Şimdi Ara

İngilizcemi nasıl geliştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
15
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Yabancı dizi izle
  • Altyazılı mı altyazısız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cimbom old boys

Önerilerinizi bekliyorum

öncellikle hangi seviyede daha doğrusu ne durumda olduğundan biraz bahsedersen ona göre yardım edebilirim.
  • Altyazılı izle ama ingilizce altyazılı hem kulak aşinaşığı olur hem de grammar yapısını doğru bi şekilde görebilirsin, bunun yanında yabancı müzik dinle ve oyun oyna. Şahsen ben ingilizcemi bilgisayar oyunlarına borçluyum.
  • quote:

Altyazılı mı altyazısız mı?

İngilizce altyazılı izle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizcemi geliştiriyorum
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tenaciouss666 T kullanıcısına yanıt
    B1 Pre-Intermediate
  • quote:

B1 Pre-Intermediate

Bak dostum sana bir kaç tavsiye vereyim eğer cidden ingilizceyi ders çalışır gibi çalışarak geliştirmek istiyorsan wordtest,3000words gibi siteler var bunları dene vocabulary'ni geliştir.Grammer konuları basit zaten ciddi ciddi 1 haftada hepsi biter ama kelime haznesi birike birike gelişir. Önce bilgini geliştir sonra pratiğe dök.Şimdi yabancı dizi izlerken bir sürü bilmediğin kelime işitirsin.Bunları durdurup ne demek acaba diye bakacak halin yok bu durumlara düşmemen için en iyi tavsiyem sana Kelime ezberle ve cümle içinde kullan gir daily chats topic'e yaz oraya bir şeyler. Bu arada seviyen o kadar iyi değilmiş yani sen benim dediğimi yap daha pratik yapacak durumda değilsin bence.

http://testyourvocab.com/

bu testten 18.000 üzeri almaya çalış. ben 17.000'e yakın bir kelime haznem olduğunu öğrendim bu site sayesinde.

• Sheogorath kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen iyi değil ingilizce seviyem.Hocanın dediklerini anlamıyorum bazen.Düz liseden mezun olduğum için özel üniversitede zorlandım açıkçası.
  • quote:

Hocam aynen iyi değil ingilizce seviyem.Hocanın dediklerini anlamıyorum bazen.Düz liseden mezun olduğum için özel üniversitede zorlandım açıkçası.

tek çaren kelime bence hocam. Eğer arzu edersen benim açtığım bir konum var oraya göz atabilirsin pratik bir kelime çalışma konusu

http://forum.donanimhaber.com/m_86260763/f_//tm.htm#86260763
  • Sheogorath kullanıcısına yanıt
    Çok yararlı hocam sağol
  • CeBiDeX kullanıcısına yanıt
    Hocam o da çok alt seviye
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up
  • quote:

Önerilerinizi bekliyorum

İngilizce altyazılı dikkat altyazı da ingilizce olacak two and a half man gibi sosyal bir sizi olabilir öyle bir şey izle...

İnanılmaz faydası oldu bana...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdilik türkçe altyazı izliyorum biraz daha geliştireyim kendimi dediğini yaparım
  • Tarihi yerlere örn. Sultanahmete git turistlere yardım et yada git kapalı çarşıda felan çalış beleşten :) değil ingilizce 5 dil birden öğrenirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    İzmirdeyim hocam
    Ayrıca turistlerle konuşurken heyecanlanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheogorath

quote:

B1 Pre-Intermediate

Bak dostum sana bir kaç tavsiye vereyim eğer cidden ingilizceyi ders çalışır gibi çalışarak geliştirmek istiyorsan wordtest,3000words gibi siteler var bunları dene vocabulary'ni geliştir.Grammer konuları basit zaten ciddi ciddi 1 haftada hepsi biter ama kelime haznesi birike birike gelişir. Önce bilgini geliştir sonra pratiğe dök.Şimdi yabancı dizi izlerken bir sürü bilmediğin kelime işitirsin.Bunları durdurup ne demek acaba diye bakacak halin yok bu durumlara düşmemen için en iyi tavsiyem sana Kelime ezberle ve cümle içinde kullan gir daily chats topic'e yaz oraya bir şeyler. Bu arada seviyen o kadar iyi değilmiş yani sen benim dediğimi yap daha pratik yapacak durumda değilsin bence.

http://testyourvocab.com/

bu testten 18.000 üzeri almaya çalış. ben 17.000'e yakın bir kelime haznem olduğunu öğrendim bu site sayesinde.

Bu arkadaşa kesinlikle hak veriyorum kelime herşey önce kelimelerin halledilmesi lazım haftada 20-30 tane kelime ezberleyebilirsen çok iyi olur senin için.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.