Şimdi Ara

İngoo in-970s mp4 player incelemesi(video eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
7.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. benimle beraber birçok kişinin bekledigi ingoo in-970 in bir üst modeli olan in-970s stoklarda. ben sipariş verdim. şu an kargoda. ürün ile ilgili detaylı inceleme yapacagım elime geçtikten sonra.

in-970 in özelliklerine ek olarak fm transmitter ve tv-out u var. ayrıca ses ve görüntü kalitesi iyileştirilmiş. merakla bekliyorum.

ürünün kendi forumundaki tanıtım linki:http://www.ingoo.com.tr/forum/viewtopic.php?f=14&t=69&st=0&sk=t&sd=a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 15 Nisan 2009; 21:29:31 >

• alet çok hızlı bir şekilde bana ulaştı. aksama dogru 4 te havale yaptım, 5 te kargo istanbuldan verildi(çok güzel bir şekilde kargolanmış, hasar almasın diye etrafı köpüklerle kaplanmış) sabah 10 da bursada olan benim elimdeydi. şu an finallerim oldugundan detaylı incelemeye giremeyecegim. bekledigimden daha iyi çıktı alet. sormak istediginiz birşey olursa yardımcı olurum.

paket içeriginide yazayım:
    çok şık ve karizmatik bir ingoo in-970s mp4 player
    1 adet kulaklık
    1 temizleme bezi
    tvye baglamak için kablo
    usb kablosu
    yazılım cdsi
    dokunmatik ekran için kalem
    silikon kılıf

daha ne olsun

fiyatta yazalım:

benim aldıgım 4gblık in-970:179 tl
    8gb kaç olacak tam bilmiyorum 30 tl fazlaydı sanırım.

bu arada sd kart destegi var. hafıza genişletilebiliyor. dokunmatik ekran oldugunda üzerinde tuş yok ve bir mp4 player için oldukça geniş bir ekranda video izleyebiliyorsunuz. video kalitesi çok çok iyi.

bazı özellikleri:

-3.0 inch full dokunmatik ekran
    - 4 ve 8 gb dahili hafıza
    - avi, rmvb, wmv, rm dosya desteği
    - mp3, wma, asf, flac müzik dosyası desteği
    - micro sd kart girişi
    - tv-out özelliği ile televizyonda seyretme
    - fm radyo
    - jpeg, bmp, gif resim goruntuleme
    - fm transmitter
    - dahili hoparlor
    - usb 2.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 4 Nisan 2009; 22:13:29 >

• İnceleme için teşekkürler detaylı ve resimlisini bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanky

İnceleme için teşekkürler detaylı ve resimlisini bekliyoruz

sagol serkan. finallerim bitsin resimli videolu bir incelemem olacak
  • ilk resimler yarın geliyor...
  • ilk resim:

İngoo in-970s mp4 player incelemesi(video eklendi)

yakında videoda gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 9 Nisan 2009; 21:14:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dune HD TV-101 Review & İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkçe dil desteği mevcut mudur acaba @linkin_park20?

Ona göre yarın sipariş vericem de hepsiburda dan.. .
    Birde cenix s10 ile karşılaştırılabilir mi? eniştemde cenix s10 var güzel cihaz yalnız şarj sıkıntısı var hemen bitiyor.Yani ben bunun daha iyi olduğunu düşündüm de gerçekten de öyle mi, yorumların çok önemli benim için çünkü bi tek sen almışsın sanırım türkiyede, heryerden sen çıkıyosun bu cihazla ilgili : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanparlak

Türkçe dil desteği mevcut mudur acaba @linkin_park20?

Ona göre yarın sipariş vericem de hepsiburda dan.. .
    Birde cenix s10 ile karşılaştırılabilir mi? eniştemde cenix s10 var güzel cihaz yalnız şarj sıkıntısı var hemen bitiyor.Yani ben bunun daha iyi olduğunu düşündüm de gerçekten de öyle mi, yorumların çok önemli benim için çünkü bi tek sen almışsın sanırım türkiyede, heryerden sen çıkıyosun bu cihazla ilgili : )

evet dostum cihazın dili türkçe. cenix s10 diye bir marka hiç duymadım. bunun sarjı müzik dinlersen 12 saat, video izlerden 5 saat gidiyor. videoda çok başarılı zaten. iyi bir kulaklıkla denersen sestende memnun kalırsın.
  • cenix s10 ile karşılaştırma yapalım. dış görünüşleri neredeyse aynı. ingoonun 30 tllik bir fiyat avantajı var. hafızaları aynı. ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü aynı. kulaklık çıkış güçlerinde cenix s10 un snr 100 ingoonunki 85. ama ses kalitesi hakkında kullanmadıgım için yorum yapamayacagım. onu amcanda oldugu için sen bilirsin. 2 modeldede dahili hoparlör var. mp3 kaliteleri aynı. cenixte 30 fps var ki bu bir mp4 player için çok çok iyi bir frame rate. ingooda 25 fps. direkt destekledigi formatlar da aynı videoda. fm radyoda ingoo 30 kayıt yaparken cenix 20 kayıt yapıyor. ses kayıtları aynı. sd kartlarda fark var. cenixin hafızayı max 8 gb a çıkarabilirsin. ingoo 16 gb a kadar çıkıyor.

sarj süresindeki sıkıntıdan bahsetmişsin. ingoonun müzikte şarj 12 saat, videoda 5 saat gidiyor. cenixte ise video ingoo ile aynı ancak müzikte 20 saatlik bir kullanım süresi var. eger bu süreleri gerçekten saglayabiliyorsa şikayet etmemen gerekir. gayet iyi rakamlar çünkü. ama sarj süresi bu rakamlardan az ise ya amcanın kullandıgı cihazda arıza var ya da cenix firmasının verdigi özellikler gerçeyi yansıtmıyor.

2 önemli fark daha var. ingoonun fm transmitterı ve tv out u mevcut. yani şarkılarını arabada ek bir donanıma gerek duymadan(kaset adaptörü, fm transmitter cihazı) dinleyebilirsin. ayrıca tvyede baglayabilirsin.

sonuç olarak, bence ingoo fiyat avantajı, fm transmitter tv out ve 16 gb a kadar genişletilebilir hafıza ile cenixten bir adım önde. ancak cenixinde 30 fps frame rate, 20 saat müzik gibi avantajları var. sen söyleyene kadar hiç duymamıştım böyle bir marka. eger hepsiburadada yazılan özellikleri saglayabiliyorsa ona kesinlikle kalitesiz bir alet diyemem. aksine oldukça kaliteli ve fiyatını hakeden bir alet görügüm kadarıyla. ancak video ve ses kalitesini de test etmedigim iin kesin konuşamam. bana göre ingoo bir adım önde. hangisini alırsan hayırlı olsun

edit: önemli bir farkı gözden kaçırmışım. ingoo dokunmatik, ekran, cenixte altta tuslar. varmış.

bir edit daha: video için izlesene.comdan onay bekleniyor. upload ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 15 Nisan 2009; 21:24:11 >

• video:

http://www.izles-ene.com/video/amator-ingoo-in-970s-mp4-player-incelemesi/865588

aradaki tireyi kaldırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 15 Nisan 2009; 21:31:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

cenix s10 ile karşılaştırma yapalım. dış görünüşleri neredeyse aynı. ingoonun 30 tllik bir fiyat avantajı var. hafızaları aynı. ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü aynı. kulaklık çıkış güçlerinde cenix s10 un snr 100 ingoonunki 85. ama ses kalitesi hakkında kullanmadıgım için yorum yapamayacagım. onu amcanda oldugu için sen bilirsin. 2 modeldede dahili hoparlör var. mp3 kaliteleri aynı. cenixte 30 fps var ki bu bir mp4 player için çok çok iyi bir frame rate. ingooda 25 fps. direkt destekledigi formatlar da aynı videoda. fm radyoda ingoo 30 kayıt yaparken cenix 20 kayıt yapıyor. ses kayıtları aynı. sd kartlarda fark var. cenixin hafızayı max 8 gb a çıkarabilirsin. ingoo 16 gb a kadar çıkıyor.

sarj süresindeki sıkıntıdan bahsetmişsin. ingoonun müzikte şarj 12 saat, videoda 5 saat gidiyor. cenixte ise video ingoo ile aynı ancak müzikte 20 saatlik bir kullanım süresi var. eger bu süreleri gerçekten saglayabiliyorsa şikayet etmemen gerekir. gayet iyi rakamlar çünkü. ama sarj süresi bu rakamlardan az ise ya amcanın kullandıgı cihazda arıza var ya da cenix firmasının verdigi özellikler gerçeyi yansıtmıyor.

2 önemli fark daha var. ingoonun fm transmitterı ve tv out u mevcut. yani şarkılarını arabada ek bir donanıma gerek duymadan(kaset adaptörü, fm transmitter cihazı) dinleyebilirsin. ayrıca tvyede baglayabilirsin.

sonuç olarak, bence ingoo fiyat avantajı, fm transmitter tv out ve 16 gb a kadar genişletilebilir hafıza ile cenixten bir adım önde. ancak cenixinde 30 fps frame rate, 20 saat müzik gibi avantajları var. sen söyleyene kadar hiç duymamıştım böyle bir marka. eger hepsiburadada yazılan özellikleri saglayabiliyorsa ona kesinlikle kalitesiz bir alet diyemem. aksine oldukça kaliteli ve fiyatını hakeden bir alet görügüm kadarıyla. ancak video ve ses kalitesini de test etmedigim iin kesin konuşamam. bana göre ingoo bir adım önde. hangisini alırsan hayırlı olsun

edit: önemli bir farkı gözden kaçırmışım. ingoo dokunmatik, ekran, cenixte altta tuslar. varmış.

bir edit daha: video için ****dan onay bekleniyor. upload ettim.

ses çıkış gücü ve video frame lerinin aynı olması gerekmekte zira kullanılan işlemci olarak 970s modelinin kullandıgı işlemci s10 modelinin bir üst model işlemcisi. ikiside rockchip işlemci kullanıyor. 970s rockchip firmasının son çıkan işlemcilerinden birine sahip. yani 100snr ses gücü biraz mantıksız olmuş. video frame ise şu ana kadar 25 ten üstünü destekleyen rockchip işlemcisi görmedim :)

• quote:

Orjinalden alıntı: MarjinaL_Kirpi

quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

cenix s10 ile karşılaştırma yapalım. dış görünüşleri neredeyse aynı. ingoonun 30 tllik bir fiyat avantajı var. hafızaları aynı. ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü aynı. kulaklık çıkış güçlerinde cenix s10 un snr 100 ingoonunki 85. ama ses kalitesi hakkında kullanmadıgım için yorum yapamayacagım. onu amcanda oldugu için sen bilirsin. 2 modeldede dahili hoparlör var. mp3 kaliteleri aynı. cenixte 30 fps var ki bu bir mp4 player için çok çok iyi bir frame rate. ingooda 25 fps. direkt destekledigi formatlar da aynı videoda. fm radyoda ingoo 30 kayıt yaparken cenix 20 kayıt yapıyor. ses kayıtları aynı. sd kartlarda fark var. cenixin hafızayı max 8 gb a çıkarabilirsin. ingoo 16 gb a kadar çıkıyor.

bir edit daha: video için ****dan onay bekleniyor. upload ettim.

ses çıkış gücü ve video frame lerinin aynı olması gerekmekte zira kullanılan işlemci olarak 970s modelinin kullandıgı işlemci s10 modelinin bir üst model işlemcisi. ikiside rockchip işlemci kullanıyor. 970s rockchip firmasının son çıkan işlemcilerinden birine sahip. yani 100snr ses gücü biraz mantıksız olmuş. video frame ise şu ana kadar 25 ten üstünü destekleyen rockchip işlemcisi görmedim :)

bende ona şaşırdım zaten. bu fiyata bir mp4 playerın 30 fps ve 100 snr vermesi imkansız Türkiye'de. demekki cenix s10 firması ürün özelliklerine yalan yanlış şeyler yazmış.

• FM TRANSMITTER özellliğini deneyen varmı araçta kullanacağım ses radyodan net çıkar mı parazit varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: biz

FM TRANSMITTER özellliğini deneyen varmı araçta kullanacağım ses radyodan net çıkar mı parazit varmı?

hiç denemedim ancak bu gibi teknik konularda hüseyin abi size bizden daha fazla yardımcı olabilir. haftasonu denemeye çalışacagım.
  • müzik dinlerken aynı zamanda resim bakılabiliyormu acaba?birde fabrika bilgilerine göre şarj süresi 12 saat geçiyor sözde ama hepimiz biliyoruzki şarj süreleri gerçek kullanımda örtüşmüyor fabrika verileriyle acaba ne kadar gidiyor şarjı ? test eden varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeCCe -- 28 Nisan 2009; 23:16:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeCCCe

müzik dinlerken aynı zamanda resim bakılabiliyormu acaba?birde fabrika bilgilerine göre şarj süresi 12 saat geçiyor sözde ama hepimiz biliyoruzki şarj süreleri gerçek kullanımda örtüşmüyor fabrika verileriyle acaba ne kadar gidiyor şarjı ? test eden varmı

merhaba, müzik dinlerken resim bakabiliyoruz. bu güzel olmuş. ancak dediginiz gibi bende sarj kesinlikle 12 saat gibi bir süre gitmiyor. aletin sarj olma süresi 1 saat falan. yine tam ölcmedim. belki enerji tasarrufu ayarları ile sarj süresini uzatabiliriz. sarjı bitince içine 3 film atıp izlemeyi deneyecegim test için.
  • film atıp denemekten ziyade müzikle test edersen daha yararlı olacaktır çünkü sonuçta insanlar %80-90 müzik dinlemek için alıcaklar bu ürünü ufacık ekranda oturupda film keyfi yapacak halimiz yok bikaç klip dışında:D:D
    müzik süresi hakında diğer arkadaşlarda bilgi verirse sevinirim..mesela kaç saat gidiyor ortalama 3 mü 5 mi vs vs? az yada çok gidiyor gibi ifadeler yerine kaç saat gittiğini yazabilirseniz sevinirim
  • arkadaşlar tv-out derken sadece tv'ye bağlanma anlamında mı yoksa tv izleyebilir miyiz ?
    ayrıca ürünün sitesinde kesintisiz müzik süresi 20 saat, hepsiburada'da 12 saat olarak geçiyor hangisi doğrudur ?
    ve üründe hd desteği var mı ?
  • tv izleyemeyiz, tv için alacaksanız ingoo in-t500 modeli var. o modelde tv izlenebiliyor. tv out televizyona baglanabilme anlamına geliyor.
    sarj süresine gelince, yukarıdada belirttim, ne 20, ne 12 saat gidiyor. şu an biraz yogun oldugum için ilgilenemiyorum,
    işlerim bittiginde full sarj edip çalmaya bırakacagım, her yarım saatte bir kontrol edecegim. bu sayede sarjının ne kadar gittigini tam olarak anlayabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 2 Mayıs 2009; 18:37:39 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.