojiyi 100 sene oku, bu işin psikolojiyle alakası yok akılla mantıkla alakası var, milli seviyede profesyonel olarak oynayan kendi takımında da sürekli oynayan bir futbolcunun böyle bir maçta böyle bir durumda içinden gelmediği için gol atmadı demek ne akla ne mantığa sığmaz, ha bir açıdan da yaratıcılıktır tabi, bunu bu şekilde düşünebilmek baya yaratıcılık gerektirir
quote:
halil'i sen sadece elemelerde kullanıp şampiyonada oynatmazsan adam o golleri atmaz tabi atsa ne olcak nasılsa dünya kupasında başkaları oynayacak.
quote:
Orjinalden alıntı: URBAN_ROCK
Halil'in vuramadığı topu, buralara bağlamak pes. Senin bu yazdığın herkesten önce Halil Altıntop'a hakaret. Ne demek içinden gelmez, var mı böyle bir şey ya?
yusuf o golu nasil kacirdi hala INANAMIYORUMMMMMM
herkes kaçırabilrim ama ben özellikle halilin kaçırdıktan sonraki vurdumduymazlığına kızdım.
quote:
Orjinalden alıntı: Veloci
herkes kaçırabilrim ama ben özellikle halilin kaçırdıktan sonraki vurdumduymazlığına kızdım.
Ne yaptı ki?
Napalım takım sakatlar ordusu şu an, önemli forvet oyuncularımız yok.Ya ayrıca Türk Milli Takımını bilmiyor musunuz sadece kı.ı sıkışınca iyi oynar
Fatih Tekke Yıldıray Baştürk Gökdeniz Karadeniz Mehmet Topuz Nobre ...
Iniesta bu yüzden barcelonada oynuyor.
Kalite farkı. Bizim oyuncular yetenekli ama biraz beceriksizler. Yani kazmalar.
Gerard ın bir röportajını izlemiştim.
Bir maçta yapılan ortaya gelişine topa vurdum ama top farklı şekilde auta gitti diyordu ve bu çok kötü etkilemiş onu. Oda antremanlardan sonra 1 saat boyunca yapılan ortaya gelişine şut çalışması yapıyormuş. Bu çalışma iyi vuruş yaptığına inandığı zamana kadar sürmüş. Şimdi gerarda bakıyoruz adam dünyanın en iyisi neredeyse.
Bizim oyuncularımız yetenekli ama bu yeteneklerini geliştirmiyorlar. Eksik yönlerinin üzerine gidip geliştirmiyorlar. Hakan şükür gelmiş geçmiş dünyanın en iyi hava hakimiyeti olan oyuncudur. Ama al topu 10 metre git desen gidemezdi, kaleci ile karşı karşıya pozisyonları harcardı kendisini bu konuda hiç geliştirmedi. Geliştirmiş olsaydı şimdi dünyanın en iyi forveti diyebilirdik.
Bu yüzden bizim oyuncularla yabancı oyuncular arasında fark var.
o iğne deliğinden geçirecek çok topçumuz var nobre f tekke m yıldız heleki nihat ın son vuruşları harikaa ama nihat sakat geriye kalanları fatih terim bey istemiyor milli takım türkiye terimin umrunda değil o sadece kendi keyfine bakıyor
quote:
Orjinalden alıntı: amops2
o iğne deliğinden geçirecek çok topçumuz var nobre f tekke m yıldız heleki nihat ın son vuruşları harikaa ama nihat sakat geriye kalanları fatih terim bey istemiyor milli takım türkiye terimin umrunda değil o sadece kendi keyfine bakıyor
Arkadasım yapma ya nobre ye kadar kaç kişi var ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme