Şimdi Ara

İNGİLTEREDEN APPLE STOREDAN iPhone 4 ALMAK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
30.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar ben valla eylüle kadar bekliyemiyeceğimden artı paramın 1400 tl ile sınırlı olmasından dolayı hayellerimi süsleyen iPhone 4 ü yurtdışından almak istiyorum.
    Aslında hiç bir şekilde bu işe sıcak bakmıyordum sonra kullanamam tr. de diye falan ama galiba ingilterede apple store larda sim-free ve unlocked olarak satılıyormuş.
    Yani ben temmuz sonu gibi gitsem orada bir apple storedan alsam sadece pasaportuma kaydettirerek turkcell hattımla kullanabileceğim değil mi ?
    micro-sim işine gelince oda galiba elimizle tam ölçülerinde kesersek oluyomuş.
    fiyat konusuna gelince 16gb ve 32 gb ayrı ayrı ne kadar olur ?
    benim şu an 1400 tl' m var yaklaşık 600pound ediyor. yeter heralde..
    birde yurtdışınan alınanlarda sanırım 1 yıl uluslararası garanti oluyormuş. Yani ben bunu allah korusun arızalanırsa genpaya falan mı götüreceğim ?

cevap verenlere çok teşekkürler arkadaşlar

KAWASAKI Ninja-300

• 16 gb 499 pound. 1 yil uluslararasi garantisi var. Sim kilit yok sadece pasaport kaydi yeter. Garanti icin benim bildigim genpa ya gitmek gerekir.
  • başka bir konudanda bir arkadaş unlock beklemem gerekirfalan diyo yaa inşallah o arkadaş yanlış biliyordur.

yani galiba ingilterede apple store larda sim-free ve unlocked olarak satılıyormuş.
    Yani ben temmuz sonu gibi gitsem orada bir apple storedan alsam sadece pasaportuma kaydettirerek turkcell hattımla kullanabileceğim değil mi ?
    micro-sim işine gelince oda galiba elimizle tam ölçülerinde kesersek oluyomuş.
    fiyat konusuna gelince 16gb ve 32 gb ayrı ayrı ne kadar olur ?
    benim şu an 1400 tl' m var yaklaşık 600pound ediyor. yeter heralde..
    birde yurtdışınan alınanlarda sanırım 1 yıl uluslararası garanti oluyormuş. Yani ben bunu allah korusun arızalanırsa genpaya falan mı götüreceğim ?

KAWASAKI Ninja-300
  • Şu an için teknoloji aşığı olup bütçesi sınırlı olanlar için en güzel yol ya işin ingiltereye düşürse ordan almak ya da ingiltereye giden birine sipariş vermek olacaktır.
    En güzelini yaparsın kendin sipariş verip kendin teslim alırsın. Kafana koyduysan şimdiden hayırlı olsun.

NY-Menhattan bölgesi için soruyorum, bulabilir miyiz?
    Tek Aşk BEŞİKTAŞK - Psn:GodPower XLiveID; serhanuygur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem
    yalnız ingiltere'de kontratsız fiyatın 499 pound olduğuna emin misiniz ? öyle ise ben hemen aldırırım bi tane :)

soyledik hala emin misiniz sorulari !!! Sormak yerine apple.com/uk ye girip
    baksaniz!!

Cihazin kilitli oldugunu iddia edenler sizde ayni yere girip okuyun da ogrenin bi zahmet!
  • @gduman

bi sakin arkadaşım...
    ingiltere'de 399 pound'dan itibaren yazıyor, abd'de ise 99 dolardan itibaren yazıyor...abd'de bugüne kadar apple'ın sitesinde hep kontratlı fiyatları yazdığını düşünürsek böyle bir soru sormak pek de abes olmasa gerek!???
    yani ingiltere apple'ın sitesinde de kontratlı fiyatlar olabilir diye düşündüm..o yüzden emin misiniz diye sordum...
    agresifliğe gerek yok

@gduman

bi sakin arkadaşım...
    ingiltere'de 399 pound'dan itibaren yazıyor, abd'de ise 99 dolardan itibaren yazıyor...abd'de bugüne kadar apple'ın sitesinde hep kontratlı fiyatları yazdığını düşünürsek böyle bir soru sormak pek de abes olmasa gerek!???
    yani ingiltere apple'ın sitesinde de kontratlı fiyatlar olabilir diye düşündüm..o yüzden emin misiniz diye sordum...
    agresifliğe gerek yok

+1500

Bu ne sinir

• Birde iPhone lerin hiçbirinde uluslararası garanti diye birşey söz konusu değil.Bu güvenerek cihaz almayın böyle bişey yok.Dediğiniz iPod'larda mevcut
  • Bu kadar pahalı ve sık kullanılan bir cihazı alırken garantili alma taraftarıyım her zaman, size de tavsiye ederim. Sonuçta bu telefon da çok dayanıklı birşey değil, ekranında ölü piksel çıkar, altı çatlar, üstü çatlar, ekranı sarı gösterir, ışık sızması olur bunun gibi bir sürü problemi olan bir aletten söz ediyoruz (Apple a laf atmıyorum her markada sorunlar oluyor bu tarz). Benim aldığım iphone'un da 1 yılı dolmadan kasası altından çatlamaya başladı, genpaya götürdüm 2 gün sonra yenisini verdiler. Şimdi ise çok memnunum ve telefonumun başına 1.5 yıl daha bu şekilde bir şey gelirse başımın ağrımayacağını biliyorum.

Eğer yurtdışından alırsanız o konuyu da açayım kimse bilgilendirmemiş Apple'ın kendi garantisi oluyor 1 yıl (international guarantee) diye geçiyor. Fakat bu şu şekilde işliyor, genpa'ya götürürseniz cihazınıza bakmazlar (bundan eminim). Gidip bir Apple store'a vereceksiniz onlar amerikaya yollayacaklar telefonunuzu kargo parası sizden olarak, telefona bakılacak sonra size geri yollanacak. (bu kısımdan ise emin değilim, zira hiç bir arkadaşım yurtdışından alıp garantiye vermeye kalkmadı. Duyduğum budur ama).

• Dun aksam iphone 4 ana basliginda boygenius kaynakli bir haber vermistim ama sonra bazi arkadaslarin itirazlari oldu, biraz arastirdim ve bana biraz dedikodu gibi geldi. Yine Boygenius kaynakli iki Ingiltere haberi var eger dogrularsa Ingiltere den 24 Haziran da Iphone 4 almak biraz zor olucak gibi maalesef, bu konuda ilgili olmamin sebebi de benimde beklemek istememem zaten Genpa dan olan garanti bence gercekte olmayan garanti dir. Neyse uzatamadan iki haber:

http://www.boygeniusreport.com/2010/06/19/o2-uk-to-initially-sell-the-iphone-4-to-current-customers-only/

O2 UK to initially sell the iPhone 4 to current customers only

"O2 UK announced today that it will only offer the iPhone 4 to current customers when the handset launches on June 24th. The wireless carrier cites extremely limited stock as the basis for this potentially controversial decision. Folks looking to score an iPhone by signing up now with O2 are out of luck as the iPhone will only be offered to wireless, home broadband, and home phone customers who have been with O2 since May 24th, 2010. Current customers will have to travel to a brick and mortar store to snag an iPhone as the incredibly hot handset will not be available online from O2 until the end of July. Once the supply of iPhones is no longer limited, O2 will finally make the handset available to new customers.
    Thanks, Andrew!"

http://www.boygeniusreport.com/2010/06/18/apple-iphone-4-uk-availability-and-pricing-roundup/

"Apple’s iPhone 4 is a undeniably selling like wildfire both here in the States and overseas. Similar to the U.S., the UK iPhone is experiencing delayed availability with the ship by date now pushed back to July 14th. If you missed the June 24th and the July 2nd pre-order window, your only option now is to try to score an iPhone 4 from your local Apple store or your favorite wireless carrier at launch next week. Thankfully, many opportunities exist for the UK iPhone customer as, unlike the U.S. where exclusivity reigns, the UK iPhone 4 will be sold by O2, Orange, Vodafone, Tesco Mobile, and T-Mobile with the the first three carriers announcing their iPhone 4 pricing and associated tariffs earlier this week. Hit the jump for a full roundup of each carrier’s pricing and best of luck in snagging the latest and greatest handset Apple has to offer."

• quote:

Orijinalden alıntı: ozzturkgem

Dun aksam iphone 4 ana basliginda boygenius kaynakli bir haber vermistim ama sonra bazi arkadaslarin itirazlari oldu, biraz arastirdim ve bana biraz dedikodu gibi geldi. Yine Boygenius kaynakli iki Ingiltere haberi var eger dogrularsa Ingiltere den 24 Haziran da Iphone 4 almak biraz zor olucak gibi maalesef, bu konuda ilgili olmamin sebebi de benimde beklemek istememem zaten Genpa dan olan garanti bence gercekte olmayan garanti dir. Neyse uzatamadan iki haber:

http://www.boygeniusreport.com/2010/06/19/o2-uk-to-initially-sell-the-iphone-4-to-current-customers-only/

O2 UK to initially sell the iPhone 4 to current customers only

"O2 UK announced today that it will only offer the iPhone 4 to current customers when the handset launches on June 24th. The wireless carrier cites extremely limited stock as the basis for this potentially controversial decision. Folks looking to score an iPhone by signing up now with O2 are out of luck as the iPhone will only be offered to wireless, home broadband, and home phone customers who have been with O2 since May 24th, 2010. Current customers will have to travel to a brick and mortar store to snag an iPhone as the incredibly hot handset will not be available online from O2 until the end of July. Once the supply of iPhones is no longer limited, O2 will finally make the handset available to new customers.
    Thanks, Andrew!"

http://www.boygeniusreport.com/2010/06/18/apple-iphone-4-uk-availability-and-pricing-roundup/

"Apple� iPhone 4 is a undeniably selling like wildfire both here in the States and overseas. Similar to the U.S., the UK iPhone is experiencing delayed availability with the ship by date now pushed back to July 14th. If you missed the June 24th and the July 2nd pre-order window, your only option now is to try to score an iPhone 4 from your local Apple store or your favorite wireless carrier at launch next week. Thankfully, many opportunities exist for the UK iPhone customer as, unlike the U.S. where exclusivity reigns, the UK iPhone 4 will be sold by O2, Orange, Vodafone, Tesco Mobile, and T-Mobile with the the first three carriers announcing their iPhone 4 pricing and associated tariffs earlier this week. Hit the jump for a full roundup of each carrier� pricing and best of luck in snagging the latest and greatest handset Apple has to offer."

Yanlış anladıysam beni düzeltin lütfen.
    24 haziranda iPhone 4 almak zor olucak yazılmış fakat benim metinden anladığım ingilterede iPhone 4 almak için kontrat yapanlar (yeni müşteriler) telefonları alamıcak. Çünkü stoklar az olduğundan o2'nin hem mobil operatör, hem internet gibi hizmetlerini alan eski müşterileri öncelikli olacak.
    Bu durumun Apple Store'da ki satışlara etkisi olcağını düşünmüyorum.

• quote:

@gduman

bi sakin arkadaşım...
    agresifliğe gerek yok

Arkadasim agresiflik falan yok. Yukardada yazdim gene yazayim hatta benzer basliklardada yazdim. Azcik yabanci diliniz varsa girip kendinizde bakin; apple.com/uk de kontratli fiyatlatlr falan yok. Cihazlar unlock. Yeni 3gs 419€, 16 gb iphone 4 499€, 32 gb 599€. Bir yilda uluslararasi garantisi mevcut. Ve son olarak su anda teslimat tarihi 12-14 temmuz haftasina otelendi.

Ozetle bilerek sozluyoruz bilmeyenler icin adresi veriyoruz girip okumak varken "emin misiniz , kaynak ver, vb" sorularla armut pis agzima dus beklentileri mevcut. Lafim kimseye sahsi olarak degil geneldir saldiriya gecmeyin :)

• gduman doğru söylüyor AppleStore/uk sitesinde bahsedilen fiyatlar simlock'sız vew kontratsız fiyatlar. İnanmıyorsanız apple account'ınızla girip alışverişi ödeme kısmına kadar ilerletin. Orada yazan fiyattan çekim yapıyorlar kredi kartından ve verdiğniz (ingiltere içi) adrese postalıyorlar. Hepsi bu. Daha fazla tereddüt etmeyin bu konuda artık.

Orijinalden alıntı: serhanuygur
    Amerikada ilk etapta simlock'lu bir süre sonra kilitsiz olarak satışa çıkacak diye biliyorum.

Zannetmiyorum öyle olacağını.Öyle mi olacak gerçekten?
    Ve ne zaman başlanacak sinkilitsiz satışlara?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

Amerikada ilk etapta simlock'lu bir süre sonra kilitsiz olarak satışa çıkacak diye biliyorum.

Serhan arkadaşımızın yorumu kesin değil tabi ki, beklemedeyiz..

Orijinalden alıntı: babylonweb

quote:

Orijinalden alıntı: deagle100

quote:

Serhan arkadaşımızın yorumu kesin değil tabi ki, beklemedeyiz..

Teşekkürler.
    Hadi bakalım bir an önce belli olsun zira 1 hafta sonra yurtdışı cihaz hem de simkilitli almaya gideceğim.Belli olursa belki hemen almam.

• @gduman

armut pis ağzıma duş seklinde bı beklentim olsaydı her yere o tür mesajlar atardim. Profilim açık, attığım mesajlara bakarsan ne kadar boş bir suçlama yaptığını görürsün. Uzun lafın kisasi; forum paylaşım amacıyla kullanılır, yazılanları girmediysem yada anlamadıysam sorarım. Usenmezsen yazarsın, usenirsen bakar geçersin. Uzatmaya gerek yok, kimse sana cevap yaz açıkla diye yalvarmıyor. !!!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.