Şimdi Ara

İNGİLTEREDEN APPLE STOREDAN iPhone 4 ALMAK ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
1
Favori
30.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben yazın İngiltereden Iphone 4 alıcam.Ama aklıma takılan sorular var.İngiltereye 10 günlüğüne gideceğim.10 gün içinde apple online storedan söylesem 10 gün içinde geliyor mu?Eğer gelmiyorsa Apple retail store dan alabilir miyim?Ben 2 tane Iphone 4 almak istiyorum bir sorun olur mu alırken.Diyelim aldım ben ailemle gideceğim gümrükte sorun çıkar mı Ve vergi öder miyim ? Lütfen bu sorulara deneyimli ve bilgisi olanlar cevap versin.
  • Bende İngiltere den geçtiğimiz ay aldım hatta 3 tane aldım. Fiyatlar web deki ile aynı 510 pound vergi dahil duty free fatura kestirip havaalanında tax refound noktalarından vergiyi geri alabilirsiniz. Hiçbir sıkıntı yaşanmıyor sadece sunu biliyorsunuzdur pasaportunuza sadece bir telefon kaydettirebilirsiniz. Kredi kartı ile alırsanız kur ceviriminde rate daha yüksek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdemirel -- 10 Ağustos 2011; 21:53:27 >

Orijinalden alıntı: e_kesaf

Merhaba,
    Acaba Tax free ne kadar.? Birde Pasaporta isletme Turkiyede de oluyor degilmi? Bu konda bilgi verebilir misiniz.?
    (Bir arkadasim alacak. Burda nasil pasaportuma islettirebilirim.)

Satın aldığın ürünün fiyatına göre belli bir oranı var.Yanlışım varsa düzeltin...
    Ben internetten 300 paund'luk bir ürün almıştım.Tax free formuda yoktu.Ona rağmen havalimanında %5.5 geri ödeme almıştım.Yıl 2008-2009 'du sanırım. Eğer nakit istersen %4 civarına çekiyorlar.kredi kartına iade istersen aynı orandı.Yalnız ozaman çok kalabalıktı.Beklemekten sıkılmıştım.Ona göre dikkat edin...
    pasaport işletme Türkiye'de oluyor.30-33 gün içinde herhangi bir telefon firmasında işletebilirsin... 10 tl karşılığında ve iki yılda bir kez işletme hakkın var...

• Selam arkadaşlar, mesajları görünce bende geri kalmiyim istedim..
    Bende almak istiyorum birtane iphone ancak yurtdışına giden bir tanıdığım yok, aranızda var ise ben de karınız ile satın alabilirim..

Orijinalden alıntı: neu84

Selam arkadaşlar, mesajları görünce bende geri kalmiyim istedim..
    Bende almak istiyorum birtane iphone ancak yurtdışına giden bir tanıdığım yok, aranızda var ise ben de karınız ile satın alabilirim..

İkinci el bölümünde bu isi yapan onlarca kisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Sam0

quote:

Orijinalden alıntı: neu84

Selam arkadaşlar, mesajları görünce bende geri kalmiyim istedim..

İkinci el bölümünde bu isi yapan onlarca kisi var

Tşk ederim.

Orijinalden alıntı: eren ersen

eğer ingiltereden alırsam avea sim kartı olur mu? lütfen cevap lazım

Olur ama iphone 4 microsim kullandığı için kartı telefoncularda kestirmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yafoo -- 13 Eylül 2012; 22:37:51 >

Orijinalden alıntı: eren ersen

eğer ingiltereden alırsam avea sim kartı olur mu? lütfen cevap lazım

olur ama sim free mi diye sor

ayrıca iphone 5 alırsan nano sim card gerekli ki daha çıkmadı iphone 5
  • Arkadaslar su anda ingilteredeyim ve 2 adet iphone 5 almak istiyorum. Sanirim apple store internet sitesinden randevu almak gerekiyormus bununla ilgili tam olarak nereden randevu almam gerek? Ayrica tax free icin ne yapmaliyim 2 adet telefonu tek bir fatura altindami yoksa ayri ayri mi gostermeliyim. İngiltereden iphone almis olan arkadaslar Tam olarak genel surec nasil isliyor kisaca bahsederseniz sevinirim tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatolia999 -- 23 Ekim 2012; 18:10:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

sim free pay as you go unlock vs. gibi seyler var

tesekkurler

Orijinalden alıntı: oguzalpcakar

arkadaşlar şuan ingilteredeyim ve 2 ay daha burdayım bu hafta iphonu alsam burda kullanabilir miyim?pasaport kayıt için 1 ay deniliyor

Dostum, durumun cevabını bulabildin mi
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.