Şimdi Ara

İngilizceye Yeni Baslamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Askerdeyim bombosum ve bu vakti başka hic bir zaman bulamicam gibi görünüyor bende hayalim olan ingilizce ve arapçadan birini aradan çıkarma kararı aldım artik başlamalıyım.

Dipnot : baya hevesliyim :)

seviyem sıfır arkadaşlar ve nasıl öğrenmem gerektiği konusundada en ufak bir fikrim yoktu kendimce bir reçete hazırlama kararı aldım. Günde 20 ila 30 kelime arası ezber yapıp haftanın 5 günü boyle devam edeyim 6. Ve 7. Günler ise öğrendiğim bu kelimelerin tamamı üzerine tekrar çalışması cümle içinde kullanma çalışması vs yapayım diyorum. 5 gün ezber ve tekrar 2 günde genel tekrar ve cümle çalışmaları ile akılda daha kalıcı olmasını sağlamak üzerine calısıcam dedim. Gramer konularının kolaylığı zorluğu hakkında en ufak bir bilgim yok ama haftada 2 gramer konusu çalışabilecek 3 hafta boyle devam edip ayin son haftasida kelime ezberinde yaptığım gibi genel tekrar ve cümle çalışmaları yapabilirim .

Sizce bu planım mantıklı mi ? Neler eklemeli neler çıkarmalıyım ? 64 gb bir hafıza kartı satın alicam ve ilk çarşı iznimde içine ingilizce bir dizi yükleyeceğim dizi izleyerekte çalışmalarımı pekiştirmek istiyorum.

Sizce hangi dizi ile başlamalıyım ? Game of thrones mu dersiniz direk :) alt yazılı mi izlemeliyim yoksa doğrudan ingilizce mi ? Doğrudan ingilizce saçma olur heralde anlamayacağım için :) birde altyazı takip ederken ne filmden bisey anlayabiliyorum nede adamların kullandığı ingilizce kelimeleri anlayabiliyorum duyuyorum ama duyduğunu yaz bakalım deseler ne dediklerini ne telafuz edebilirim nede yazabilirim problem yani bunu nasıl asabilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birde kelime ezberi yapabilecegim kelimelerin görsellerle beraber sunulduğu mümkünse okunusunun turkce yazilisi olan bir android uygulama tavsiyesi istiyorum arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTyln

Birde kelime ezberi yapabilecegim kelimelerin görsellerle beraber sunulduğu mümkünse okunusunun turkce yazilisi olan bir android uygulama tavsiyesi istiyorum arkadaşlar
    Bu konuyla ilgili başarılı olduğum tekniği bu kategoride sizlerle paylaşacağım. 3500 kelimeyi 15 gün içinde öğrenmek ister misiniz? Kendi geliştirdiğim metodu sizlere bahsedeceğim. Birkaç gün içeride bu konuyla ilgili konu açmış olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: xhacker09x

Bu konuyla ilgili başarılı olduğum tekniği bu kategoride sizlerle paylaşacağım. 3500 kelimeyi 15 gün içinde öğrenmek ister misiniz? Kendi geliştirdiğim metodu sizlere bahsedeceğim. Birkaç gün içeride bu konuyla ilgili konu açmış olurum.

Alıntıları Göster
    3500 kelime 15 gün ? Pek inandırıcı değil hocam :) ama bekliyoruz biraz acele edersen mutlu edersin bizi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.