Şimdi Ara

İngoo in-970s mp4 player incelemesi(video eklendi) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
7.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mp3-Mp4 Player alıcam Bu ürünü Kullanan Arkadaşlar Memnunmu...
  • Sadece müzik dinlerken bile 12 saat pil ömrü çok az.. İngoo in-970s sanırım Türkiye için üretilen bir marka?!
  • Radyosu Nasıl Acaba Cızırtılımı Çekiyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrDraius

Radyosu Nasıl Acaba Cızırtılımı Çekiyor...

hayır, radyosu çok güzel, o bakımdan hiçbir sıkıntım yok. alırsan pişman olmazsın dostum.

not:mp3 playerlarda kulaklık anten görevi görür. radyo dinlerken kulaklıgın üzerine yatarsan(evet yatakta radyo dinliyorum) biraz cızırtı olabiliyor. ayrıca kulaklıgı çıkardıgınızda radyoyu çalıştıramazsınız.

en önemli nokta ise, ürünü dışa ses veriyor diye alacak olanlar varsa, almasın. dışa ses verme gücü çok düşük. sadece sessiz ortamlarda duyabiliyorsunuz. ama kulaklıkta çok başarılı tabi.

hani bazı gençler yolda cep telefonunun hoparlörünü açıp dolaşıyor ya, sizde o şekil dolaşacaksanız almayın sakın sesi çıkmaz rezil olursunuz. gerçi sesi çıksada rezil bir durum bence. oda ayrı bir konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 7 Mayıs 2009; 23:51:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: frux

Sadece müzik dinlerken bile 12 saat pil ömrü çok az.. İngoo in-970s sanırım Türkiye için üretilen bir marka?!

merhaba frux, sen meizu kullandıgın için bilirsin. meizu bir çin markası. Türkiye'ye next tarafından ithal ediliyor ve Türkiye'ye ithal edilirken next-meizu adını alıyor.

ingoo in-970s modelide bir çin markası olan ondanın bir modeli. çinde meizu-onda sürekli çekişme halinde zaten. model ismini tam bilmiyorum, yotubede incelemesi vardı. Türkiye için üretilen degilde, sadece Türkiye'de ingoo adıyla satılan bir model ingoo in-970s. yurtdışında satış markası onda.

hatta şöyle bir olay var. onda'nın ingoo ile aynı olan modeline yeni firmware çıkmış. bizim aletler açılırken "ingoo" diye açılış yazısı geliyor ekrana. 1.6 firmware i yüklediginizde "onda" diye açılıyor haliyle yeni firmware için uyumluluk çalışmaları devam ediyor(türkçeleştirme, açılış ekranı vs...). aralarında hiçbir fark yok yani ürünlerin. umarım yardımcı olabilmişimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linkin_park20 -- 7 Mayıs 2009; 23:55:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

quote:

hayır, radyosu çok güzel, o bakımdan hiçbir sıkıntım yok. alırsan pişman olmazsın dostum.

not:mp3 playerlarda kulaklık anten görevi görür. radyo dinlerken kulaklıgın üzerine yatarsan(evet yatakta radyo dinliyorum) biraz cızırtı olabiliyor. ayrıca kulaklıgı çıkardıgınızda radyoyu çalıştıramazsınız.

en önemli nokta ise, ürünü dışa ses veriyor diye alacak olanlar varsa, almasın. dışa ses verme gücü çok düşük. sadece sessiz ortamlarda duyabiliyorsunuz. ama kulaklıkta çok başarılı tabi.

hani bazı gençler yolda cep telefonunun hoparlörünü açıp dolaşıyor ya, sizde o şekil dolaşacaksanız almayın sakın sesi çıkmaz rezil olursunuz. gerçi sesi çıksada rezil bir durum bence. oda ayrı bir konu

Radyoyu Yatakta Pc Karşısında Dinliyorum Kulaklıkla O yüzden Dışa Ses Vermesi Sorun değil Sokakta Müzik Çalacak Kadar Apachi Değilim

Peki Alt Yazılı Videolarda Alt yazı Sorunu Varmı?
    Ses Kulaklıktan İyi Çıkıyormu?
    Şimdeden Teşekkürler

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

quote:

Radyoyu Yatakta Pc Karşısında Dinliyorum Kulaklıkla O yüzden Dışa Ses Vermesi Sorun değil Sokakta Müzik Çalacak Kadar Apachi Değilim

Peki Alt Yazılı Videolarda Alt yazı Sorunu Varmı?
    Ses Kulaklıktan İyi Çıkıyormu?
    Şimdeden Teşekkürler

ben aleti orjinal kulaklıgıyla degil, daha kaliteli kulakiçi bir kulaklıkla kullanıyorum. kulaklarım küçük oldugundan kulakiçi haricindeki kulaklıklar agrı yapıyor(ne çok kulak dedim ya bak hala diyorum) ses çok kaliteli.

videoda altyazı dahil hiçbir sorun yok. altyazıyı videoya gömüyoruz.boyut, genişlik, yazı tipi vs ayarlanabiliyor istege baglı. bunu yapan programlar ingoo forumda var.

• daha önce cin malı kullanıdım memnundeğildim bunu almayı düşünüyorum ama onda 2 mp bir resmi on sn de açıyordu bunda nasıl acaba; sesi kaliteli bir mp3 veya mp4 karşılastırsanız hangi kadar iyi
  • Acaba Garantisi Türkiyede İyimi Yani Aradığımızda İlgileniolarmı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemchetin

daha önce cin malı kullanıdım memnundeğildim bunu almayı düşünüyorum ama onda 2 mp bir resmi on sn de açıyordu bunda nasıl acaba; sesi kaliteli bir mp3 veya mp4 karşılastırsanız hangi kadar iyi

sesi bir cowon, meizu ile eşdeger ama iriver degil tabi.

2 mp denemedimde 8 mp bir resmi 6 saniyede açıyor
  • quote:

Acaba Garantisi Türkiyede İyimi Yani Aradığımızda İlgileniolarmı...

garantisi Türkiye'de bir firmanın verdigi belkide en iyi garanti hizmeti. bunu anlamak için forumda daha önce açılmış in-t500, in-240 ve in-970 konularını okuyunuz. ayrıca benimde bir sorunum oldu 12 ay sonra in-240 ile ilgili. bekledigimden daha iyi bir sonuçla hallettik
  • fm transmitter olayını çözebilen var mı?
  • evet çözebilen var ben

kendi sordugum soruyu cevaplandırayım. bizim cihazın ondanın vx777le modeli oldugunu söylemiştim. bu cihaza 1.6 firware çıkmış. 1.6 yı yükleyince sorun düzeliyor. henüz türkçesi olmudıgı için ingoo duyurmadı. bizim kullandıgımı 1.5 versiyonunda fm transmitter sorunu varmış. 1.6 yı yüklediginizde cihaz açılırken onda yazısı çıkıyor ve menü ingilizce. yakında türkçeleştirirler.
  • hangisini tavasiye edersin in-970 mi in-970s mi
  • 970s tabiki hem 970e ek olarak fm transmitter ve tv out var hemde ses kalitesi daha iyi. bildigim kadarıyla 970 zaten stoklarda yok zaten.
  • 4gb lik bana daha mantıklı geldi zaten arttırabilir hafızası var sizce hangisi daha mantıklı 4 gb mi 8gb mi
    hepsi burada.com da indirimde

4GB Hafıza 159,30 TL (KDV Dahil)
    8GB Hafıza 199,42 TL (KDV Dahil)
  • quote:

Orjinalden alıntı: turbokerem55

4gb lik bana daha mantıklı geldi zaten arttırabilir hafızası var sizce hangisi daha mantıklı 4 gb mi 8gb mi
    hepsi burada.com da indirimde

4GB Hafıza 159,30 TL (KDV Dahil)
    8GB Hafıza 199,42 TL (KDV Dahil)

bende 4luk kullanıyorum. zaten fazlasıyla yeterli 4 gb. bence +4 gb için 30 tl fazla vermeye gerek yok. vermem zaten param kıymetlidir
  • fm transmitter beni tatmin etmedi. arabamızın radyosu otomatik, zar zor cızırtılı çekn bir kanal buldum. binbir güçlükle aletin ve kulaklıkların duracagı yerleri ayarladım. ses fena degildi ancak şarkı geçişlerinde cızırtılar fark ediliyordu. kanımca, araç giderken cızırtı daha fazla olacaktır.

boş frekansta iş değişebilir. bilmedigim etkili bir yöntem yoksa cihazı otomatik radyolu bir araçta sırf fm transmitter özelliği için alacak olanlar almasın.
  • iyimiş bende alıcam yaaa
  • onda vx777le diye geçiyor yabancı sitelerde.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.