Şimdi Ara

Apple Storedan Yazılımları sadece 1$ a aldim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Apple Storeda farkettiğim bir açığı paylaşmak istiyorum.

olay suistimal edilebileceği düşüncesiyle içeriği kaldırıyorum.

konu kilit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birber80 -- 25 Mayıs 2012; 13:09:29 >

• Kesin vardır bir şey. Olmaz 1$ a
  • Aldığın applerin güncellemelerini nasıl yapacasın?
    Onuda geçtim apple bu kimsede parası kalırmı bir süre sonra avukat kapını çalar merak etme bu yoluda terk et zararlı sen çıkarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesabina para yatirdiginda keserler kalani merak etme sen. yada avukat-icra vss :))

• Sonra AppleStore Türkiye'ye niye açılmıyor :) Tabi açılmaz Türk insanına gücü yetmez ki. İşin şakası tabiki de o indirdiğin navigasyonu güncelleyemezsin tahminim indirdiğin hesabı da parayı tahsil etmediği için banlar.

• tabi canım sendeki kafa kimsede yok ya Allahım bu kafayla apple ı kazıklayacağını sanıyorsun ya helal olsun. Yarın yasal faizi ile mahkeme tutanağını evinde görürsün rahat ol
  • Pek sağlıklı bir yöntem değil bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kalkıp Apple in banka hesaplarını boşaltın demiyorum ki. 14$ ne beni batırır ne de Apple ı zengin eder. Bukadar agresif davranmanıza anlam veremedim.Sadece başıma geldi.Devamını merak ettim ve böyle bir açık olduğunu farkettim. adamlar yazılımları jailbreak ile kırıyor.Milyondolar zarar ettiriyorlar. Bu nasıl bir suç ise kasıtlı olarak yaparsam benimkide suç bunun farkındayım.Limiti yetmeyen bir kart ile alışveriş yapan bir müşteriye ürünü satması anlamsız ve kendi açıkları bence.
  • bildigim kadarıyla bir sure sonra o cihaz ile hicbir guncellemeyi alamıyorsun. bir nevi bloke oluyor cihaz.
  • Eninde sonunda sanal kartima para aktaricam elbet.internet ortaminda kullaniyorum sonucta.kart musait oldugunda yine cekilir o bedel.ama boyle bir guvenlik zaafinin olmasi fake hesaplari artirir.cakma vcc kartlar ile google adwords reklamlarinda ayni hile yapiliyordu bir zamanlar.kesinlikle bu bir yontem alin yapin demiyorum.bana gore ciddi bir guvenlik zafiyeti

• quote:

Orijinalden alıntı: birber80

Arkadaşlar kalkıp Apple in banka hesaplarını boşaltın demiyorum ki. 14$ ne beni batırır ne de Apple ı zengin eder. Bukadar agresif davranmanıza anlam veremedim.Sadece başıma geldi.Devamını merak ettim ve böyle bir açık olduğunu farkettim. adamlar yazılımları jailbreak ile kırıyor.Milyondolar zarar ettiriyorlar. Bu nasıl bir suç ise kasıtlı olarak yaparsam benimkide suç bunun farkındayım.Limiti yetmeyen bir kart ile alışveriş yapan bir müşteriye ürünü satması anlamsız ve kendi açıkları bence.

Sanırım hala anlamadınız.
    Ortada bir açık yok.
    Apple uygulamayı aldığınız anda parayı kesmez bir süre bekler, bunun nedenide başka uygulamalarda alacağınızı düşünür hepsine tek tek fatura kesmek yerine toplu fatura kesmeyi tercih eder.
    Siz uygulamayı aldığınız an paranın hesaptan gitmediğini görüp açık olarak düşünüp hesabı boşalttınız kendinizce açık bulup apple'ı kandırdığınızı düşünüyorsunuz.
    İşin rengi öyle değil apple bir süre sonra fatura kesemeyeceği için o hesabınızı bloke edecek,yeni uygulama indirtmeyecek güncelleme yaptırmayacak ve sizden sorunu çözmenizi isteyecek siz yine çözmemekte ödememekte ısrar ederseniz bir süre sonra avukat ile kapınıza dayanacak 15$ lık uygulama kaç para olacak gerisini siz düşünün.
    Kaçarım beni bulamaz vs gibisinden kendinizide kandırmayın kart bilgileriniz sayesinde sizi eliyle koymuş gibi bulur.
    Özetle ortada açık maçık yok size tavsiyem kartınıza yeterli miktarda para ekleyip ödemesini yapmanızdır.

• 1-2 gün sadece 1-2 gün sonra kardeş şu borcunu öde yoksa ne uygulama güncellersin ne telefonunu der. Bu konu hakkında zibilyon tane akıllı bıdık konu açtı. Onlardan bir dahada ses soluk çıkmadı.
  • Evet dediğiniz gibi hesap hemen 1 gün sonra bloke oldu zaten. neyse fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Yine söylüyoum bu suistimale açık bir durum. 800-1500 lira cihaza para verip 10 dolardan kaçacak biri değilim. sadce başıma geleni yazdım. herkese tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

quote:

Arkadaşlar kalkıp Apple in banka hesaplarını boşaltın demiyorum ki. 14$ ne beni batırır ne de Apple ı zengin eder. Bukadar agresif davranmanıza anlam veremedim.Sadece başıma geldi.Devamını merak ettim ve böyle bir açık olduğunu farkettim. adamlar yazılımları jailbreak ile kırıyor.Milyondolar zarar ettiriyorlar. Bu nasıl bir suç ise kasıtlı olarak yaparsam benimkide suç bunun farkındayım.Limiti yetmeyen bir kart ile alışveriş yapan bir müşteriye ürünü satması anlamsız ve kendi açıkları bence.

Ortada bir açık yok.
    Apple uygulamayı aldığınız anda parayı kesmez bir süre bekler, bunun nedenide başka uygulamalarda alacağınızı düşünür hepsine tek tek fatura kesmek yerine toplu fatura kesmeyi tercih eder.
    Siz uygulamayı aldığınız an paranın hesaptan gitmediğini görüp açık olarak düşünüp hesabı boşalttınız kendinizce açık bulup apple'ı kandırdığınızı düşünüyorsunuz.
    İşin rengi öyle değil apple bir süre sonra fatura kesemeyeceği için o hesabınızı bloke edecek,yeni uygulama indirtmeyecek güncelleme yaptırmayacak ve sizden sorunu çözmenizi isteyecek siz yine çözmemekte ödememekte ısrar ederseniz bir süre sonra avukat ile kapınıza dayanacak 15$ lık uygulama kaç para olacak gerisini siz düşünün.
    Kaçarım beni bulamaz vs gibisinden kendinizide kandırmayın kart bilgileriniz sayesinde sizi eliyle koymuş gibi bulur.
    Özetle ortada açık maçık yok size tavsiyem kartınıza yeterli miktarda para ekleyip ödemesini yapmanızdır.

Aynen hem 15 $ adamın hakkı kullanıyorsan vereceksin

• verdim gitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

quote:

Ortada bir açık yok.

Acaba icra müdürlüklerinde açılmış böyle bir dosya var mı. Gerçi her şey takip talebi ile başlar, sonra borçluya ödeme emri çıkarır icra dairesi ve süreç başlar. Ama bunun için appleın önceden yetkilendirilmiş avukatı olması gerek. Belki istanbulda vardır ama bilemiyorum.
    Bence bunlarla uğraşmaz apple, dünyanın heryerinde avukat tutması lazım, vekalet ücretleri ciddi mebla tutar ki hacizler her ülkede değişiktir. Dolayısıyla cihazı kilitlemesi daha olası hem de daha az maliyetli.

• Benimde mac os lion satın aldığımda başıma gelmişti. Apple'a sanal kartım tanımlı ve bir miktar atıp atıp o şekilde ödeme yapıyorum. yanlış hesap yapıp eksik miktar gönderdiğim için fatura kesememiş. bir kaç gün sonra aynı hesabı kullandığım iphone uygulamalarını güncellemlerini alamayınca fark ettim. kısaca bir süre sonra tüm güncellemelerinizi kapatabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.