Şimdi Ara

İngoo in-970s mp4 player incelemesi(video eklendi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
7.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: solujan

Az önce Bu mp4 ün bir önceki modeline (in-970) LINUX yüklendiğini öğrendim ve bunu aldığıma sanırsam pişman oldum :D Kulaklık girişim sorunlu. Temassızlık var. Teknik servis için müşteri hizmetlerine mesaj attım ancak 4 gündür cevap gelmedi. Bir de mp4 ü açtığımda bazen updating media library zımbırtısı çıkıyor ama işlem saatlerce beklesem de tamamlanmıyor, mp4 Öylece kalıyor ve reset atmadan da çalışmıyor. Bu update konusunda yardım edebilecek biri var mı?

hocam size sorununuzla ilgili teknik servisle bağlantı kurabilmeniz için pm attım, sorununuz hala devam ediyor mu? halledebildiniz mi?
  • Mesaj attım ama beni başka bir yere yönlendirdiler, orayı da aradım ama açan olmadı, yarın bir daha deneyeceğim, cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

arkadaşlar bu ingoo markalı ürünü pek methetmişsiniz.Acaba sesi nasıl tatmin edici mi?

http://www.hepsiburada.com/ingoo-in-400s-2gb-10-ekran-ses-kayit-micro-sd-kart-girisi-mp3-player-70-saate-kadar-muzik/ProductDetails.aspx?productId=bd54333&categoryId=9181

Bu linkteki ingoo mp3 player nasıldır acaba?flac çalma özelliği ,+2 gb artırılabilir micro sd kart desteği ve fiyatı beni cezbetti açıkcası.Fikriniz varsa bilgilenmek isterim..

Gerçekten çok güzel bir mp3. Öneririm. Flac felan çalıyor. 4 GB Micro SD kullanıyorum.(32 GB desteklediği söyleniyor.). Pili oldukça iyi. SRS özelliği ile 3 boyutlu ses alınıyor. Hemen şarj oluyor.

• INGOO nun Türkiye sitesindeki FORUM kısmına bakarsanız orda firmware güncelleme hakkında detaylı anlatım ve bilgi mevcut. Ben kemdim hazırlamıştım bir zamanlar :D

Yine de sorun olursa bana PM le ulaşın yardımcı olmaya çalışırım..

İyi geceler...

quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

quote:

Az önce Bu mp4 ün bir önceki modeline (in-970) LINUX yüklendiğini öğrendim ve bunu aldığıma sanırsam pişman oldum :D Kulaklık girişim sorunlu. Temassızlık var. Teknik servis için müşteri hizmetlerine mesaj attım ancak 4 gündür cevap gelmedi. Bir de mp4 ü açtığımda bazen updating media library zımbırtısı çıkıyor ama işlem saatlerce beklesem de tamamlanmıyor, mp4 Öylece kalıyor ve reset atmadan da çalışmıyor. Bu update konusunda yardım edebilecek biri var mı?

hocam size sorununuzla ilgili teknik servisle bağlantı kurabilmeniz için pm attım, sorununuz hala devam ediyor mu? halledebildiniz mi?

• Sorunumu windows 7 nin çıkarılabilir disk tarama zımbırtısı ile hallettim. Hep taramadan devam et diyordum, bu sefer tara ve düzelt i seçtim ve bazı bozuk dosyaları bir klasöre attıktan sonra normal bir şekilde çalıştı.
  • quote:

Sorunumu windows 7 nin çıkarılabilir disk tarama zımbırtısı ile hallettim. Hep taramadan devam et diyordum, bu sefer tara ve düzelt i seçtim ve bazı bozuk dosyaları bir klasöre attıktan sonra normal bir şekilde çalıştı.

halledebildiğinize sevindim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.