R

Çavuş
26 Ağustos 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 77 (Bu ay: 0)
Gönderileri
.
Barbar Kral 16. Seviye

Okçu Kraliçe 14. Seviye

Köy Binası 10. Seviye

1946 Yeşil taş

Laboratuvar 8. seviye

Araştırmalar:

Barbar 6. Seviye

Okçu 6. Seviye

Goblin 5. Seviye

Dev 6. Seviye (Maks)

Duvar Yıkıcı 5. Seviye

Balon 6. Seviye (Maks)

Sihirbaz 5. Seviye

Şifacı 4. Seviye (Maks)

Ejderha 3. Seviye

Pekka 3. Seviye

Dalkavuk 5. Seviye

Yaban Domuzu Binicisi 5. Seviye (Maks)

Valkyrie 3. Seviye

Golem 2. Seviye

Cadı 1. Seviye

Lav Tazı 2. Seviye

Yıldırım Büyüsü 5. Seviye

İyileştirme Büyüsü 6. Seviye (Maks)

Öfke Büyüsü 5. Seviye (Maks)

Atlama Büyüsü 2. Seviye

Dondurma Büyüsü 1. Seviye

Fiyat: 250 TL

ÖNEMLİ: Fiyatım düşük çünkü IOS'ten ANDROID'e satış yapılacaktır çünkü gamecenter hesabını vermek istemiyorum, kodu verip oyunu silicem. Alan kişide gmaili ile eşleştirebilir.

Eğer referanslarınız yoksa ve 1 yıllık üye değilseniz yani kısaca güven veren bir hesabınız yok ise önce parayı ödersiniz sonra hesabı alırsınız, bunun aksini teklif dahi etmeyin. Elden alışveriş imkanı da vardır, eğer isterseniz sahibinden, sanalpazar vs de olur (komisyonu ödemek şartıyla). Ben elimden geleni yaparım, yeterki sizde çözüm odaklı olun.

Merhaba arkadaşlar,

Bir konudan müzdaribim. Iphone'dayken anlık bildirimleri yani push'u kapadığım zaman whatsapp, viber, tango gibi programlar internetim olsada çalışmıyordu. Fakat android'de ne yaptıysam bunu başaramadım hatta task killer yada task manager gibi programlar yükledim ve uygulama yöneticisinden zorla durdur falan bile dedim. Bu konuda bana yardım edebilecek var mı?

Birde alarm ayarlama ekranını ana ekrana koymak istiyorum fakat sadece saat menüsünün kısayolunu koyabildim bunun gibi kısayolları nasıl yapabiliyoruz? Telefon hakkında (sense arayüzü ve android'de yapabileceklerim, root yapmadan tabii :) ) bilgi alabileceğim site varsa tavsiye edebileceğiniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, şu an telefonunda avea carrier 10.0 yüklü olan varsa ipcc dosyasını upload edebilir mi?

Yeni çıkan 10.1 update i ile birlikte hücresel ağ ayarları ayarlanamaz oldu ve telefon devamlı siminiz bir mesaj gönderdi diye uyarı veriyor. Düzelteceklerine bozdular resmen telefonu bir update ile
Merhaba elimde bir 4.1 JB 3gs var. Bunun içindeki mesajları word yada pdf formatında falan bilgisayara atmanın yolu var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar, piyasa hakkında pek bir bilgim yok o yüzden araştırma yaparken buraya da sorayım dedim.

-Ağırlıklı olarak müzik dinlemek için kullanılacak
-Radyosu olan
-Normal kullanımda pili hemen bitmeyen, 3-4 gün giden
-Kart yeri olan, 4-8 gb falan destekleyen
- 2mp veya daha fazla Kamerası olan
-fiyatı max 300-400 arası olan

bir telefon aramaktayım şu an Sony Ericsson j105, c510 falan baktım. j105 naite uzun şarj süresiyle, 2mp kamerasıyla, 8gb micro sd destelemesiyle aradığım model gibi ama kulaklık çıkışı yok o da kötü yanı.

Bunların dışında tavsiye verebilicek, bunlardan memnun kalmayan yada bunları tavsiye edebilecek varsa bana çok yardımınız dokunur. Şimdiden teşekkürler.
Yeni çıkan 3gs'i alıp kullananlar varsa kitapçığında belirtilen maksimum SAR değerini bana söleyebilicek biri var mı? İnternette araştırdığımda her sitede farklı farklı değerler okudum(0.739 diyen var, 1.4 diyen var, 1.0 diyen var). Bazı sitelerde şu gsm şebekesinde kafada şu kadar şu gsm şebekesinde vücutta şu kadar falan demişler, ben öle ayrıntılı değilde en yüksek değeri öğrenmek istiyorum.

Diğer sorularıma gelince artık emekliye ayrılma zamanı gelen bir telefonum var ve yeni telefonları şöyle bir inceledim. İnternete girebiliceğim gps'i olan kolay kullanımı olan bir telefon istiyorum. N86'ya baktım mesela bugün ama hiçbir şey anlamadım, ana menüde tepede tablar var neyin ne olduğu belli değil, bir tuşa basmadan menüye geçemedim menüye geçince biraz tanıdık geldi karıştırabildim ama ondada internete gireyim dedim browser'a girdim search bile yapamadım. Sonra Htc diamond baktım o da aynı şekilde bilgisayar gibi startup falan var ama çok karışık. Yani uzun lafın kısası ne symbian'a ne de wm'ye kanım kaynadı ama iphone ortada bir tuş var basınca menü çıktı ve ne istersem hiç bilmeden iyi kötü yapmayı başardım ve bana daha basit geldi. Teknoloji cahili değilimdir ama kimsenin de telefonunu alıp karıştırmadığım için telefonlar şimdilik bana karışık geldi sanırım. İlk sorum bu olucak bu yüzden, bu telefonun kullanımı kolay mı?

İkinci sorum mesajla ilgili, çok mesaj atıyorum bu telefonda rahat mesaj yazabilicek miyim? Ve attığım mesajın atma zamanını ve iletim zamanını görebiliyor muyum (Avea'da bazen mesajlarım gitmiyor veya geç gidiyor bu yüzden görmek istiyorum) Mesela 19.34'de attığım mesaj 19.36'da iletildiyse bunu görebiliyor muyum? Kullandığım telefon k750 ve mesaja bakınca attığım zaman gözüküyor sonra detaylara girince attığım zaman ve iletildiği zamanı görebiliyorum yada iletilmediyse en baştan mesajın işaretinden görebiliyorum (mektup simgesinin üzerinde tik işareti olmuyor). Aynı şeyi gelen mesajlar içinde kontrol edebiliyor muyum? Yollandığı ve bana iletildiği zamanı görebiliyor muyum?

Üçüncü sorum gps meselesi, eskiden program yok deniyordu tam bir şekilde çözüldü mü bu sorun (Sesli yol tarifli) yoksa çözülücek mi? Route 66 kullandı bir arkadaşım yanımda ve hayran kaldım, bu programdan iyi yada aynı ayarda bir program mevcut mu?

Son sorum ben oyun oynamak için telefon aramıyorum, not yazabiliceğim hatta program yazabiliceğim (en azından notepad gibi bir uygulaması var mı yada word gibi), işlerimi düzenleyebiliceğim(ajanda, yapılacaklar vs vs), ofis uygulamaları çalıştırabiliceğim düzenleyebiliceğim, rahatça internete girebiliceğim, sıkılınca müzik dinleyebiliceğim (çok ender de olsa) kısacası tatilde yanımda laptop taşımama gerek bırakmıcak bir telefon arıyorum. Bu o telefon mu?
Merhaba arkadaşlar ben dvi bağlantılı, 2ms tepki süreli, 22' veya daha büyük bir lcd monitor arıyorum. Oyun ve film için kullanacağım. Fiyat olarak 500 ytl kadar limitim var diyebilirim. Ekran kartım hd 3850, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Ben evde kullanmak üzere 2+1 hoparlör veya 5+1 hoparlör + ses kartı arıyorum. Sesi çok açmıyacağım, sınırları zorlamıcağım için sadece kaliteli ses ve oyun-film performansı daha gerçekçi olsun istiyorum. Müzik de ne kadar fark yaratır bir fikrim yok ama eminim oyunda filmde farkedicektir. Çok fazla bir bütçem yok maks 200 düşünüyorum ama daha azınada hayır demem :)

Dipnot: Hoparlörlerin siyah olması ve mic ve kulaklık girişlerinin olması tercih sebebidir. (Siyah istiyorum çünkü bilgisayarım: mavi fanlı siyah Coolmaster rc690 kasa + usb hub'ım da mavi ışıklı siyah + monitörümde siyah LCD(açma kapama düğmesi mavi ışıklı))
Hakkında
Forum İmzası:
----
Forum İkinci El İmzası:
İşlem yaptıklarım: onkaplan (telefon) - thanatosus (mouse pad) - wescam (mp3 çalar) - thermaltake (ses sistemi) - Kulalı (bilgisayar) - ALONSO_06 (direksiyon) - Black_BlasterR (hesap makinesi) - kardelenteknoloji (hdd) - wildlove (Laptop sehpası) - keleminabi (ses kartı) - devirsever (ses sistemi) - Selçuk GÜMÜŞ (telefon) - mustafatas (telefon) - burakyeke (bileklik) - Tiésto (telefon) - Krombacher (telefon) - leventy06 (led lamba)

olumsuz referans: xKEANEx (mouse) (ürünü faturasız yolladı, mesajlara cevap vermedi)

Alışveriş için attığım mesajlara olumlu yada olumsuz cevap vermeyenlerle bir daha alışveriş yapmıyorum
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Takım
Fenerbahçe
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 212
İkinci El Bölümü Mesajları: 85
Konularının görüntülenme sayısı: 34.671 (Bu ay: 81)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.