Şimdi Ara

Sil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UncleGrndpa -- 5 Temmuz 2023; 16:11:11 >

• " Türkiye Pakistanın izinden gidiyor " hadi çıkıp birisi yanlış desin şuna. Bakın Türkiye'nin dünyadaki prestijine.
  • gerekli ilaçları veirriz merak etmesinler çözüm belli akp gidicek elbet çzöümü uygulayacağız bakalım ne bok yiceksiniz avrupa kürt ve arapları nasıl kurtaracaksınız acaba .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devon Jade

" Türkiye Pakistanın izinden gidiyor " hadi çıkıp birisi yanlış desin şuna. Bakın Türkiye'nin dünyadaki prestijine.

Belcikada da ise durum buna benzer. Arap yolunda denmekte malesef
  • Avrupa da tek dişi kalmış canavardır. Yani kendileri de öyle ahım şahım bir güçte değiller.
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Ingiltere'ye mi dedin? Ahim Sahim guçte değillermiş 1 Sterlin 4.55 Tl Avrupanin en güçlü ordusuna sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devon Jade

" Türkiye Pakistanın izinden gidiyor " hadi çıkıp birisi yanlış desin şuna. Bakın Türkiye'nin dünyadaki prestijine.

İngiltere ve dunyadaki prestijimiz mi?

Biz daha olmedik! Nalet olsun paranin ve kraliyetin usaklarina!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sil babuşşşşş
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

Avrupa da tek dişi kalmış canavardır. Yani kendileri de öyle ahım şahım bir güçte değiller.

İngiltere Türkiyenin İhracatının yüzde 15 İthalatının 12'sini karşılıyor

Ambargoyu çakarsa görürüm ben seni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Öyle tabi 550 milyon Nüfusu ve 16 Trilyonluk GSYIH ile bitmiş Avrupa.

Örneğin sadece ve sadece Mercedes 190 milyar dolarlık gelir elde etmiş. Tek bir firma Toplam Türkiye'nin ihracatindan fazla gelir elde etmiş....
  • ParaPalaZula kullanıcısına yanıt
    Sen kimin uşağısın suriyeli araplarin mi?
  • Kudretsiz beyinler,zayıf gözler gerçeği kolaylıkla göremezler.O gibiler,Büyük Türk Milletinin yüksek seviyesine nazaran geri adamlardır.Fakat zaman bütün gerçekleri,en geri olanlara dahi anlatacaktır.

Az kaldı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanXxX

Öyle tabi 550 milyon Nüfusu ve 16 Trilyonluk GSYIH ile bitmiş Avrupa.

Örneğin sadece ve sadece Mercedes 190 milyar dolarlık gelir elde etmiş. Tek bir firma Toplam Türkiye'nin ihracatindan fazla gelir elde etmiş....

Sadece bir tane normal FİRMA bir ülkenin ihracatından daha fazla gelir etmesi ne demek ya?
    şimdi bu 80 Milyon insan mercedes kadar etmiyor demek.
    yazıklar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celest -- 7 Ocak 2017; 18:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirincold

Sen kimin uşağısın suriyeli araplarin mi?

Hayir evladim, ben sizin usaginizim. Ne kadar nefret kusarsaniz kusun, ben bu milletin, yuce turk hakanliginin usagiyim.

Korkma, hic bir kuskunluk duymuyorum size, hic dargin degilim. Buyuk turk milletinin bunlari asicagina inaniyorum.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lotusx -- 1 Haziran 2021; 11:51:43 >
  • Ingiltede DEGIL

orda yasayan BIRI diyor.

Sapla samanı karıştırmayın.

Ayrica, bu onun bunun cocukları yüzünden bu haldeyiz.

http://www.terororgutleri.com/pkk-teror-orgutu-ve-ingiltere-destegi/

bu OBC yuzunden bi kendi dertlerimizme ekonomimizle gencimizle yaslimizla ilgilenemedik.

Osmanlidan beri bunlar yuzunden hep bir sorun hep bir sorun.

neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 7 Ocak 2017; 19:1:21 >
    Kaç yasindasin da evladim diyorsun akilli ol Suriyeli gidin Suriyeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

Avrupa da tek dişi kalmış canavardır. Yani kendileri de öyle ahım şahım bir güçte değiller.

İngiltere Türkiyenin İhracatının yüzde 15 İthalatının 12'sini karşılıyor

Ambargoyu çakarsa görürüm ben seni

ithalat ihracat oranlarının yaklaşık olarak eşit olduğunu ağzınla söylemişsin bizde onlara ambargoyu çakarsak onlar görür mantığı çıkıyor.fazla kafana takma böyle şeyleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: dirincold

Kaç yasindasin da evladim diyorsun akilli ol Suriyeli gidin Suriyeye

Bak usagim, sen kisa donla gezerken ben tabanca namlusu isliyordum. Kabadayilik olsun diye soylemiyorum torna tezgahinda calisiyordum.

Karadenizde yaygindir her mahallede kendi tabanca uretebilirsin.

Benim soyumu merak ediyorsan, ben topal osmanin torunuyum. Hani su cumhuriyet kurulana kadar ataturkun bas yaverligini yapan, kara zipkalilarin reisi olan topal osman aga.

Benim usaklarimda suriyededir emin ol, onlar ordaki neferler ben burdaki nefer. Meraklanma suriye bitsin baska yerlerede yelken acariz, mesela ermenistan?
  • Öncelikle ingiltede değil İngiltere Bu sözü bütün İngiliz gazeteleri yayinladi.Başta Dail Telegraph ve BBC olmak uzere hadi yaylan
    Giresunlu musun sikinti yok senin elin varsa bizimde elimiz var hatirladin?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.